Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sacharaaraara

CO MYSLICIE

Polecane posty

Gość Sacharaaraara

Facet mnie zostawil z dnia na dzien bez wyraznej przyczyny po prostu po roku powiedzial ze do siebie nie pasujemy i mimo ze nadal mnie kocha to nie chce tego ciagnac i zniszczyc zycia mnie i jemu, kiedy mi to oznajmil dzwonilam pisalam prosilam blagalam , nic nie pomoglo w koncu postanowilam dac sobie spokoj a raczej odizolowac sie od niego, ok 3 tyg nie oddzywalam sie do niego, a dzis zadzwonil i zaczal mnie prosic zebym goi nie nawidzila i nie urywala kontaktu z nim bo jest mu ciezko i wciaz o mnie mysli patrzy na nasze foty, na prezenty ode mnie, ze teskni... Wedlug mnie to ugodzilo to w jego meska dume ze za nim nie latam i nie blagam zeby zmienil swa decyzje.. tylko dlatego teraz dzwoni i chce utrzymywac kontakt bo wie ze nadal go kocham i mnie rani kazdy jego telefon i zdanie typu 'nadal cie kocham ale zrobilem co dla nas najlepsze'.. myslicie ze to prowokacja z jego strony aby sie dowartosciowac, chyba powinnam byc nadal obojetna.. szczegolnie ze kied bylismny razem ranil mnie ponizal dopowiadal, oszukiwal i wiecznie mial czas dla wsyztskich tylko nie dla mnie...

Gość Trzymaj sie
i nie ulegaj, sam jestem facetem i mysle ze on sie chce tylko dowartosciowac :(

Gość h plus h
dchce zebys byla jego kolem ratunkowym w razie gdyby go nie zechcial nowy obiekt pozadania.......... olej tego chwasta

Gość Koktaj loffy
on byl z toba tak z wyrachowania, zeby z kims byc, aby nikt go nie podejrzewal o to ze jest sam, bylas dla niego zamrazalnikiem a teraz chce sobie kogos znalezc, a w razie czego jak sie nie uda to wroci do ciebie. Ciezko powiedziec co robic, znam rozne przypadki. Ale chyba nie ma sensu matkowac, lepiej jak go kopniesz w dupe, niech sie uczy maminsynek.

Gość Sachararara
dzieki za rady :) idziecie moim torem myslenia, tez uwazam ze chce sobie ze mnie zrobic deske ratunkowa;/ dawniej sie jeszcze lapalam na te jego orzechowe oczy i slodkie slowka ale troche zmadrzalam po tym zwiazku, mam nadzieje ze jak stane z nim twarza w twarz nie wroca wspomnienia.. :(

Gość Tamtamtam
NIE powinnas mu wierzyc, skoro on cie tak potraktowal dlaczego teraz to ty nie mialabys sie mu odwdzieczyc , o ile jestes taka silna zeby znow sie z nim spotykac i tym razem go zostawic tak bez slowa jak on ciebie

Gość Sacharaaraara
ja nie potrafie sie tak bawic czyimis uczuciami jak on to zrobil, ja naprawde go kochalam chociaz z dnia na dzien jak sobie przypominam jaki dla mnie byl i traktowal jak szmate to zaczynam wrecz nienawidzic ;( ;(

Gość zasluzyl sobie na to
zeby sie nim zabawic, on nie mial uczuc to i ty nie miej

Gość Sachararara
jeszcze ktos sie wypowie? kazdy ma takie zdanie ?

Gość jklxjlfhjn.mvh.l/
ja bym chciala byc silna wobec bylego.skrzywdzil mnie bardzo.teraz raz na jakis czas sie odzywa a ja glupia odpisuje.

Gość Sachararara
no najlepiej to nie odpisywac i tez maxymalna olewka dostosowana do jego poziomu ale to bardzo trudne jest.. ;(