Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prapraprararaaaa

Blackberry 8310

Polecane posty

Gość prapraprararaaaa

Sprzedaje telefon.. Ale nie mam pojęcia za ile mam go wsytawić ;/ Nowy do 1600zł a uzywane od 400 do 1000 zł Mam go używanego, bez pudełka z ładowarką i w sumie tyle.. jest w 100 % sprawny .. to pudełko.. mnie męczy ;> i nie oryginalna ladowarka ;> Może ludzie nie beda chcieli kupywac bo pomyślą ze kradzione?! Dlatego chce zachęcic cena ale też nie chce żeby ktoś mnie zrobił w balona :P ;>> za ile wy byście wystawili ?

Gość
ok 400 chodza na allegro brakiem pudelka sie nie przejmuj napisz ze wyrzucials i tyle albo nic nie pisz tylko ze sprzedajesz bez pudelka, albo w sklad zestawu wchodzi: telefon, ladowarka powinno byc ok

Gość skarpetka12233
nieoryginalna ladowarka? dla mnie to był maly problem niestety. mialam kilka telefonow ladowanych nieoryginalnymi ladowarkami i szybko sie psuly, nie laczyly po jakims czasie przez co psuly mi sie telefony

Gość prapraprararaaaa
Ładowarka jest jak do laptopów, i innych "dziwnych urządzeń" to jest smarphone .. mał komuter i nie ma wejsc nie typowych jak np SE Samsung .. a na wtyczce Ma ten znaczek Usb

Gość prapraprararaaaa
aa i bez simlocka ;> co kosztowało mnie prawie 100 zł :)