Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Normalnie padłem z krzesła

Powiedz cie mi co kieruje tego typu kobiety ?

Polecane posty

Ogłoszenie na gumtree "fragmenty "No to może teraz o tym, kogo szukam. Przede wszystkim mężczyzny pewnego siebie i wiedzącego, czego chce - nie ma niczego seksowniejszego niż facet z przysłowiowym jajem (bez skojarzeń proszę ;)). Poczucie humoru obowiązkowo" " Lubię też panów zdecydowanie wysokich - 190cm to okolice, które najbardziej mi się podobają" "bez względu na to, jaki jesteś ekstra w środku, nie będziesz mi się podobał jeśli nie będziesz wysoki, i pozostaniemy kolegami. Wieloletnie doświadczenie to potwierdza... " "Z mojej strony dodam, że nie jestem chudą dziewczyną, więc jeśli podobają ci się tylko szczupłe kobitki, to też nie jest ogłoszenie dla ciebie.)" No normalnie zdębiałem dziewczyna szczera do bólu Pisze o wymaganiach typowego samca, z cechami atrakcyjnymi dla wszystkich kobiet, typa pociągajacego , nawet takiego z którym warto zgrzeszyc na jedna noc,a potem wyskakuje z ładnym opakowaniem że ma grubą dupę. Sry ale tego typu faceci interesują się seksownym zgrabnym ciałkiem i tyle w temacie

Powiedzcie mi skad takie wymagania u takich kobiet ? One rosną wraz z wagą ?

Gość no... rosną wraz z wielkościa
jaj ;)

Gość Koktaj loffy
niektore tlumacza to odsiewem, ze dzieki takiemu filtrowi na starcie maja odpasc ci ktorzy sa niepewni. Pozniej ta sama laska napisze na Kafe ze chlopak po 5 latach odszedl i nic nie powiedzial, ze czuje sie odrzucona, brzydka, niechciana itd. Najlpeiej nie doszsukuj sie logiki bo jej tam nie ma. Rob swoje i nie zastanawiaj sie to przynajmniej oszczdzisz sobie nerwow.

Gość a jak wyglada na zdjęciu
widziałeś ją?

wiesz, wole nie patrzeć :D

Gość pewnie to samo co
malo inteligentnymi niedomytymi meskimi spaslakami szukajacymi laski, z rozdetym ego

Gość nieogarnieta
eh...a co kobieta przy tuszy nie mzoe meic wyamgan? Bo co jest gruba i musi rac pierwszego lepszego ktory bedzie hccial? No prosszzze was. tak nei wolno

Gość a jak wyglada na zdjęciu
to zakładasz że jest pasztetem ,bo napisała ze nie jest chuda? ale jesteś pusty:D

Nie musi być kompletnym pasztetem, laska kieruje wyjatkooowa pewnosc siebie, która ocenia atrakycjnośc centymetrem krawieckim

Gość nieogarnieta
"niem usi byc kompletnym pasztetem" ale jednak uwazasz ze po czesci nim jest.

Gość a ty facet jej zazdroscisz tej
pewnosci siebie mimo ze sam latasz z centymentrem w kieszeni (przeciez jest "gruba" - bo nie chuda :D ) i na dodatek masz male co nieco, zgadlam ?:classic_cool:

z tego ogłoszenia wynika tylko tyle że wie czego chce .............i nie ukrywa że nie jest szczupła ( co by się facet nie rozczarował ). No cóż można na to ogłoszenie popatrzeć w inny sposób ........... szuka odważnego , znającego swoje walory ( szkoda marnować czas na głupoty ). Ale fakt facet musi być\" z jajem\" żeby na to ogłoszenie odpowiedzieć :-D.

Gość *Sami* ..................
Nie wiadomo jak wygląda,a że napisała że nie jest chuda...oczywiście może być gruba albo np kobieca(duże piersi) oj faceci :P:D

"i na dodatek masz male co nieco, zgadlam " Moje małe co nie co jest w normie wiec mozesz spac spokojne ;) Ja wyrózniam dwa typy lasek które sa dla mnie atrakycjne Te szczupłe z figurą sportową I te bardziej krepe, szersze biodra, grubsze ud,a ale ZERO tłuszczu otłuszczone to juz pasztety

Gość dla bezpieczenstwa to
prawie kazda napisze, ze nie jest chuda, tylko wyjatkowy patyk moze byc przekonany, ze nieznajomy facet tez uzna ja za chuda:o ja pisze, ze nie jestem zbyt piekna, jak bys to odcztal?:o

Dokładnie o tym mówie :)

"I te bardziej krepe, szersze biodra, grubsze ud,a ale ZERO tłuszczu" haha:D to teraz ja padlam. no raczej sportowcem nie jestes, bo bys wiedzial ze przy zerowym poziomie tluszczu kobieta nie zyje:D chyba,ze gustujesz w z`zwlokach. zejscie ponizej 10% bf dla kobiety jest BARDZO niebezpieczne

prawie kazda napisze, ze nie jest chuda, tylko wyjatkowy patyk moze byc przekonany, ze nieznajomy facet tez uzna ja za chuda ja pisze, ze nie jestem zbyt piekna, jak bys to odcztal anie zle Cie zrozumiałem :P Nie, atrakycjna kobieta powie o sobie ze ma "zgrabna sylwetke " ew "Szczupła sylwetkę" i doskonale wie ze taka ma. Zgrabna sczupła sylwetka moze wygladac za kazdyym razem inaczej, kwestia genetyki ale doskonale wiemy oco chodzi

Gość omgalewstyd
zero tluszczu a co z tzytzkami? ;((((( ma byc plaska bo tzytzki to tluszcz? jestes gejem :D

Gość fffffhj
ja tu nie widze żeby laska miala jakies wygórowane,kosmiczne wymagania-napisala tylko że lubi wysokich:O nie rozumiem tematu

Gość a co kieruje tobą
że czytasz takie ogłoszenia i jeszcze się bulwersujesz? :D

od dawna wiadomo, ze kobiety sa bardziej krytyczne wobec swojej figury. ona moze uznwac sie za nie do konca zgraba, dlatego tak nie napisala, za to dla faceta moze byc to super figura.

Gość czasami trzeba
Dla miłośników wieszaków każda która tak nie wyglada bedzie już grba:P

"I te bardziej krepe, szersze biodra, grubsze ud,a ale ZERO tłuszczu" haha to teraz ja padlam. no raczej sportowcem nie jestes, bo bys wiedzial ze przy zerowym poziomie tluszczu kobieta nie zyje chyba,ze gustujesz w z`zwlokach. zejscie ponizej 10% bf dla kobiety jest BARDZO niebezpieczne Bardzo sie ciesze ze poinformowałas mnie o medyczny aspekcie "zero tłusczu :) Mozesz jeszcze mi opwiedziec o BMI, sposobie budowania masy, redukcji, bilansach kalroycznych, cwiczeniach areo, kardio ,ja chetnie posłucham :D Ale generalnie tłuszczykowi wychodzacemu ze spodni mówimy nie :P

z doswiadczenia kafeteryjnego moge powiedziec, ze z tego co napisala to ma 63 kg na 170 cm wzrostu :classic_cool:

Gość etam
No i ona nie pisze, że ten facet ma być szczupły, tylko wysoki. Może przecież być typem misia :) Duży i okrągły. Sama nie jest chuda i nie wymaga od faceta, żeby był chudy. A że lubi wysokich to o tym pisze. NIe wiem, jaki ma problem autor tego tematu?

a ja wiem jaki ma problem:D ma 165cm wzrostu w kapelusze :classic_cool::D

"Mozesz jeszcze mi opwiedziec o BMI, sposobie budowania masy, redukcji, bilansach kalroycznych, cwiczeniach areo, kardio ,ja chetnie posłucham " nie ma co, jestes marnym materialem 😴