Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość notejka

Czy ktos broni w tym roku 2 licnencjaty?

Polecane posty

Gość notejka

??

Gość wirtualny powiew
A do czego potrzebna Ci ta informacja?

Gość notejka
Chce zobaczyc czy w Polsce sa jakies ambitniejsze osoby

Gość licencjaaa
licencjaty to dziwna sprawa:o niektórzy pracodawcy w ogóle nie uwazaja ich za wyższe wyksztalcenie (mimo iz teoretycznie takim sa):o:o

Gość czyli ci ktorzy
nie robia 2 licecnjatow nie sa ambitni ??? Wez sie w leb walnij ;/ Co studiujesz ???

Gość moim zdaniem to....
ja we wrzesniu obroniłam magistra z socjologii, a w tym roku bronie mgr z psychologii :) studiuję dziennie, i cały ubiegły rok pracowałam ;0

Gość ghtjytkj
licencjatem mozesz sobie dupe podetrzec jak chcesz :P poza tym ambitne osoby robia jedne a porzadne studia :D

Gość moim zdaniem to....
p.s zgadzam się z :przedmówczynią"... nie uważam,że jeśli ktoś nie ma dwóch fakultetów to nie jest ambitny.....

Gość do osoby powyzej
Zgadzam sie w 100% lepiej byc w czyms naprawde dobrym, anizeli konczyc milion kierunkow i gowno umiec...

Gość moim zdaniem to....
miało być "przedmówczynią" ;)

Gość ghtjytkj
sorry ale na studfiach humanistycznych praca to jakos zadna rewelacja na koncowce studiow :o to nie polibuda gdzie masz zajec multum i to tego pol dnia laborek

Gość notejka
studiuje architekture i fir

Gość ghtjytkj
a jaka architekture:D? bo u mnie to z archi robi sie inzyniera nie licencjata, poza tym dobry architekt zarabia kupe kasy, oprocz poczatkow az do zrobienia uprawnien

Gość moim zdaniem to....
Hmm.....wkurza mnie jak ktoś mówi, pisze, że on to niby ma ciężko na stidiach a inni nie, a skąd to możesz widzieć????? janp. nie wiem jak mają ludzie studiujący prawo, medycynę czy informatykę, bo nie jestem na tych studiach, a z opowiadań to sobie można wnioskować.....wiem natomiast, że ja nie miałam i nie mam lekko...mam mnóstwo roboty .np. pracowwałam do 16, a po pracy chodziłam na zajęcia do wieczorówki, bo na szczęście prowadzący zajęcia poszli mi na rękę. Socjologia ok. było więcej luzu i można było spokojnie pracować, ale psychologia jest naprawdę ciężkim i absorbującym kierunkiem, też mamy laborki i mnóstwo zajęć poza uczelnią ( na każe zajęcia projekt badwczy do realizacji, który trzeba ooracować, przeprowadzić badania na około 100 osobach x okolo 5 projektów, przeprowadzić analizę wyników i napisać raport

Gość ghtjytkj
skad to wiem? bo mam chyba z 15 znjamoych na tych studiach i jakos nigdy nie widzialam zeby sie przejmowali chodzeniem an wyklady czy byli szczegolnie zaoferowani innymi typami zajec. z psychologii mozna sobie poczytac ksiazke itp a niby np jak nauczysz sie chemii bez laboratorium czy obslugi maszyn i programwoania? :o

Gość moim zdaniem to....
nie będę z Tobą dyskutowała ...mój facet w ubiegłym roku kończył Polibudę Warszawską i twierdził, że jakby miał się uczyć tego co ja i realizować te wszysteki projekty to by zwariował, wiec proszę bez takich.... no chyba, że chcesz się w ten sposób dowartościować deprecjonując pozostałe kierunki studiów, P.s. ja mam z kolei kilku znajomych co studiują architekturę i też się nie przemęczają :) co nie znaczy, że uważam, że ten kierunek jest prosty, łatwy i przyjemny do studiowania Pozdrawiam

Gość moim zdaniem to....
DOBRANOC

Gość ghtjytkj
macie sporo materialu to fakt ale i tak wiekszosc o ile nie jakies 99% moze sobie osoba opanowac w domu, projekty czy badania i ich analiza to tylko pochlaniacz czasu i nie ma w tym wielkiej trudnosci moze PW to nie taka dobra uczelnia jak sie o niej mowi :p

Gość Al.
czesto ktos ma zdolnosci np do matematyki czy fizyki ale z uczeniem sie na pamiec jak czesto bywa na studiach humanistycznych mialby problem, tak samo ktos kto dobrze sie uczy rzeczy humanistycznych nie dalby rady zdac semestru na scislych:o wiec trudno takie rzeczy porownywac🖐️

Gość ghtjytkj
no tak, bo na polibudzie ludzie sie nie ucza niczego na pamiec :D

Gość Al.
jasne ze sie ucza niektorzych rzeczy na pamiec ale trudno porownywac ilosc pamieciowego materialu kierunkow technicznych i powiedzmy psychologii czy historii;)

Gość ghtjytkj
no jasne ze maja multum materialu, tyle ze np czesc zn nich mozna samemu wywnioskowac (jesli chodzi np o skutki czy ogolne poglady) do tego czytac sporo ksiazek