Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLIDA 45

Czy czujecie sie przegrane zyciowio?

Polecane posty

Gość OLIDA 45

Tak: nie mam pracy, nie studiuję, mieszkam z rodzicami, mam chłopaka na studiach zaocznych, który pracuje w empiku i nie ma prawa jazdy, ja zresztą też nie mam i całymi dniami siedzę na kafe... Przegrałam 🖐️

Gość arabat
Masz chlopaka na studiach zaocznych, ktory pracuje w empiku i co to jest zle ? Nie rozmuemiem o co Ci chodzi ?

To idz do pracy albo zacznij sie uczyc. A nie jak dotąd opierdzielasz się i żerujesz na rodzicach.

Gość arabat
Znamosoby po zaocznych ktore maja bardzo dobra prace. Nie liczy sie papierek tylko to co masz w glowie oraz predyspozycje.

Gość arabat
A prace na studiach to kazdy ma bylejaka wiec nie wiem czemu sie czepiasz swojego chlopaka.

Gość kociak5
Fajnie, jest jedna rada: Weź życie w swoje ręce, zamiast narzekać! Twoim rodzice pewnie ciężko pracują, żeby Cię utrzymać, więc może też im pomożesz? Jest mnóstwo ofert pracy, zawsze gdzieś się załapiesz, chociażby jako kelnerka. Chyba nie wiesz, co to znaczy być przegranym życiowo i nie życzę Ci tego! Yhm... naprawdę nie wiesz co to życie.

Gość arabat
Chyba dla niej taka praca ponizej kwalifikacji to tez przegranie zycia :D

Gość kociak5
przegranie życia, to jest jak się walczy z poważną chorobą, np. z rakiem i się umiera. Nie wiem czy ten temat jest specjalnie, aby wywołać kontrowersje?

Gość arabat
Kociak dokladnie jest tak jak piszesz. Ludzie sa porabani. jak sie cos nie uklada to od razu sami przegrani zyciowo. Smiechu warte.

Gość kociak5
Arabat:masz racje. Trzeba w najgorszym znaleźć najlepsze, choćby to, że "Fajnie" ma rodziców i powinna się z tego cieszyć. A przy odrobinie chęci może robić to co będzie chcieć, wszystko jest możliwe, ale trzeba CHCIEĆ

Gość arabat
O wlasnie, Albo pomyslec sobie tak. Mam rodzicow, ktorzy mi pomagaja. Moge spokojnie poszukac dobrej pracy, nie musze brac pierwszej lepszej.

Gość arabat
Ale z tym chlopakiem to juz kompletnie nie nic nie rozumiem :D Studiuje, pracuje gdzies. Czego ona od niego chce ?

Gość kociak5
żeruje na facecie, wygodnictwo :D Dziewczyna nie dostała w d... od życia. Eh, Arabacie szkoda moich słów ;)

Gość arabat
Szkoda, ze "fajnie" nie chce nic powiedziec wiecej na ten temat. Moze sie wstydzi tego co napisala :)

Gość arabat
Tak, tak. Jesli nie ma sie prawa jazdy to juz z pewnoscia przegralo sie zycie hehehe

Gość kociak5
Tak, to jest problem, bo gdyby miał, to pewnie by się woziła furą ;)

Gość arabat
Mam nadzieje, ze to podpucha ;)

Gość OLIDA 45
Kociak,uwazam,ze kazdy temat do rozmowy jest dobry.I jestem jak najdalsza od wywolywania jakis kontrowersji a zeby kogos oceniac to trzeba bylo dac mu sie tak do konca wypowiedziec.

Gość arabat
Ja zadalem juz kilka pytan, ale nie otrzymalem zadnych odpowiedz. Wiec narazie oceniam po jednej wypowiedzi.

Gość OLIDA 45
Moze faktycznie ktos sobie zrobil taki zarcik?!

Gość arabat
Moze, bo strasznie glupie to bylo. Pelno tutaj prowokatorow ;)