Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalinkaczerwona

Ciasto z truskawkami i galaretka - help!

Polecane posty

Gość kalinkaczerwona

czesc, chce zrobic biszkopt z truskawkami i galaretka. Moze ktos wie jak to zrobic zeby galaretka nie wsiakala w ciasto? moze jakis krem polozyc na ciasto, potem truskawki i galaretka? pomozcie bo nie wiem sama :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja wykladam tężejącą galaretkę i nigdy nie wsiąka,dzis też stworzę to cudo:) smaczne i mało kaloryczne

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Słońce ,ale jak ci sie ta galaretka wciska w ciasto :D chyba zbyt rzadką lejesz i dlatego :) ja dają taką juz dość gęstawą jak widzę ,ze powoli przywiera do garnka w którym tężeje :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kalinkaczerwona
ok :) dzieki za porady :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość 1234512345
Ja robie ciasto z truskawkami tak> piekę biszkopt na to nakładam smietankę 30procent z 3/4 cukru pudru i żelatyną miksuję. na śmietankę nakładam truskawki i zalewam tężejąca galaretką truskawkowa ciasto pycha!!!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jacobs
zeby tężejąca galaretka wyszła rowno po nałożeniu na minutkę wkładam ciasto do gorącego piekarnika a potem do lodowki.Powierzchnia robi się idealnie gładka i lsniąca

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×