Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena 25 Magdalena

Nasza-Klasa mnie niszczy.

Polecane posty

Gość Magdalena 25 Magdalena

Portal mnie niszczy każdego razu kiedy na niego wejde. Widze, że dużo zmienil w moim zyciu na gorsze- zaczelam się nagminnie porownywac z ludzmi z którymi chodziłam do szkoł. Mieszkam w malym miasteczku wiec jest jeszcze gorzej.. Ludzie sie hajtaja, jezdza na wycieczki,a ja nie mam dobrej pracy mimo ze jestem po studiach, nie mam faceta, mam 25 lat, znajomych mało. Jest mi po prostu smutno i czuje zlosc na tych wszystkich ludzi którzy dodaja takie barwne, szczesliwe zdjecia. Wiem ze nie powinnam tak reagowac, ale to jest silneijsze ode mnie. Z checia bym wykasowala profil, ale nie chce- bo czasem nk sie przydaje, zeby napisac do kogos w pilnej sprawie. Czuje sie gorsza od innych. Jak nie bylo NK, to przynajmniej nie wiedzialam co sie u innych dzieje i nie moglam sie porownywac, a teraz to non stop porownuje sie. Kazde wejscie na NK powoduje ze moj humor blednie.

Gość Qnia 22
Wiesz.. ja bym wyluzowala na twoim miejscu. Ludzie pokazuja tylko 1% swojego zycia. Nie wiesz jakie jest pozostale 99%

Skup sie na swoim zyciu. Najlepiej to nie wchodz w ogole na ten portal. Patrzac po moich kolezankach bliskich- daja zdjecia b. ladne ze swoimi narzeczonymi mimo ze w zwiazku im sie srednio uklada. A opisy oczywiscie typu moj najukochanszy itp

Gość Rekonter
Magdalena 25 Magdalena- wiesz co , a ja to pierdole!!!!!! :) dawno zlikwidowałem konto. mam wasko grupe znajomych i przyjaciół. 100 znajomych fikcyjnych mnie nie kreci , wole mnie 5 prawdziwych . na nasza-kalsa kłada lage i tobie też tak radze!!

Gość kamalonka
a mój były, który był starszy ode mnie o 15 lat ma teraz 45 lat i ma żonę 22 letnią i spędzili wakacje na wykupionej przez niego bezludnej wyspie :-O czujesz to ? a jednak to prawdziwe :-(

Gość Rekonter
kamalonka- fuck . wkurwiaja mnie tacy 40parolatkowie maja kase i robia konkurencje nam 20 latkom !!

Gość LotLOty
Ja daje zdjecia takie jakie daje tzn ze znajomymi z wycieczek rowerowych, jak lazimy po gorach i to jest prawdziwe bo rzeczywiscie to sie dzieje u mnie. Wiec dlaczego piszecie ze wszyscy klamia? Czuje sie szczesliwa i chce zeby to inni wiedzieli :)

Gość bo wszyscy kłamią
skoro dr house tak mówi to tak jest!

Gość też się masz czym przejmować
mój znajomy ma profil pełen zdjęć z palmami z imprez w drogich hotelach itp... a na prawdę siedzi w więzieniu i ma 3 mln zł kary do spłacenia w skarbówce...profil uzupełnia na przepustkach- chyba to dla niego jedyna odskocznia....

Gość NIet katargoja
Ja tam lubie nasza klase. Sama mam 60 zdjec i jest Ok. Mam zjdecia z wycieczek, ze znajomymi, mojego psa, moje auto.N o i oczywiscie z moim misiaczkiem :P Trzeba pokaac innym ze ma sie przystojniaka :p

Gość AngelinaJolie
E tam przesadzasz przecież nikt na NK nie pokazuje swojego prawdziwego zycia, tam sa pokazane tylko te dobre rzeczy ;) NK to ściema, lans pustaków ;)

Gość MISTRZVAN
NK to gniot jakich malo, nie powiem ze nie mam tam konta bo mam, nawet pare fotek, ale to nie po to zeby ludzie patrzyli jaki to ja szczesliwy jestem lub nie, mam to po to zeby sie dowartosciowac, jak ktos napisze mi komenta do foty czuje sie sielniejszy, wiec nie mysl ze tym ludziom jest tak dobrze, czesto im bawrniejszy profil tym osoba bardziej niesczesliwa. Jakbys weszla na moj profil powiedziala bys ze mi nic do szczescia nie brakuje, bzdura totalna, to tylko pare fotek, to tylko pozory.

A ja nic do NK nie mam. Dzięki tej stronie odnowiłam znajomość z koleżanką, z którą od 5 lat nie odzywałam się - sama juz dziś nie pamiętam dlaczego :) . Wszystko zależy od tego, jak MY SAMI traktujemy ten portal. Ja się cieszę, że mam tam konto. A odpowiadam tylko na zaproszenia od moich FAKTYCZNYCH znajomych :D

Gość RobRobokop
Wg mnie zeby se uwolnic od tego porownywania powinnas usunac profil

Gość ererghrdgy
jak to wiekszosc powiada i ja tez - im wieksze kompleksy tym wiecej zdjec i jest to prawda, bycie na nk po to aby pokazac ilu sie ma znajomych tez jest kompleksem bo to strona poswiecona dla osób z wczesniejszego pokolenia a nie dla takich mldych czy zacukanych 16 letnich gówniar :O mam duzo znajomych którzy sami mówia ze polowa z ich znajomych czyli jakies 200 osób jest praktycznie nie znana bo sie kieeedys tam poznali i wymienili ze soba 2 slowa....... ja tam mialam konto przez 2 tyg i stwierdzilam ze to PORAZKA dla osob takich jak jak które nie musza odnajdywac starych najomosci.... takze kompleks = NK, i 1 foto = 1 kompleks

Gość weronisiax
Podchodz do tego z wiekszym dystansem...znam pewna dziewczyne.ktora ma mase fotek z mezem,z dziecmi -sliczne zdjecia z wycieczek....a mimo to zdradzaja sie,oszukuja-na zdjeciach tego nie widac-pokazuja szczesliwa rodzinke.....A Poza tym w jakims stopniu to portal dla ludzi proznych-glownie dziewczyn-szkoda,ze jeszcze zdjec kupy nie robia i nie podpisuja "dzis mialam zatwardzenie"....A pod spodem komentarze: "cudnie" " jak zawsze pieknie".....brak slow...........

Gość inkaaaaa
dokładnie im wiecej kompleksów tym wiecej zdjeć.Znam ludzi naprawde bardzo szczęśliwych,bogatych,nie klejają zdjec wogóle.

Gość WIESZ CO WEZ SIE
nie przejmuj nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy ze oni wszyscy zyja na KREDYT pokazuja tylko jak maja a uwierz mi ze w domu jedza chelb suchy popijajac woda... ciesz sie ze masz co masz i nie narzekaj pracowalam w agencji kredytowej wiem jakie ludzie maja problemy a biora tylko kolejny kredyt zeby pokazac ze maja kupe kasy;) a tak nie jest....

Gość autorko nie przejmuj
sie i przede wszystkim wyluzuj ... ja tez mialam tak jak Ty ale uswiadomilam sobie, ze to co ludzie pokazuja na nk nijak sie ma do ich zycia. Czesto te zdjecia z wycieczek, nowych samochodow sa okupione kredytami, ktorzy ludzie musza splacac i wcale nie jest im wtedy do smiechu. Tak samo zdjecia z pracy czy zdjecia z imprez - usmiech od ucha do ucha, a jak sie spotykasz z dana osoba dowiadujesz sie jakiego maja dupiatego szefa i jaka impreza byla do kitu ...

Gość nie tylko Ty masz kompleksy
wystarczy zobaczyć ile osób zakłada fikcyjne konta, ile osób kolekcjonuje fikcyjnych przyjaciół byle się dowartościować ja po doświdczeniach na fotce znudziłam się nk, od samego początku mam na portalu jedno i to samo zdjęcie i nie chce mi się dodawać innych bo niby po co ? mam się chwlić mężem, samochodem, domem i tym gdzie byłam na wakcjach ?! blah !!!! nawet nie chce mi się wybierać zdjęc

Gość kamalonka
ja też :-) znam ludzi bogatych którzy naprawdę nie pokazują swojego bogactwa tylko mają zdjęcia np na ławce w parku albo na trawie, na ulicy :-) znam też jednego gostka, kiedyś był u mnie w domu i ukradł mi skórzaną kurtkę :-O teraz jest we Francji i sprząta fabrykę a zdjęcia ma wypasione -- od wieżą eiffla , w restauracjach ekskluzywnych, jakieś pomieszczenia pałacowe, robi z siebie człowieka sukcesu

Gość ererghrdgy
kiedys moja mama mi opowiadała smiejac sie z niekórych swoich znajomych ze udaja takich szczesliwych na tych zdjeciach a ona doskonale wie ze... sie tak wyraze po swojemu ;) ze maja zjeebane zycie, owszem ma tam znajomych którzy pokazuja co osiagneli ale tylko i wyłącznie tyle nic nie koloryzują jak 99% ludzi na nk, np jest tam taki znajomy co wkleja foty z kolejnych podrózy (zawsze jakies krajobrazy na kórych rzadko on sam widneje na takim zdjeciu), ale nigdzie zony...dzieci..przyjaciol.... bo podóze to jego jedyna milosc i nie chce byc zonaty a taki ponoc strasznie sympatyczny, takich ludzi sie ceni a nie jakies załosne niedowartosciowane dupsty

Gość poza tym piękne zdjęcie
może wyjśc nawet w kiepskich warunkach- to tylko jedna klatka... ...ostatnio mojemu synkowi zachciało się siku, ztrzymałam samochód przy drodze i tam była taka łąka, on oczywiście po załatwieniu potrzeby, musiał jeszcze nazbierać jakichś kwiatków- jak to dziecka, a a ja z nudów zrobiłam zdjęcia- szczerze wyszło cudnie- zielona trawka, mój syn usmiechniety zbiera kwiatki... ... z podpisam "majówka 2009" - sprawia wrażenie nie wiem jak fajnej imprezy w pieknym otoczniu- a to była tylko przerwa na sikanie przy drodze krajowej :P

Gość druzyna A
Laska, są dla ciebie dwa wyjscia - albo usuniesz profil, albo uwierzysz w to, co ci tu ludzie mówią. To, co widzisz na tych zdjeciach, powinnaś podzielic nie przez 2, a przez 20. Znam takiego goscia, co dodaje sobie zdjecia z kazdej podróży sluzbowej, gdzie gówno widzi, tylko idzie do roboty, a potem z powrotem do samolotu, no i może raz na spacer po miescie, w drodze na kolacje z ludxmi z pracy. Robi sobie sam zdjecia w samolocie jak jakis idiota - no super, bo nikt jeszcze samolotu w życiu nie widział. wow, wszyscy umra z zazdrości. Ze swojej strony ci powiem - w swoim profilu mam zdjecia skrupulatnie wybrane - tylko te, na których ładnie wyszlam. Na niektorych korekta fotoszopem - czerwonego nosa albo jakiegoś pryszcza. Na żadnym zdjeciu nie jestem naburmuszona - a w praktyce mi sie to czesto zdarza. Nie wierz we wszystko, co widzisz. To jest tylko maly ułamek życia tych ludzi. A reszta wyglada tak sobie, na pewno gorzej, bo w naszej klasie przedstawili tylko to, co najlepsze

Gość ererghrdgy
"lub panienki w ostrych makijazach w slynnej pozie rece na ścianie " przypomniało mi sie jak zajzałam na profil takiej jednej paskudy co sie uwaza za 8 cud swiata...raz miala zdjecie w blond włosach, ostrym mejk apie, szłapy i ryj przyklejone do drzwi szafy + zjechana dziwkarska mina)... zagladam tam za jakis czas a ta wkleiła kolejne to samo z ta sama poza przy szafie i z ta sama mina tylko ze w czarnych włosach :O nie tylko ona jest dowodem na to ze na nk az roi sie od uposledzonych umysłowo :O

Gość różaa
Też znam dużo ludzi, bogatych dosyć ze zdjęciami na NK w stylu mój mąż/moja żona,nasze dzieci,nasze samochody, nasze domy, wycieczki... 2006 Egipt 2006 Alpy 2007 karaiby 2007 ...itd. I wierz mi, że Ci ludzie na codzień nie żyją szczęsliwie. Mężowie na imprezkach małolatki wyrywają bo te lecą na nich jak Audi Q7 zobaczą albo BMW X5...żonki na codzień autkami jeżdżą w których to jeszcze w sobote ich mąż 18tke bzykał. I one o tym wiedzą.. tylko się kryją bo kasę wybrały. I sztucznie się uśmiechają na zdjęciach na NK pozując z mężem. I te słodkie komentarze :D : cudnie,ślicznie... Do NK trzeba mieć dystans. Mało jest ludzi,którzy umieszczają tam wesołe,normalne zdjęcia. Laski pozują w specjalnych,wyszukanych pozach.... A są i takie co specjalnie profesionalne sesje sobie robią przez fotografa, jako modelki...:-)

Gość Maryjannaa32
Dziewczyny powiem ci cos: koniecznie wykasuj profil. Takie porownywanie sie z innymi moze doprowadzic cie do nerwicy lekowej. Wiem, bo sama to przechodzilam kiedys. Jezeli chcesz byc zdrowa, to nie wchodz tam w oglole.

Gość Patrycja 2727
Mam bardzo podobnie jak autorka. Mam dola jak widze ze kolejna kolezanka wyszla za maz a ja jestem wciaz sama i nieszczesliwa. A one takie szczesliwe na tych zdjeciach z mezusiami swoimi. ahh :/