Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena 25 Magdalena

Nasza-Klasa mnie niszczy.

Polecane posty

Gość pupa77
Mnie też to dołowało, ale trzeba pamiętac, że każdy pokazuje tylko pozytywy. Niepotrzebnie ludzie tak się chwalą, choc jak widzę nie wszyscy. Ja dałam tylko jedno zdjęcie, typu legitymacyjnego, mam 15 znajomych bo nie zaprosiłam jeszcze wszystkich...

Gość Szymcia 269
Ja od 2008 roku mam dwa zdjecia. Od tamtej pory nic nie dodaje i nie mam zamiaru. Wg mnie nie ma co sie przejmowac. Moja siostra tez sie chwali na nk ze jezdzi z chlopakiem nie wiadomo gdzie, a caly czas sie kloca tylko :p

Gość parafka
ja ma 9 zdjęć, mam naszą klasę i cieszę się ze mam tam profil bo mam kontakt z fajnymi ludźmi którymi byłam na praktykach szkolnych,wycieczkach itp wiem co się u nich dzieje, a zdjęcia faktycznie umieszcza się tylko te wesołe, bo po cóż jeszcze dołować innych własnymi sprawami,wokoło jest tyle chamstwa,smutnych twarzy itp itd mam nadzieje że nie będziesz się tym przejmować co oni tam pokazują na tych zdjęciach, ja mam normalną pracę, nie mam faceta, nie zarabiam kokosów i co z tego? ma kilku świetnych przyjaciół i super rodzinkę i to się dla mnie liczy a nie tam że ktoś tam się ożenił, a może się tylko chajtali bo była z ciąży ? i udają że są super szczęśliwi????????? NIE ŁAM SIĘ , ZOBACZYSZ PRZYJDZIE TAKI CZAS NAWET NIE BĘDZIESZ WIEDZIAŁA KIEDY A TY TEZ SIĘ ZAKOCHASZ ;)

Gość kobra bałtycka
Ten portal pokazuje tylko pozytywne strony życia.Miałam tam konto-bez zdjęć dzieci,męża,domu itp,bo cenię swoją prywatność.Ostatnio usunęłam.Zdjęcia znajomych naciągane,wybrane te pokazujące "luksus".Jedna moja znajoma narobiła pozowanych zdjęć z rodziną gdzieś na plaży,a wiem że na co dzień haruje w sklepie mięsnym i ledwie wiąże koniec z końcem

Gość Numer wśród numerów
Na mnie też tak nasza klasa działa. Najlepiej usunąć konto, nie wchodzić też z żadnych fikcyjnych (trudne, ale da się zrobić) i żyć własnym życiem.

Gość stodwadziescia jeden
Usunelam konto jak tylko weszly te prezenty dziwaczne w zycie portalu. Teraz nie zaluje. NIe doluje sie, nie wiem co sie dzieje u innych i skupiam sie na swoim zyciu.

Gość grzegorys
lee zeby tylko takie problemy byly

Gość Loollllll
Lol wyluzuj dziewczyno bo sie nerwicy nabawisz. Zycie jest za krotkie zeby sie przejmowac glupotqmi. Usun profil i bedziesz miala spokoj.

Gość potwierdza się
potwierdza się,ze większość ludzi dołuje NK. Niektórzy usuwają konta, a ci co zostają zaczynają robić tak jak inni czyli się chwalić, tworzyć fikcyjną rzeczywistość. Tylko po to żeby inni tez im zazdrościli. To jest taka "licytacja" kto ma fajniejsze fotki, zycie kupę znajomych , kasę itp. Znam ludzi bardzo, ale to bardzo bogatych. Byli juz w takich miejscach, że niektórym sie nawet nie śniło. A na NK maja dwa zdjęcia ( żadne z urlopów itp.) i tylko 70 znajomych - czyli rodzina, koledzy z podstawówki, liceum i studiów. Nie mają potrzeby lansu, bo są dowartościowani.

Gość gggghhhh
jak tak bardzo cie wykancza nk to zlikwiduj konto. ze znajomymi mozesz sie kontaktowac telefonicznie, na gg przez maila. ja nie mam konta na nk i jest mi z tym dobrze (mialam ale przez ok pol roku jeszcze na samym poczatku nk a jakies 2 lata temu wykasowalam profil) i jestem zadowolana a kontakt ze znajomymi mam.

Gość gggghhhh
mam wszytkie numery tel znajomych,gg tych wszytkich z ktorymi chodzialam na studia i sie przyjaznilam.

Gość rrreeee
zajmij sie rozwojem duchowym bo pisze glupotki i nie masz pojecia o zyciu

Gość Dpoepp
Zajmij sie zyciem duchowym?? A jak to moze zrobic?? Wg mnie USUN PROFIL.