Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chudzinka19

Czy sa tu chude osoby?

Polecane posty

Gość Chudzinka19

Takie ktore maja to w genach, ktore jedza normalnie, nie odchudzaja sie, a nawet chcialaby przytyc, ale sie nie da. Czy Wy tez od innych slyszycie docinki? Mam juz tego serdecznie dosyc chociaz nigdy nie mialam kompleksow na punkcie figury i lubilam siebie to zaczyna mnie to coraz bardziej meczyc. Kiedys sobie wmawialam ze mowia tak zazdrosne osoby ale widze ze odstaje od innych, dzieci w podstawowce maja grubsze rece ode mnie

Gość Chudzinka19
A moze sa osoby ktore zawsze byly chude a z wiekiem nabraly ciala? I czy z roku na rok bylo lepiej czy przytycie spowodowala ciaza?

Gość I ja jestem
174/51 chudzielec jakich mało

Gość sasetkaaaaaaa
50 kg/ 169 ;/;/ mi tez sporo osób docina... mowia jak Ty wygladasz.. jak smierc itp. staram sie przytyc ale nie idzie mi to dobrze :(;O

Gość 170 na 50kg
mnie się podoba.....

Gość oliwkaaaaaaaaa
168/40

172/49 jeszcze kilka lat temu tyle ważyłam, mimo ze jadłam normalnie a czasami po prostu sie obżerałam. Mimo to ciagle chudłam. teraz waże 57 i mam nadzjeje juz nie chudnąć.

Gość 178 cm/54 kg
W liceum wszyscy mi dogadywali i też się przejmowałam, teraz już jestem starsza i mądrzejsza więc się zupełnie nie przejmuję. I powoli mi przybywa, choć ani się specjalnie nie tuczę, ani nie liczę kalorii itp. To z wiekiem się chyba tak robi. W ciąży nie byłam.

Gość effy345435
mi tez docinali, ze jestem za chuda i to nawet dorosle osoby \'wygladasz jak kosciotrup, jedz wiecej\' ;/ no sory, ale mam 174 wzrostu i waze 55,5 obecnie. uwielbiam swoja sylwetke i nie czuje sie jakas gorsza przez to. ideal kobiety obecnie to szczupla wysoka dziewczyna z dlugimi nogami i wiekszosc facetow o takich marzy wiec z czym problem? tak wlasnie, powiem wam ze tylko kobiety mi docinaja, ze jestem za chuda = z zazdrosci. teraz rozumiecie, prawda? jedynie biust mam maly :

Ja tez niestety jestem chuda (174 cm/51 kg, a mam juz prawei 30 lat). U mnie to rodzinne. Moja mam ma teraz 60 lat i wazy 58 kg przy wzroscie 165. Ja niestety nie potrafię sie do konca zaakceptowac. Wlasnie przed chwila ogladałam kasete z wesela znajomych i jak zobaczylam te moje nózi i raczki chudiutkie to mi sie znowu humor popsuł. No ale ja sie wrecz opycham jedzeniem i nic. Od czaśów skonczenia liceum (10 lat temu) przytyłam zaledwie 3 kg. W tym tempie to wymarzona wage osiągne gdzies w weiku 50 lat:)