Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Depeszówa26

Jestem depeszówą, ale faceci depesze to zazwyczaj dupki, buce i zarozumialcy

Polecane posty

Gość Depeszówa26

12 lat już słucham tego wspanialego zespolu, jezdzilam na zloty , bylam na koncercie i z moich obserwacji wyniklo ze faceci- depesze to zwykłe ciołki. W zyciu bym sie z takim nie związała. Ostatnio sie z jednym umówiłam to siedział jak jakis mruk ani be ani kuku ryku i nawijal tylko o chorobie Gahana i muzyce EBM- masakra! Powiedzial ze w zyciu nie am zadnych ambicji byle by mu starczylo na browar i plyty haha. Ja piernicze skad sie biora takie osobniki. Jak taki ktos taki nierozgarnięty moze sluchac tak wyjatkowej muzyki jaka tworzą Depeche Mode

Gość to ty jesteś
jakaś nienormalna! przecież liczy się tylko chalnie piwska dzień w dzień!!!

Daj mi swój adres już ja ci pokażę jak może \"depeszowiec\" zająć się kobietą.

Gość Depeszówa26
Rozumiem ze mozna kochac muzyke ale zeby w kolko tylko o tym nawijac jakby zycie toczylo sie tylko wpokol DM to juz dla mnie parodia i psychoza. Po drugie upal 40 stopni a ten w glanach i czarnej ramonesce.

Gość Depeszówa26
ale tak naprawdę to ja od dziecka marzę o mieszkaniu w rynsztoku lub koło biedronki xD Obiektem mych westchnień jest jakże to przystojny Roman Giertych xD Fascynuje mnie muzyka Wioletty Willas oraz Krzysztofa Krawczyka xD Kocham serial kryminalny "Klan" oraz program przygodowo-sensacyjny "Domisie" xD Ale on jest hard xD Moim idolem jest oczywiście sam ksiądz Rydzyk, bo sam w sobie jest cool i sexy i ma ładne pachy a jego włosy w nosie przyprawiają mnie o dreszcze, ponadto jego stopy oraz zęby są takie hot stuff, że ja cie krence, no i wogóle ma stajla xD Ale najbardziej w moim fascynującym życiu cenię sobie moje sandały, takie zajebiaszcze że ja cię krencę

Gość a ja słucham DM od 20 lat

Gość Depeszówa26
Ten podszyw to zapewne jakiegos zapoconego syfiarza- glaniarza hehe ale malo udany :)

Gość to pewnie hemoroida
:D:P

Gość Depeszówa26
Do :a ja slucham dm od 20 lat I tez tylko o nich nawijasz, ubierasz sie caly czas na czarno??

Gość Depeszówa26
codziennie nad ranem zaraz po brzasku staję na parapecie ,okleiwszy uprzednio krocze taśmą izolacyjną chińskiej produkcji,zakładam na nos papierowy dziubek z gumką oraz przytraczam sobie do głowy nadmuchaną gumową rękawicę i zaczynam piać aby obudzić do szkoły wszystkie dzieci w moich ukochanych Pierdzimąkach Kujawskich.

Gość Depeszówa26
Jak kiedys wybralam sie na zlot w sukience w kolorze malinowym to patrzyli na mnie jak na dziwadlo bo jak tam nie ubierzesz sie an czarno, nie zalozysz glanow to oznacza ze nie ejstes depeszówą haha. Tylko ze ja o tej muzycie wiem wiecej niz te lansujące sie wycwiekowane dziwadla

Do :a ja slucham dm od 20 lat I tez tylko o nich nawijasz, ubierasz sie caly czas na czarno?? nie :D za stara jestem na gówniarski lans :P owszem w liceum (lata temu) na czarno ;), buty-depesze (z blachą :O:D) plakat Gahana koło łóżka i tak dalej :P teraz tylko muzyka ale na koncert bym pojechała niestety odwołali :(

Gość Depeszówa26
Jak mialam 10 lat mniej to tez ubieralam sie an czarno i buciory z blacha , teraz mnie to smieszy bo muzyke ma sie przede wszystkim w sercu a nie na zewnatrz... Sa tez tacy co maja czypryny jak martin gore w latach 80ch :o)

Gość hahahahahahaha
dlatego idziesz do klasztoru?

ech ja się tak ubierałam jak miałam 17 :D a chłopcy na zlotahc(Ślask) byli rózni... :)

Gość stonka w bikini
'dlatego idziesz do klasztoru?' idzie sie lansowac w malinie :D

ech chyba provo :P nara 🖐️

Gość depeszówa na maksa
ja słucham Depeche od 25 lat nic tego nie zmieni od 23 lat jestem z depeszowcem i nie jest ani dupkiem , bucem i ciotą to jakieś farmazony wyssane z palca i wiem jak by nie słuchał takiej samej muzyki nie była bym z nim tyle lat . Mam znajomych od groma depeszowców i nigdy bym takimi słowami ich nie określiła, to są ludziska z którymi przeżyłam nie jeden koncert, niejeden zlot i nie jedną imprezę z nimi można konie kraść !!! A ten kto tak mówi to nie jest prawdziwym depeszowcem lub depeszówą i niech lepiej milczy ........a zwłaszcza depeszówa26 a może to ty byłaś winna że tak się zachowywał co?

Gość wolę w łeb dostać pepeszem
niż urodzić się depeszem :classic_cool: 🖐️

Depeszówa26 ależ ty jesteś infantylną malkontentką. Daj żyć, kogo to obchodzi, że ty jesteś bardziej depeszówą od reszty depeszy, bo mam dużą wiedzę na temat depeszów? ble:o

Gość stay [cool] bro
po co odgrzebywać temat sprzed 3 lat? :o P.S fajnie przypomieć sobie własne podszywy :classic_cool:

Gość stay [cool] bro
gdyby ktoś nie wiedział - moje to te najbardziej denne, przy których cofacie się na Główną :classic_cool:

Gość gość
haha......jebłem.jak mozna oceniac wszystkich depeszy spotkajac sie z jednym lub dwoma kolesiami?

Gość gość
Ja slucham od violatora mala. Let me take you on a trip :classic_cool: