Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abiabee

Kuchnia zabawkowa dla 3latki

Polecane posty

Gość abiabee

Witam, Planuje kupic na urodziny dla 3 letniej dziewczynki zabawkowa kuchnie. Czy mozecie mi cos polecic? Wazne, zeby nie byl to tandetny plastik, a porzadna i stabilna zabawka. Na oku mam taka: http://allegro.pl/item648212683_duza_kuchnia_smoby_bon_appetit_akcesoria_szybko.html albo taka: http://allegro.pl/item643958424_nowy_zestaw_kuchenny_kuchnia_palau_super_prezent.html Moze czyjas corka ma ktoras z tych kuchni? Albo jakas inna fajna? Chetnie tez poczytam opinie, ktora z tych dwoch pokazanych przeze mnie jest fajniejsza. Z gory dzieki :)

Obie kuchenki sa malenkie, wiec byc moze dziecku czesto beda spadac garnki z blatu. Z tych dwoch to bym raczej wziela Smoby, bo solidniej wyglada. Gdybym sama kupowala, szukalabym raczej czegos drewna.

Gość abiabee
Czy sa malenkie? Chyba az tak bardzo nie, jest wiele mniejszych duzo. Ale zapewne masz racje, ze male dziecko na takim blaciku moze miec problemy z utrzymaniem porzadku. Z drewnianych to tez zwykle blaty sa w takich rozmiarach mniej wiecej. Oczywiscie sa tez wielkie kuchnie, ale po pierwsze to juz jak duzy mebel do mieszkania, po drugie kosztuja prawie tysiaka ;). A wiadomo czy dziecko na pewno polubi ta zabawke? Dzieki za opinie w kazdym badz razie :)

Gość mamusiaIzy
w tesco widziałam za 50 zł jesli nie jestes pewna czy córka polubi taka kuchnie moze lepiej kupic tansza a potem nie załowac ze sie wyrzuca?

Gość abiabee
Ale teraz widzialas w tesco? Tylko, ze pewnie taka nizutka kuchnie- w marketach przy okazji swiat zawsze sa, ale wlasnie zwykle niskie (np cala wysokosc 60-70 cm). Mi sie wydaje, ze dziecko przy kuchni to sie bawi na stojaco, wiec warto, zeby blat byl wyzej. W tych kuchniach, ktore pokazalam tak jest. Szczegolnie w tej smoby- blat na wysokosci ok 55 cm od podlogi.