Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nika91

ciąża? czy urojenie?

Polecane posty

Gość nika91

Hej,pierwszy raz tutaj pisze wiec za bardzo nie wiem... Spóznia mi sie okres 2 tygodnie, (zawsze miałam troche nie regularne ostatni miałam 16. kwietnia) ale kochałam sie z moim facet prawie co weekend, ale zawsze z prezerwatywą, która nie pekla ani nie zsuneła się. Moge być w ciązy? Pobolewa mnie lewy jajnik...żadnych objaw ciązy nie mam. Co to moze byc? Pomóżcie...

zróbiłaś test? jak nie, to zrób test, to moze byc ciaza albo zaburzenia hormonalne... choćiaz od razu mówie,że pozytywny test wcale nie musi ozn,ze masz w sobie dziecko:) zdarzaja sie inne przypadki chorobowe, ale co Cie bede straszyć... zrób teścik.. jak bedzie negatywny a Ty nadal nie bedziesz mieć @ to zgłoś się z tym do dobrego lekarza.

poza tym to jak sie zabezpiecazliście, to na 98% nie jestes w ciazy.. te dwa procent to jest statystyczne, bo niekiedy też sie zdarza.. ale uspokoi Cie negatywny wynik testu? rób jużmjutro:)

Gość nika91
dodam jeszcze ze ostatnio u mnie dosyc stresowo...mysle ze to głównie jest powodem opóźnienia ... nie wiem sama juz, shizuje...;| i test tez sie boje robić..