Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziweczkadoopeczka

postanowilam ze

Polecane posty

Gość dziweczkadoopeczka

Od jakiegos miesiaca postanowilam, ze bede sama po nieudanych zwiazkach.W zamian poszukam sobie przyjaciela ktory bedzie mi pomagal we wszystkim a ja w zamian bede sie z nim kochac.Tak tez zrobilam, teraz stac mnie na wszystko, wymarzone wakacje i nie tylko.Nie musze sie nikomu tlumaczyc robie co chce i do tego stac mnie na wiele ciekawych rzeczy na ktore kiedys musialam zbierac rok. Wczesniej bylam bardzo mila i skromna osoba, ale z czasem zmienilam sie o 180stopni.Stwierdzilam ze nie ma wiernych i wartosciowych facetow.Wiec po co mi facet??Do pomagania mi dawania kasy i kupowania prezencikow.Do tego potrzebny mi teraz facet.Wiem ze zaraz napiszecie ze jestem koorewka:D Moze i jestem ale teraz jestem szczesliwa!polecam wam dziewczyny takie uklady:P Ile z tego przyjemnosci mam...:P

Gość bardzo dobrze robisz bardzo
ja tez tak zrobie:)pierdole, jak mi sie nadarzy okazja to tak zrobie

Gość dziweczkadoopeczka
kiedy tutaj pisalam zrozpaczona przez doopka, jak teraz czytam historie kobiet to smiac mi sie chce.Jakie kobiety sa glupie(bez urazy)"ten mnie zostawil dla innej" "tamten zonaty kocham go na zaboj" itd..Tez bylam taka wrazliwa i naiwna, ale powiedzialam sobie "dosc" Wole miec takiego faceta ktory placi za wszystko, mam super sex z nim i szanuje mnie.Do tego nie musze sie martwic czy mnie zdradza czy nie.Spedzamy milo czas pozniej kazdy robi co chce.Nigdy nie myslalam ze bede wstanie to zrobic, ale teraz jestem szczesliwa i zyje jak chce a nie jak ktos by chcial!;)

Gość dziweczkadoopeczka
dzieki za poparcie, wiem ze robie dobrze.Jaka roznica czy daje doopy za kase czy z facetem ktory sobie doopczyl, mial jedzenie podane posprzatane i do tego wiecznie mnie wkoorwial, krecil i oszukiwal, i to nie on jedyny.A taki ukladzik jest idealny, nie potrzeba mi faceta w chalupie zeby byc szczesliwa kiedys myslalam ze nie moge byc sama czuje sie samotna itd...To glupota mozna zyc samemu i w takim ukladzie kilka razy w miesiacu, robie co chce i na co mam ochote, jak mam ochote na tance to ide jak wyjechac to jade, kosmetyczki, masaze i do tego prezenciki:)

Gość bardzo dobrze robisz bardzo
bardzo dobrze robisz, na partnerow i zwiazki nie ma co liczyc, bo i tak cie ta druga osoba wychuja, kochac to mozna matke, ojca a nie jakiegos fagasa. dobrze robisz, pamietaj milosci nie ma, a tak masz przyjemnosc i kase. madra dziewczyna, tak trzymac!:)

Gość dziweczkadoopeczka
Mloda jestem do starosci mi jeszcze daleko.:)A zanim ta starosc nastapi to odloze niezla sumke na koncie.Poza tym pracuje wiec o to sie nie martwie, a ten uklad do duze dodatkowe pieniazki, ile radosc ...:) Do kolezanki wyzej to szukaj takiego pana, ja znalazlam w necie:P Doswiadczony, dzentelmen i szanuje mnie, czego chciec wiecej?Zeby bylo ciekawiej jest zonaty hehe wiec nie musze juz pisac nic na temat facetow.Zonka w domku a pan sobie uzywa.No to trzeba skorzystac z takiej okazji i to jeszcze dobrze platnej:)

Gość hahahahahahahahahahaha
Chwalisz sie tym ze jestes dziwka?:D:D

Gość dziweczkadoopeczka
tak chcialam sie pochwalic.Wole byc taka dziwka niz byc z chujem ktory predzej czy pozniej skurwi sie:D Bylam w dlugich zwiazkach i dziekuje bardzo wiecej nie chce.Moze na starosc jakiegos dziadzia znajde ktory juz sie wyszumial;)

Gość Reninna
Ech , od razu wiedzialam, ze beda sie zaraz podnosily glosy, ze dz**a, a ze puszczalska, ze latwa itp.Cholernie nie macie pojecia o czym gadacie. Wypowiedzi autorki nie zrozumie byle gowniarz , co zawsze mial zycie jak w bajce, zwiazki uslane rozami, chwile przesycone romantyzmem i nie zaznal nigdy straty, cierpienia i upokorzenia doznanego przez partnera. Gdyby doswiadczyl tego kilka razy i zycie kopnelo go porzadnie w dupe, a mial warunki,zeby realizowac plan autorki, inaczej by od razu zaczal gadac. Nie jest to wbrew pozorom czysta kalkulacja, ale rzecz gruntownie przemyslana i rozsadna bardziej niz cokolwiek w tej sferze mogloby byc.

Gość ale jaja .. odwazna jestes

Gość dziweczkadoopeczka
Reninna -Dzieki;) Wlasnie tak to wyglada byle gowniarz nie zrozumie;) Czy jestem odwazna..hmmm moze teraz jestem.Pierwsze spotkanie z moim panem "pomocnikiem" bylo bardzo stresujace a poniewaz nie mialam w tym doswiadczenia jeszcze bardziej stresujace dla mnie.Oczywiscie jesli ktoras z Was bedzie chciala sprobowac takiego ukladu i pozna pana przez net doradzam, spisac numer telefonu, imie nazwisko, zdjecia mail, to tak w razie "W" Nigdy przeciez nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie, ale latwo mozna poznac ktory prawdziwy ktory nie.Najlepiej Ci starsi panowie po 30 35 40, a jesli prosi o dyskrecje to jest prawie "pewniakiem". Z czasem spotkania staly sie luzniejsze i bardzo przyjemne a do tego on placi mi za to i ja tez mam z tego wielka przyjemnosc a ile sie nauczylam jesli chodzi o sex:P;)

Gość przybij pione
Popieram i również planuję dzisiaj wieczorem rozejrzeć się w internecie w poszukiwaniu kogoś do takiego układu :] Mam złe doświadczenia z facetami , mam w dooopie stałe związki , a że jak każdy normalny człowiek potrzebuję seksu a i dodatkowa kasa nie zaszkodzi , to chętnie wciągnę się w taki układ :]

Gość a jak mu sie
jutro znudzisz? co wtedy?

Gość a poza tym
dziewczyny nie myslcie, ze sami fajni faceci szukaja takich dziewczyn

Gość przybij pione
i uprzedzając komentarze o tym gdzie moja moralność itd.. To ja byłam przez bardzo wiele lat moralna , a życie w podziękowaniu wypięło się do mnie doopą . Czas spróbować , jak to jest po stronie zła:P

Gość dziweczkadoopeczka
przybij pione-Tylko badz ostrozna;) Watpie zeby mu sie znudzila, jestem mila dla niego, nasze spotkania wygladaja tak: On przyjezdza do mnie, zawsze jakis prezencik dostaje, czasami kwiatki czasami jakies dobre wino, bizuterie tez dostalam...Siedzimy rozmawiamy, czasami wypijemy herbatke a czasem drinka albo lampke wina, porozmawiamy i szczerze to ja zaczynam dobierac sie jemu do rozporka:P Tworzymy "niby" pare na czas kiedy sie spotykamy;)Nie wyglada to tak jak u prostytutki, wchodzi robi swoje czas minal wynocha.Nie.Spedzamy milo czas bez limitu, mamy ustalona sume niezaleznie od czasu.

Gość dziweczkadoopeczka
a poza tym..Jacy fajni??Fajni bo maja czego chca, ja mu nie marudze jestem mila on zaspokojony zrelaksowany, wroci do zony i koniec pewnie tej jego dobroci.Duzo mi opowiada o jego malzenstwie, wiec jaki to dobry facet, bzyka mnie na boku, opowiada do tego "platnej kochance" o zonie i problemach:D Ja takiego meza bym nie chciala miec:P

Gość przybij pione
A Ty z tym swoim od pierwszego razu spotykałaś się u Ciebie w mieszkaniu ?:)

Gość Reninna
i czy mial jakies konkretne wymagania? wiek, wyglad, itp?

Gość fajny w sensie
ze bedzie zadbany, bedzie Cie choc troche pociagal, nie bedzie wulgarny itd

Gość dziweczkadoopeczka
Spotkalismy sie u mnie przed blokiem.chwile pogadalismy i poszlismy do mnie.Mialam stresa jak cholera, ale byl bardzo mily wiedzial ze nie jestem w tym doswiadczona no i wyluzowalam sie w koncu :P

Gość dziweczkadoopeczka
wymagania jego to fotka:)Nie pytal mnie nawet o wiek, dopiero jak sie spotkalismy.Spodobalam mu sie no i w ten sam dzien sie spotkalismy, ale podal mi swoj numer tel, maila, zdjecia swoje.Wszystko zostawilam siostrze w razie "W";)Trzeba byc ostroznym i najlepeij starsi faceci.

Gość dziweczkadoopeczka
Wlasnie dzisiaj mam z nim spotkanie:P Ciekawe co przyniesie;)Lubie prezenciki od niego, zawsze cos milego i wie ze mnie to ucieszy.Zna sie na kobietach i wie co lubia i cieszy mnie to ze nie traktuje mnie jak prostytutki:)

Gość grunt
to znalezc fajnego sponsora

Gość dziweczkadoopeczka
prostytutke mialo byc;)

Gość dziweczkadoopeczka
Jakie macie jakies pytania to chetnie odpowiem:)dodam ze rozmawialam wczesniej z innymi "sponsorami" ale wiekszosc to popaprancy:D Jakie zyczenia:"czy sie przebiore za pielegniarke, czy zaloze to czy tamto..."Z takimi nie ma co gadac.

Gość dziweczkadoopeczka
ciesze sie, ze sprawilam Ci radosc:D:D

Gość dziweczkadoopeczka
Poz tym jestescie jak Hieny a ja to swietnie wykorzystam:D Moralnosc i co z tej moralnosci??Nic;)