Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shamanta fox

moja siostra21lat to wku..jąca kretynka!

Polecane posty

Gość shamanta fox

3 miesiące temu prosiła mnie, żebym jej pożyczyła płyte Windows XP, bo chciała sobie sformatować komputer. No, nie ma problemu. Pożyczyłam jej, ale zdziwiło mnie, że chciała tylko winde bez oprogramowania do karty graficznej, sterowników, routrea itd. :| Mniejsza z tym. Mam oryginalnego Windowsa, który kosztuje ok 400zł z licencją. Teraz ja musze sobie sformatować PC i dzwonie do niej, żeby mi powiedziała, gdzie go ma, to sama sobie zabiore.. a ona "nie wiem gdzie jest, potem poszukam". :| wku..wiła mnie na maxa, wiec poszłam sobie do jej mieszkania(mam klucze) i zastałam tam taki syf, że nie dowierzałam własnym oczom! masakra.. stare resztki żarcia byle gdzie, zużyte żarówki na ziemi, brudne naczynia dosłownie WSZĘDZIE, ubrania tak samo.. na biurku taka kupa śmieci, że przysłaniały monitor do połowy! wszędzie pełno CD, ale nigdzie widnowsa.. patrząc na ten syf pomyślałam, że nie znajde mojej płyty w żadnym sensownym miejscu, więc sprawdziłam pod szafami, pod łóżkiem, pod biurkiem i okazalo się, że moja płyta za 400zł była wciśnięta i "zawieszona" w szczelinie między biurkiem ważącym chyba tone, a szafą wypchaną książkami. żadnego mebla nie byłam w stanie odsunąć.. więc musiałam zasysać płyte odkurzaczem, przy okazji odkurzyłam trochę podłogę. znacie równie pogryzionych na mózgu ludzi?

Gość czakalakaxxxxxx
wspolczuje siostry twojej siostrze :P :O

Gość shamanta fox
tak mamy ich jeszcze kilka