Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinka 1cl

Oszaleje.... on mnie chyab zdradza!!!!!

Polecane posty

Gość ewelinka 1cl

Proszę, powiedzcie mi jak mam rozegrać tą koszmarną sytuację. Jestem z Pawłem od 9 miesięcy, do tej pory wszystko było super. Pojawiły sie nawet jakiś czas temu palny wspólnego zamieszkania- ja chciałabym zamieszkać u niego i Paweł stwierdził, ze pzystosuje mieszkanie dla dwoch osób. Ostatnio jednak miewa dla mnie miej czasu, nie rozmawia ze mna tyle, nie patrzy mi w oczy. I stwierdziłam, ze coś jest nie tak. A dziś nadazyła sie okazja do pzreszukania jego telefonu....i zokazało sie, ze esemesuje ze swoją była. pisał jej, że NIE MOZE SIĘ DOCZEKAĆ TEGO< CO BEDA ROBIĆ ZA KILKA DNI, CA NA MYŚL O TYM, ona ŻE STARSZNIE ZA \"TYM\" TĘSKNIŁA. Jestem załamana....o Lidece Paweł zawsze wszystko mówił w samych superlatywach, ale nie niepokoiło to mnie, tym bardziej ze jestem od niej młodsza o 5 lat i wiele ładniejsza!!!.... A WYCHODZI,ZE ON CHCE JA przelecieć!!!!!!!!!!!!!!I ona nie ma nic przeciwko Nie wiem co dajel- nie przyznam mu się chyba ze grzebałam w telefonie, ale co dalej????? moze z nia mam porozmawiać- wiem gdzie pracuje. Poradżcie, jestem załamana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zamiast naruszac cudza prywatność trzeba było porozmawiac i zapytać co sie dzieje... a nie nas o to męczysz:O

miałam na myśli Jego zapyać... Ewelinko (:O nie wierzę, ze nosisz to imię)

Gość Ninaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zdradza Cie, współczuję :o

Gość ewelinka 1cl
ŻE SKRECA GO NA MYŚL O TYM- miało być..... boje sie wygłupić, bo może to jakieś żarty. ona poza sporym biustem nie ma w sobie prawie nic ciekawego. :( Jak to rozegrać?

Gość Legina
zostaw go, powiedz jasno ze ma sie zdecydowac i koniec

Gość ewelinka 1cl
Nie mam na imie Ewelina... Nie wierze, dlaczego mi to zrobił? wszystko było OK, w łóżku też sie całkiem dobrze układało. Ale opowiedział mi kiedyś na moją wyraźną prośbę jak super było z Lidą- że była "wariatką" i że równo dochodzili... Moze to to, ze ja rzadko miewam orgazm??? Czasem też udaję. Ale to z miłośći!!!!!!!!

Gość ewelinka 1cl
Ale głupio mi sie przyznać, że szperałam w jego telefonie. I skoro nie usunoł tego smsa to moze to tylko żarty??????? Dziewczyny, co ja mam zrobić???????

no to na 100% cie zdradzi... a swoja droga jakby chcial to by na ciebie poczekal i tez byscie razem doszli...deb

Gość ewelinka 1cl
No bo niby zawsze wiedział kiedy ona jest blisko i wtedy "puszczał sie" pędem, a ja ....sama nie wiem, moze jestem mało namiętna, mało okazuje odczucia? Cholera.... Kiedyś powiedziałam mu, ze jest NAJLEPSZY w łóżku (jak robi mi minetkę to zawsze dochodzę- jest w tym super) a on powiedział, że jemu jest ze mna dobrze. Jak zapytałam, czy najlepiej, to zbył mnie zdaniem, ze nie lubi oceniać, bo po co. A jemu chyba z tą starą babą było najlepiej :(

Gość orange 5555
wspolczuje, ja tez mam problem tyle ze z mezem. gdybym byla na twoim miejscu od razu kop w dupe temu pawelkowi. zaslugujesz na szacunek:)

Gość ewelinka 1cl
Kocham go, planowałam już wspólne życie, a teraz wszystko stoi pod znakiem zapytania. Mam 26 lat, sądziłam ze spotkałam kogoś dla siebie- tak na zawsze.... ale coś sie popsuło, a teraz to już jestem niemal pewna że on ma ochotę na Lidę. Chcę jeszcze sprawdzić GG bo ostatnio strasznie dużo korzyatsa. no i ją ma wpisaną "LIDULKA"... ku.rwa, a mnie normalnie- imieniem. Podobno tak ją wpisał, bo nie lubiła jak Paweł tak na nią mówił.

Gość ewelinka 1cl
5555 pzrykro mi, jak sobie z tym radzisz, skad sie dowiedziałaś, jak zaczełas podejrzewać, no i czy jesteś pewna???? Faceci to świnie niektóre kobiety z resztą też

na co Ty autorko chcesz czekać? Wstydzisz się przyznać? z tego już i tak nic nie będzie więc po co Ci wstyd? Ja zaraz bym powiedziała. To na pewno nie są zarty. Nie bądź naiwna...

na co Ty autorko chcesz czekać? Wstydzisz się przyznać? z tego już i tak nic nie będzie więc po co Ci wstyd? Ja zaraz bym powiedziała. To na pewno nie są zarty. Nie bądź naiwna...

Gość orange 5555
nie, no moj ukochany zalozyl sobie konto ze zdjeciem na jakiiejs stronie z randkami. jestesmy rok po slubie, fajnie nie?:) nie wiem czy mnie zdradzil czy nie?

Gość ewelinka 1cl
sugestia Niestety chyba masz rację... i najgorsze jest to, ze dopiero teraz do mnie dociera, ze Paweł chyba nigdy o niej nie zapomniał, i nie przestał kochać.... Chyba bede musiała odbyć ciezka ale niezbedna rozmowe, fakt- na co mi wstyd :( 5555 Współczuje :( co z tym zrobiłaś? Czego on szuka na tym portalu????