Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od tylu

On ciagle chce sie kochac od tylu

Polecane posty

Gość od tylu

Mam problem moj facet clay czas chce kochac sie tylko od tylu albo na jezdzca! tyle razy juz probowalam z nim rozmawiac na ten temat... nei mwoie ze estzle ale np czasem lubie miec lagodniejszy romantyczny sex z nim i wtedy byloby mi lepiej gdyby jednak wzial mnie klasycznie od przodu.

Gość od tylu
Bo juz naprawde mam doscy caly czas na pieska i na pieska ...

Gość kotka222
może z ryja brzydka jesteś

Gość Mineciarz
A może masz dupke w jabłuszko i tego typa co Cie zapina tak to kreci że nie może sie oprzec pokusie :D, sam mam kobiete z taka dupką i wiem że od tyły jest wyjebiście widziec jak jej dupeczka obija mi sie o podbrzusze :D, a na jezdzca tez fajna pozycja i za cycuszka mozna złapać i oglądać jak panna sie wygina z podniecenia :>. Zaproponuj mu moze nowe pozycje m.in : - Łyżeczki - seks w pozycji stojącej ( o ile nie wazysz wiecej niz 65kg a twoj facet nie mniej niz 60 to dacie rade ) - na lisa - w pozycji siedzacej wskocz nu ma pałke i oplacz go nogami tak zeby nie mogł sie położyć ;p - no i na urzad skarbowy - czyli karz mu zapłacić za sex a jak nie bedzie chciał to dobierz mu sie do dupy :D

Gość od tylu
to akurat prawda ciagle mi jeczy ze mam tylek zajebisty i ogolnei stiwerdzil ze woli od tylu bo mu najlatwiej wtedy wejsc. a jak to pozycja na lisa? o takiej nei lssyzalam :)

Gość od tylu
co moge jeszcze zrobic by zachecic go do kochania sie w innych pozycjach?

Gość warchoł_ale_pieszczoch
ja tez uwielbiam od tylu, ale moja dziewczyne boli! rzuce ją, bo tylko rzniecie od tylu jest fajne.

Gość warchoł_ale_pieszczoch
prawdziwe laski tez najbardziej lubia od tylca

Gość no wlasnie jak jest na lisa
?????????????????????????????

Gość aniulka 1234
A mój to od tyłu tylko na ostatnią minutę do finiszu, bo twierdzi, że jakby zaczął od tej pozycji, to seks nie trwałby więcej niż 3 minuty. Jakoś się z tym pogodziłam, chociaż pozycja od tyłu jest moją ulubioną. Spróbuj usiąść na blacie, albo w fotelu, tak by klęcząc lub stojąc mógł wejść w ciebie. Na sedesie też jest fajnie. W ogóle ciekawa pozycja i przyjemna.

Gość Lambii
Na szczęście ja nie mam tego problemu. Chcę ostro to się kochamy na jeźdźca lub od tyłu. Jak mam ochotę na romantyczny, spokojny seks to kochamy się na łyżeczkę i jest super:D

Gość lkjhgfdsa
ja osobiscie bardzo lubie ta pozycje ale co za duzo to nie zdrowo powiedz,ze meczy cie juzto i chcialabys jakos urozmaicic seks sprobowac czegos innego,powiedz prykladowo jak bys chciala.jak tak dalej bedzie to bedziesz mogla sobie wyobrazac ze bzykasz sie z innym.powiedz,ze czasami chcialabys widziec z kim sie bzykasz. niech pomysli tez o tobie a nie tylko o sobie.

Gość lkjhgfdsa
czy czasai to nie jest twoj facet co zalozyl topic dziewczyna nie moze od tylu??????????

Gość od tylu
Ja nie mwoie ze nei lubie bo lubei sie bzykac na pieska ...ale bez przesady jak on w kolko tyko to samo.... rozmawialam z nim tlumaczy sie ze tak najlatwiej wejsc i datego caly czas cce od tylu.... drazniace to juz

Gość Conflux
aniulka 1234 - to samo ;) mój też na koniec, a ja też tą pozaycje cholernie lubie :D

Gość do doopy
pewnie masz okrutnie paskudny ryj

Gość od tylu
taaaa...

Gość matyjasek
Ja całe życie dymam żonę od tyłu, bo tylko taki seks jej odpowiada.

Gość troche podpowiem
każdy ma własne upodobania seksualne. temperament dwojga ludzi czesto bywa różny. tak naprawdę najwazniejsza jest sztuka kompromisu. Twierdzenie twojego faceta, że tak jest najłatwiej wejśc itp. to nic innego jak wymówki i jedna wielka sciema. Na mój gust nie dojrzał jeszcze na tyle aby w kontaktach seksualnych wykazac się choc odrobiną empatii w stosunku do Twojej osoby. Jego zachowania są czysto egoistyczne, a tłumaczenia bzdurne i nieprawdziwe. Pozycja od tyłu daje wiele frajdy jedak brak zainteresowania innymi pozycjami swiadczy o płytkiej wyobraźni partnera. brak reakcji na namowy partnera do sexu w innej pozycji swiadczy o egoizmie lub strachu przed kompromiacją i niepowodzeniem sexu w nowej pozycji (spowodowane brakiem wcześniejszych doswiadczen), ale wydaje mi sie ze w Twoim przypadku problem NIE tkwi w tym ostatnim.

Gość na pewno nie
zgadzam sie z wpisem wyzej! Jesli jest mu" ciezko" wejsc w pozycji klasycznej, to niech ci podłozy pod tyłek poduszkę! i juz bedzie latwiej;)

Gość na pewno nie
albo jeszcze lepiej, niech cię zacznie dymać w pupsko to wtedy na pewno będzie mu jeszcze wygodniej trafić a twojego pyska dalej nie będzie widział bo zapewne wyobraża sobie, że rąbie twoją koleżankę, która jest 100 razy ładniejsza od ciebie

Gość pablo29
szukam kobiety do seksu ja 35 latek bez zobowiązan paweł kachanek kontakt zemną tel518723856 kobiety do 50 lat jamam 35 .

Gość sarna s
a z tym lisem nadal tajemnica...

Gość He he he
fajbusowa...może być ja też mam 52 lata...

Gość Celinka gość
Ja mam jeszcze gorzej - od tyłu i minutę - dwie i się spuszcza a potem śpi.... :((((

Gość gość
a może też jest ukrytym pedałem??? tak jak mój mąż...

Gość gość
Ale wy macie problemy. Ja bym chcial obojetnie w jakiej pozycji pouprawiac seks, a tu nici z tego.

Gość skaczacy kotek
Ja tam moge minete robic nawet 2 godziny, to mnie podnieca