Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy0000

JAK zachęcić dziewczynę DZIEWICĘ do ...

Polecane posty

Gość Pomocy0000

seksu oralnego, chodzi mi tu o to, że chciałbym jej zrobić minetkę na początek, ale nie wiem jak ona to odbierze:/ Jesteśmy ze sobą 4 miesiące, a ona w dodatku jest silnie wierząca, przywiązana do kościoła i wychowana według starych zasad przez rodziców:/

Gość Pomocy0000
tzn?

Gość Pomocy0000
To żeby zrobić minetkę trzeba ślubu?? Ona nie odczuwa potrzeb nie podnieca się?? Jak to rozwiązać?? Bo całować z języczkiem chce się ochoczo:p

zeby zrobic jej dobrze to musisz najpierw wybadac sprawe. Jak to z nia jest i wogole czy by chciala przezyc oral. a noz sie zgodzi... ale do niczego nie zmuszaj

Gość Pomocy0000
a jak mam właśnie niby wybadać tą sprawę??

rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa o ile sie nie wstydzisz i ona bo nie powinniscie... nie bierz sie za oral do poki nie bedziesz wiedzial jakie ma pogladz na ten temat tzm bardziej ze jest bardzo wierzaca jak wczesniej napisales

Gość ło jezu.
człowieku, jak jak??? Jak sie będziecie całować, zacznij schodzić łapkami coraz niżej, coraz dalej, powoli ale do celu, jak Cie nie przyblokuje w którymś momencie tzn. że nie ma nic przeciwko. łopatologicznie trzeba. :O

lopatologicznie?? to dziewica jest helol w dodatku bardzo wierzaca wiec lepiej wczesniej o tym pogadac bo pomysli zes jakis napaleniec na jej muszelke

Gość Pomocy0000
Tzn. kiedyś gadaliśmy i powiedziała mi, że mogę sobie pozwolić na piweszczoty bo już trochu się znamy tyle, że ja nie wiem o jaki rodzaj piszczot jej chodziło:/ a wiecie samo zjechanie ręką w okolice pochwy to nie to samo co dobieranie się do niej ustami ona może mieć taką blokade wtedy psychiczną.

Gość Pomocy0000
Ja mam 23 i jestem doświadczony ale niegdy nie miałem laski tego usposobienia i zdeklarowanej dziewicy ona ma 19

Gość Pomocy0000
Koledzy jak wy się do tego zabieraliście??

23 lata a myśli więcej penisem niż głową... dziewczyna jest wychowana wg zasady seks po ślubie (i pewnie dobrze) a seks oralny to seks a nie jakaś zabawa...

Gość Pomocy0000
Skoro ja widzę jak leżymy i ją głaskam całuje, że się rumieni i mówi że jej ze mna dobrze...może ona ma ochotę na wiecej??

Gość ania kawał drania
nie pisałeś czasami już na ten temat jako carlos?To "trochu" brzmi znajomo,nie słyszałam i nie czytałam w życiu takiego słowa więc to chyba nie zbieg okoliczności

Gość mała_mii__
Powiem Ci szczerze, jako dziewczyna równie wierząca i równie z zasadami, że żeby facet zamiast mnie rozgrzac i zabrac się do rzeczy zaczął ze mną rozmwiac... rozkniac.... wypytaywac.... rozważac za i przeciw...... to w życiu by do niczego nie doszło ;d więc.. namiętności i małymi kroczkami sam wyczujesz czy ma ochote na coś więcej niż na pocałunek czy też nie :)

Gość Pomocy0000
Dziękuję za wypowiedzi!!

Gość Pomocy0000
ale jednocześnie proszę o wiecej kochani kafeterianie:)