Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anioł i diabeł w jednym

Od wakacji zaczynam samodzielne życie....

Polecane posty

Gość
i własnie to mnie najbardizej w tym momencie boli :O :( 🖐️

Moje samodzielne życie się boli? chyba że mowisz o sobie :) to najlepsze co może byc... co prawda przenosze się do zaocznego liceum... ale to już na ostatni roku ... więc powinnem już zaczac życ tak jak chce... :) w końcu jestem już dorosły :) 19 lat to już wiek do robienia tego co się chce :)

Gość
Twoje że coś robisz, i nie stoisz w miejsu jak ja , ze masz jakies plany i perspektywy i moje że nic nie robie, i jestem doopa wołowa że zostane w tyle w tym wyscigu szczurów :O to co zamierzasz? teraz na poczatek ? jakie kroki podejmujesz? mozę cos odgapie ? :>

W tym roku w technikum i tak grozi mi nie przejście :( :( :( więc przenosze się do zaocznego liceum :O Jeszcze szukam mieszkania i jakiejś pracy... obojętne jakiej :) mieszkanie to tylko moge sobie wynając napewno nie kupie własnego a za półtore roku jak dobrze pójdzie to zdam mature bo najprawdopodobniej przeniosą mnie od września na 4 semestr :) a szkołe skończe w styczniu :) za półtora roku.... Jeszcze rodzicom musze o tym powiedziec... :( tu jest największy problem ale moje życie, moja sprawa...

Gość
no moja koleżanka tez tak zrobiła, tzn przeniosła sie na w połowie smestru 3 klasy do zaocznego i w tym roku zdawała mature i jest git :) tylko czy to dobry pomysł z tą wyprowadzka od razu ? bedziesz musiał sam o siebie zadbać to i na nauke czasu nie bedzie ?:>

Wszystko ta się załatwic... ja z zawodowych przedmiotów mam przej.ebane więc lepiej żebym już teraz zaczał o siebie dbac ... praca ta mi niezależnosc, wyprowadzka też potrafie sam zrobic koło siebie :) co do wyprowadzki... to szukam jeszcze mieszkania ale chyba nie powinno byc z tym problemu :)

Gość wawelski
możesz trzepać konia

Gość 19 lat to jeszcze wcześnie