Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona-zaniepokojona

pomocy...

Polecane posty

Gość ona-zaniepokojona

Witam! Mam taki problem... 3 miesiące temu zaczęłam brać pierwsze tabletki antykoncepcyjne które przepisał mi mój lekarz " Yasminelle" brałam je przez pierwszy miesiąc ale po tych pigułkach bardzo ze się czułam i przez cały ten okres miałam krwawienie wiec je odstawiłam. Lekarz przepisał mi kolejne "Harmonet" ale nie mogę zacząć ich brać bo po odstawieniu Yasminelle okresu nie mam już 2 miesiące... nie jestem w ciąży bo robiłam testy! Czy jesli zacznę je brać bez wystąpienia miesiączki pojawi się ona po 21 dniach? zdaje sobie sprawę z tego ze nie będę wtedy zabezpieczona ale czy mogą one wywołać mi okres? Co mam robić umówiłam sie na wizytę do lekarza ale on jest teraz na urlopie i przyjmie mnie dopiero za miesiąc. Dodam jeszcze ze nigdy nie miałam regularnych miesiączek... oraz w czasie kiedy miała się pojawić miałam normalne napięcie, potem bóle brzucha wszystkie objawy z nią związane ale krwawienie się nie pojawiło czy mogę zacząć brać te pigułki? Proszę o pomoc bo nie wiem co robić !!

Gość xxxyzzz
wiesz no nie powinno się tak robić, ale ja tak zrobilam, nie chciało mi się czekać na miesiączkę więc od tak zaczęłam brać tabletki, przez dwa tygodnie dodatkowo gumka a bobaska ai śladu, a krwawienie wystąpiło normlanie podczas 7dniowej przerwy. I rzecz najważniejsza podczas przerwy między tabletkami nie ma się miesiączki tylko krwawi się poprzez to odstawienie!! Pozdrawiam!