Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grzegosz Grzegosz

Kompromitujaca sprawa z dziewczyna. Da sie uniknac szpitala?

Polecane posty

Gość Grzegosz Grzegosz

Dziewczyna jest wariatka ktora lubi eksperymentowac. Podoba mi sie to i nie przeszkadza. Ma zboczenenie na punkcie jej wypelniania rozymi rzeczami w miejscu intynym. Wkladalem jej tam ogorka, parowke, kielbase, dlupopis, tubke po pascie, nawet maly szczuply wazonik na kwiatka. Ale najbardziej lubila jak sie wypelnia ja plynami. Wciskalem jej paste do zebow do srodka, olej i wstrzykiwalem wode. Posunelismy sie za daleko. Wpadlem na pomysl ze moze zrobimy odlew jej srodka. Spodobalo jej sie. Dzisiaj to zrobilismy. Przy pomocy duzej strzykawki z przycietym koncem wstrzyknalem jej prawie pol kilograma rozrobionego gipsu szybko schnacego do srodka. Odczekalismy dwie godziny a pozniej probowalem z niej to wyjac. Nie dalo sie, a kazda proba sprawiala jej bol. Zakleszczylo sie to w niej. Teraz siedzi w ubikacji od 20 min i probuje sie zalatwic, mocz wyplywa z niej po kropelce. Wstyd mi straszny ale rzucilem pomysl ze trzeba pojechac do szpitala. Powiedziala ze nie pojedzie bo za bardzo jej wstyd i ma nadzieje ze jak sie zalatwi to uda mi sie z niej to wyciagnac. Watpie w to, ale do szpitala nie chce z nia jechac. Okropny wstyd, uda sie bez szpitala to rozwiazac? Wpadlem na pomysl ze moze sprobowac z dolac oleju, moze wtedy ta forma sie wysunie, jak myslicie?

Gość
nooo, to bedziecie milei gipsowy odlew stolca:classic_cool:

Gość proponuję spróbować
wiertarką udarową :D

Gość kawusia kawusia
mocz nie wypływa pochwą prowodyrku śmieszny dzieciaku

Gość Grzegosz Grzegosz
Jestesmy strasznie glupi z dziewczyna ze cos takiego wymyslilismy. Wydawal sie to dobry pomys, ale teraz jak ona siedzi na ubikacji z zaklejona pochwa byl idiotyczny. Co zrobic zeby jej pomoc, ja z niej to wyciagnac? Nie chcemy jechac z tym do szpitala:(

Gość lekarz z chirurgi
nic nie wymyslicie, scianki pochwy przykeily sie do gipsu, szpitala nie unikniecie, chcialbym tylko zobaczyc miny tych lekarzy :))

Gość kawusia kawusia
gips jeszcze wypełnił macice i jajowody :-)

Gość Grzegosz Grzegosz
Nie chodzi o odbyt. Wstrzyknelem jej to w intymne miejsce z przodu i nalozylem z gorka na wierzch zeby rowniez w formie bylo widac jej wargi sromowe. Zaklajstrowalo sie to na dobre. Nie da sie ruszyc, a dziewczyna cierpi:(

Gość dttuuyukukkkkjk
jeśli ten odlew w środku się 'rozlał' i zasechł to może być problem ;/ ... jeśli się z tego uformowało coś co przynajmniej teoretycznie jest w stanie zmieścić się w pochwie, to proponuję ją 'rozgrzać', zabawy z łechtaczką itp, powinno to rozluźnić mięśnie i wyjść co trzeba :) trzymam kciuki. napisz efekty :P

czyli dosłownie \"zalałeś formę\", dobre

Gość takie dosyć rozbudowane jak na
prowo.. i pamiętajmy, że idioci są wśród nas ;) bez urazy, ale trzeba nazywać rzeczy po imieniu ;)

Gość lolmoze sproboj woda
teoretycznie powinna rozpuscic gips ;) nalej goraca wanne wody i... rozpusczajcie sie ;P

Gość ppppppppppppppp
Coś mi się wydaje, że pomysł na te prowokacje zaczerpnąłeś z jednego odcinka Chirurgów, w którym przywiezli chłopca całego w gipsie...

Gość Grzegosz Grzegosz
Wlasnie wyczytalem w internecie ze gips jak sie nasaczy rozpuszczalnikiem to staje sie bardzo kruchy. Rozpada sie pod palcami, ide do sklepu kupic rozp. Oby pomogl, za 20min bede.

Gość takie dosyć rozbudowane jak na
hehe, no teraz to już i ja widzę tu prowo :D oberwałbyś w swoją najcenniejszą część ciała gdybyś spróbował wlać we mnie rozpuszczalnik :D:D:D:D:D

Gość Bob_Budowniczy
użyj wiertarki z udarem i rozkrusz gips, a następnym razem użyj zbrojonego betonu :D

Gość Grzegosz Grzegosz
Rozpuszczalnik nie pomogl. Przy pierwszej probie zaaplikowania zaczela wyc i skrecac sie z bolu. Kolejnej proby nie podjelismy. Probowalem z nowu po tym to wyciagnac, ale nie dalo sie. Troszke mocniej szarpnelem ale pojawila sie krew:/ Wydaj mi sie ze powodem jest ze gips przykleil sie jej do wloskow lonowych. Dlatego nie mozna tego ruszyc. Teraz dziewczyna siedzi w wanie, moze woda pomoze.

Gość Grzegosz Grzegosz
Bylem przed chwila w ubikacji i powiedzialem ze jak woda nie pomoze to moze sprobujemy to rozwiercic wiertarka. Ustawie ja na bardzo wolne obroty i zaloze bardzo cienkie wiertlo na poczatek. Zapewnilem ze bede bardzo ostrozny, delikatny i bede bardzo uwazal. Nie zgodzila sie na to kategorycznie. Wiec ja woda nie pomoze, to zostanie szpital:(