Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malina jak 150

matko jak mnie moj facet wkurwia!!!!!!!!!!!!11

Polecane posty

Gość malina jak 150

obraza sie na mnie za wszystko.doslownie jak baba w ciazy.nie chce isc z nim do sklepu-foch.nie mam ochoty jechac do kina-foch.ostatnio sie na mnie obraził ze nie zadzwonilam do niego jak bylam na zakupach,bo on chciał piwo.a ja niby mam sie domyslac?czasem mówie mu ze zachowuje sie jak baba w ciazy to oczywiscie tez sie obraza:/ matko swieta nie wiem ile jeszcze to zniose!

Gość niebłyszcząca
też miałam kiedyś takiego faceta. Ale miałam 16 lat i wytrzymałam z nim2 tygodnie. Nigdy więcej....

Gość 987654321
ale oczywiście, bardzo go kochasz i nie wyobrażasz sobie życia bez niego? Jeżeli tak, to musisz go zmienić. Najlepiej od podstaw.

Gość malina jak 150
czy go kocham to nie wiem,dlatego nie wiem ile jeszcze to zniose! przez nego zaczynam sie zastanawiac czasami czy jak zrobie dana rzecz to czy sie na mnie obrazi.koszmar

Gość 987654321
może zacznij go przepraszać? nogi lizać? moze świat mu zuć dostóp i spełnij każde życzenie? Nad czym ty się zastanawiasz. sama widzisz , że to nie ta bajka. Więc w czym masz problem?

Gość ...---...
ja kiedyś miałam podobną sytuację. facet miał 30 lat. zerwałam jak się na mnie obraził, za to że się źle czułam:D

Gość babuszka_doradza
Musisz mu ziółek naparzyć! Mięty, aloesu czy rumianku! W ostateczności nerwosol! Pokolenie eNKeja, G(ie)-G(ie), iksboksa, plejstejszyn, IE, Windows'ów XP/Visty oraz markietów typu Real/Lidl/Biedronka/Żabka/Tesco.

Gość wlasnie obrazalskie to sa baby

Gość pssssssss
no wlasnie,obrazalskie to sa baby,ale zeby facet taki był? nie spotkalam sie jeszcze z takim czyms i nie chce spotkac

Gość olej gnoja
po co Ci taka obrazalska panienka?