Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sgifffff

czy to normalne że tak długo nie mam okresu od ostatniego po odstawieniu tab. ?

Polecane posty

Gość sgifffff

wiem, że po odstawieniu tabletek często dziewczyny przez długi czas nie mają okresu ale u mnie sprawa jest trochę skomplikowana, no więc: brałam tabletki przez ok 8 miesięcy (w tym czasie miałam przerwe na 1 opakowanie) najpierw brałam ysaminelle a potem logest. przy przedostatnim opakowaniu zdazyło mi sie przez przypadek wziąc 2 tabletki 1 dnia, pare razy zdarzylo mi sie tez wziac tabletke pare h poźniej niz powinnam w lutym wziełam ostatnie opakowanie, dostałam okres jak to w przerwie.. potem już nic nie brałam a mimo to okres dostałam po miesiącu (czyli mozna powiedziec ze pierwszy taki naturalny bez pomocy pigułek i sie zdziwilam ze tak od razu dostalam regularnie). to było w marcu i od tego czasu nie mam okresu w ogóle! nie robilam testu ciazowego i chyba bede musiala go zrobic bo zaczynam sie martwic ;/ dodam ze ostatnio jakos przytylam, mam apetyt ..

hmmm,,, wiesz kazdy organizm reaguje inaczej...poczekaj jeszcze...jak sie nie pojawi po miesiacu to idz do lekarza.spokojnie. ja np po odstawieniu mialam normalnie,regularnie,a przez 3 miesiace zaraz po odstawieniu to jak w zegarku!dalej jak bym brala! ale za to plamilam 2 miesiace jak zaczynalam brac,a moje kolezanki nie,teraz znowu zaczelam brac i plamilam miesiac. kazdy organizm jest inny.mogl ci sie okres rozregulowac.tyle.

Gość sgifffff
wiem ale boję się, że przez to, że nie brałam tych tabletek zawsze tak idealnie mogło dojśc do zapłodnienia (chociaż mój chłopak w czasie gdy brałam tabletki doszedł we mnie do końca może 5 razy.. no ale 1 wystarczy;/ ) nie rozumiem czemu dostałam po miesięcu od odstawienia naturalny normalny okres a teraz już nie mam i to mnie martwi.. a z drugiej strony jak 1 dostalam bez pomocy tabletek to moze rzeczywiscie nie powinnam sie martwic. dostaje szału :(

Gość ola1111111
Ja po odstawieniu tabletek nie miałam okresu 7 miesięcy i pewnie bym go nie dostała gdyby lekarz nie przepisał mi orgametril- na wywołanie i wyregulowanie miesiączki

Gość sgifffff
ola1111111 - a brałaś tabletki 'wzorowo' czy miałaś potknięcia podobne do moich ?

Jak bralam kiedys diane przez 2 lata to po odstawieniu czekalam az 4 miesiace na okres, naprawde to zalezy od organizmu i od ciezkosci tabletek kiedy okres przyjdzie.

Jak bralam kiedys diane przez 2 lata to po odstawieniu czekalam az 4 miesiace na okres, naprawde to zalezy od organizmu i od ciezkosci tabletek kiedy okres przyjdzie.

kiedyś brałam novynette przez 4 miesiące, po odstawieniu pierwsza miesiączka przyszła sama ale o ok 45 dniach, druga już nie przybyła i musiałam mieć wywoływaną, trzecią też...kiedy czwarta nie przyszła to już byłą ciąża:P

Gość sgifffff
ubastii ale mogłaś zajść w ciąże podczas nie brania tabletek czy do zapłodnienia doszło w ciagu tych 4 mies kiedy brałaś?