Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NolaRice

ALDARA-SKUTKI UBOCZNE--mega cierpienie

Polecane posty

jak sobie radzic z tym bolem, ogolnym zlym samopoczuciem,opuchlizna...mozna brac cos przeciwbolowego?to jest taki bol, ze mam ochote wziac ketonal :(

Gość gość
Jestem obecnie w szpitalu po zastosowaniu Aldary. Dostałam zapalenia pochwy oraz pęcherza moczowego. Oprócz tego miałam/mam chyba wszystkie skutki uboczne swedzenie pieczenie ból gorączka ponad 38stopni bóle w mięśniach tak silne ze nie byłam w stanie siedzieć zaczerwienienie sromu obrzęk sto mu oraz pochwy wewnątrz krwawienia z pochwy oraz z cewki moczowej ropno krwista wydzielina z pochwy. Czegoś takiego nie przeżyłam jak żyje i nie życzę n ajgorszemu wrogowi. W szpitalu podają mi antybiotyk środek przeciwbólowy kroplowki nawadniające. Przewiduje ze pewnie skończy się na grzybicy suma summarum. Co dobrego? Może to że brodawki faktycznie zrobiły się białe a więc obumarly i... Z tego co pisze w ulotce istnieje związek pomiędzy efektami działania leku a skutkami ubocznymi. Zreszta jak mozna wyczytac na necie kobiety ktorych organizm nie zareagował na krem w większości przypadków leczenie nim okazało się nieskuteczne... tak więc żywię nadzieję ze moje cierpienie nie będzie na marne. Pozdrawiam.