Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość conda

chce umrzec,kto pomoze?

Polecane posty

Gość conda

jestem ładna, utalentowana artystycznie wykształcona.nic mi sie nie chce bo wiem ze marzenia nigdy sie nie spełnią bo jestem za mało pewna siebie wogole nie pewna siebie.....jestem ładna i to sie zmarnuje utalentowana i tez sie zmarnuje wykształcona i tez sie marnuje bo zbyt niepewna siebie i wsyztsko siue sprowadza do tego ze wszyscy to wyczuwaja i sraja mi na głowe ,nie umiem sie odnalezc w towarzystwie kiedy próbowałam np pracowac szybko sie zwalniałam głownie z tegoi ze inni traktpowalio mnie jak popychadło i zle sie czułam .chce umrzec ....bo wszycscy talk mnie traktuja w domu ,everywere

Gość grabarz*
mogłaś wsiąść do Airbusa...miałbyś pewien etap za sobą...:P:P:P:P

Gość chcesz o tym pogadac daj mail

Gość conda
nie jestem chłopakiem grabarzu

Gość grabarz*
śmierci nie musisz szukac sama przyjdzie w nieodpowiednim momencie a masz ubezpieczenie?

Gość grabarz*
zus zapłacony? to podaj namiar pełna dyskrecja i profesjonalizm

Gość w sumie co mi tam
daj e-mail zrobimy to razem

Gość conda
a po co mi zus kaze sie spalic wrzucic do rzeki

Gość conda
wole na forum pogadac

Gość chodz do mnie
..udusze cie wlasnorecznie za takie podejscie:)

Gość conda
a pojde ale zrobisz mi przed rtym masaz karku zebym chociaz umarła z ptrzyjemnoscią?

Gość 687687
kolejny irytujacy temat.. prosze, zabijcie sie dla mnie :P

Gość conda
http://www.youtube.com/watch?v=eh0t5otYMwI&feature=related piosenka armina van buurena fine without you sliczna ale smutna mowi o tym ze czasami dajesz z siebie i nic z tego....... Dlaczego mnie nie czujesz? Jestem w potrzebie. To jest dziwne, nie mogę się polegac na tobie. bylam tą jedną, która (wygasiła się''wypaliła się') (upadła) w tej grze. Wtedy wziąłes mnie z dala od ciebie. Jest mi dobrze bez ciebie teraz. Nie potrzebuję ciebie tu. Jest mi dobrze bez ciebie teraz. Możesz zniknąć. Jest mi dobrze bez ciebie teraz. Dałam ci moje serce. Jest mi dobrze bez ciebie teraz. Dałam ci, dałam ci wszystko. Jest mi dobrze bez ciebie teraz. Dałam ci moje serce. Jest mi dobrze bez ciebie teraz. Dałam ci, dałam ci wszystko. Dałeś jasno do zrozumienia To jest koniec. Nigdy więcej pożegnań i sympatii do mnie. Wszystko, czego wciąż chcesz jest fizyczną rzeczą. ale wziąłeś już wystarczająco ode mnie. Jest mi dobrze bez ciebie teraz. Nie potrzebuję ciebie tu. Jest mi dobrze bez ciebie teraz. Możesz zniknąć.

Gość anaconda
Faceta Ci trzeba, mądrego, utalentowanego, którego będziesz wspierać i rodzić mu śliczne, mądre i utalentowane dzieci. Co to za parcie ku dzikiej karierze ? Zrealizuj się tam, gdzie będziesz czuć się pewna. Przy boku silnego faceta jest to jak najbardziej możliwe :)

Gość 687687
ciagle piszecie o umieraniu.. chcecie zebym sie zabila, czy jak? :P

Gość chodz do mnie
conda ale ja kobieta jestem:)niewiem czy jednak nie zestresowalabys sie przy masazu bardziej:) Usmiechnij sie dziewuszko,nie ma co sie rozczulac..kiedys bedzie lepiej.

Gość anaconda
brrr, ale ta piosenka... jakbym mial takich bitów sluchac, które w dodatku o uczuciach niby próbują mówić, to rzeczywiście chciałbym umrzeć ;)

Gość 687687
conda zabij sie juz i nie zawracaj gitary

Gość 687687
w ogole.. conda, co to za nick

Gość CONDA GŁOWA DO GÓRY
KOCHANA ŻYCIE JEST NAPRAWDE PIEKNE.nIE PRZEJMUJ SIĘ PIERDOŁAMI.TRZYMAJ SIĘ!!!!!!