Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronikaaaaaaaaaaaa

seks-problem

Polecane posty

Gość Weronikaaaaaaaaaaaa

Od jakiegoś czasu flirtowałam z moim kumplem- długie rozmowy z podtekstami erotycznymi, komplementy z jego strony itd. Z czasem zaczęliśmy otwarcie rozmawiać o seksie. W końcu ustaliliśmy układ- seks bez zobowiązań. Kilka dni temu doszło do pierwszego takiego spotkania. Poszliśmy do niego do domu, obejrzeliśmy film. Zaczęło się robić gorąco, zaczęliśmy się dotykać, rozbierać nawzajem. Oboje byliśmy mocno napaleni. W pewnym momencie wyszedł do drugiego pokoju po prezerwatywy, dość długo ich szukał. Gdy przyszedł i założył gumkę, dalej kontynuowaliśmy. Wtedy okazało się, że mu opadł... Jeszcze chwilę go dotykałam i nic. Zniechęciło mnie to... Nigdy nie zdarzyła mi się taka sytuacja! Wiem, że pociągam go fizycznie, więc dlaczego tak się stało? Czy to mogło być spowodowane zmęczeniem??? Proszę o odpowiedzi.

Gość tak się zdarza
stres, zmęczenie- to normalne i czasem każdy ma problem ale o tym się nie mówi

Gość kjj
Moze mu zimno bylo :) szczegolnie w stopy jak latal z golymy stopami dlugo po mieszkaniu to mu sie zimno zrobilo i koniec z zabawy trzeba sie ogrzec i od poczatku:) .

Gość weida
prezerwatywy powodują ucisk na naczynia krwionośne i to mogła być przyczyna później doszedł do tego stres z powodu braku erekcj

Czasem tak może się zdarzyć, jeżeli dziewczyna bardzo pociąga chłopaka, a on nie ma dużego doświadczenia. Nie można mu dać odczuć, że jest do niczego, czasem trzeba iść do seksuologa, który na kilka pierwszych razów przepisze odpowiednie tabletki...

Gość 123210000
up up