Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarne Asisko1313

2 tyg mnie nie było

Polecane posty

i wcale nie tęsknie. ale zajrzałam z ciekawości. i widzę że... nic nowego :O Ajron mam nowe zdjęcia ale nie dam. :)tak tylko napisałam żebyś... wiedział. no to spadam. 🖐️ a, i na koniec zaśpiewam: \"Parostatkiem piękny rejs, statkiem na pare piękny rejs... Przy wtórze klątw bosmana, głośnych krzyków aż od rana Tak śpiewnie dusza łka... \" :classic_cool: 🖐️

Gość saturn
jeszcze sie turlasz?:D🖐️

szczeniak raczej nie pies. bo to jeszcze głupie jak but, dopiero co mu mleczaki wyłażą :P 🖐️ saturn. turlam w sensie? :D że brzuch? niestety nie posiadam jeszcze brzucha, na co mój lekarz zareagował głośnym "gdzie to dziecko? na plecach??!" a ja sie ciesze bo nie muszę nowych portków kupowac :D

Gość saturn
na pllecach?:O rozumiem pomylił tego garba?:D

aha i Ajron, dziś sie dowiem jaka płeć. :classic_cool: jak chłopiec to dam mu na imię AJRON :P (oryginalne, sąsiadka ma Nadię i Mieszka, to ja se Ajrona sieknę)

:D taaa.... saturn, mam garba owszem i to podwójnego, ale z przodu, miska D :) i jestem z niego dumna turlam te garby ze sobą, mąż mi je pieści i jest :classic_cool: a na plecach mam tylko tatuaż i pieprzyka :D

Gość saturn
no tak takie D to trzeba koniecznie na plecy zarzucać :D

saturn- a co ja wielbłąd żeby garby na plerach nosić? :D jam białogłowa i mnie tzytze urosły na klacie, teraz co najwyżej będą powoli opadać ku naszej planecie dzięki sile G ;)

kurde, właśnie wyobraziłem sobie te meloniki powiększone ciążowo ... zabrakło mi kadru :D

m-c piąty. przy pępku pewno znajdą się za jakiej 50 lat :) nie wątpię, :D a rozstepów nie mam i nie będę mieć (genetycznie- żadna doopa w mojej rodzinie ich nie ma), no i profilaktycznie smaruję się kremami za kupe kasy :O )

MLRYCY Ty się znasz jak świnia na niebie :O Asisko to ciesz sięże brzuszek jeszcze malusi :) U mnie w 5 m-cu też wyglądał jak przy wzdęciu :P

ale czy kuśwa musimy znów gadać o ciąży? :O potem zaś mnie zjadą. :O ja tu o tzytzach, piosenki wam śpiewam... a zaś jakiś się wyłonił i o tych rozstępach... :O

powiększyłem kadr i już je sobie wyimaginowałem SZOK! :D:D:D

:) jak wrzuce je na kompa i będę tu częściej zaglądać to coś pomyśle :) bo tak dobrze to nigdy nie wyglądały :P na marginesie- Ajron co stawiasz? że będzie młode Asisko czy menszczyzna? :) już sie nie moge doczekać jak mi doktorek powie :P

miałaś nudności, kłopoty z cerą i tym podobne historie?

może śmiesznie to zabrzmi, ale podobno tak - z własnego i znajomych doświadczenia wiem, że z dziewczynkami się więcej lata z pawiem :) jeśli objawy były mało zauważalne to obstawiam chłopaka z prawdopodobieństwem 90% :D

ja takich zabobonów już słyszałam tyle, że wyszło że będę miała trojaczki- po jednym z każdej płci :D ale czuje po prostu że wydam kolejnego faceta na świat. takie... przeczucie. (bo mama mówiła że na dziewczyne się tyje, a na chłopca ładnieje i mało co widac :D) ech te zabobony...

no widzisz :) moja nawet raz nie rzuciła pawika i Junior się narodził :)

Też słyszałam że na chłopaka jest ładna cera,spiczasty brzuszek i mało się tyje...Z tym że ja tak miałam i mam dziewuche :D A też byłam pewna że chłopak będzie.Ale jak to w życiu bywa co się u jednej sprawdziło u innej nie musi.

Asisko, zadam niedyskretne wielce pytanie - ile wiosen liczysz obecnie? :D ps - to pytanie zasadnicze znaczenie ma dla obliczenia pewnych rzeczy, które mogą pomóc w stwierdzeniu co też się na ten świat pcha :D

tzn ja też nie rzuciłam ani razu, ale miotało mną okropnie... chciałam a nie mogłam. a dooopa. zobaczy się za 4godziny :) ale stawiam 2.99 i draże z biedronki że będzie Dżon Dżejms Torn vel. Ajron :P