Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona mezaaaa

zdrada przez sen

Polecane posty

Gość zona mezaaaa

mam meza, kochamy sie niesamowicie bardzo, okazujemy sobie ta milosc nawzajem kazzdego dnia poprzez przytulanie, buziaki itp. A dzisiaj mialam sen, ze zdradzilam go (ale tylko soczystym pocalunkiem) z jakims obcym facetem, jednak sama do tego dazylam. I bylam swiadoma ze zdradzam meza, pamietam jak sie obudzilam serce bilo mi mocniej, cisnienie mialam wysokie i bylam pod wrazeniem uczucia jakie wtedy czulam. Czy cos ze mna nie tak?? Co mogl znaczyc taki sen???? W realu nigdy bym meza nie zradzila nikjak!!!Ktos sie wypowie?

uważam, ze to normalne. Mi też czasem śnią się takie rzeczy. Taka nasza natura i nie masz się czym przejmować. Pewnie twoj mąz tez ma tekie sny....tak sie dzieje mimo naszej woli. Nawet gdy nie myslimy o zdradzie, o innej osobie. Nie martw sie ;p

Gość zona mezaaaa
uchhh, dpbrze ze mi tego maz nie opowiada... i wogole nie mowi ze ma takie sny

no napewno ma, ale tym sie nie martw. Dopóki ich nie wprowadza w zycie jest super ;p faceci tak mają, że nawet jak sie kochają ze swoimi kobietami to fantazjują i innej ;p

zona meza :D co to oznacza ? a no to że jestes DZIWKA :D senną :P

a no widzisz mi mała :) dla jednych to standart dla innych problem zyciowy ... no bo jak to ...? we snie robiłam to z innym :O jestem dziwką ? czy to mi minie ? nie wiem czy sie śmiac czy płakac ? jak czytam takie posty ...

mi mała jasne ze standard :D ( moja wina,moja wina moja brdzo wielka wina) ale tak sie napaliłem na ta twoja opowiesc ze az takiego byka zasadziłem :Pz wrażenia

to pozniej ci napisze na meila moj adres;) to mi opowiesz co nie co o tych swoich snach :)