Gość KOROLLA Napisano Wrzesień 26, 2015 Sprzedam pregnyl z datą 11.2015 przechowywany w lodówce . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JustynaBB Napisano Wrzesień 26, 2015 Mam na sprzedaż zastrzyki pregnyl, data ważności do 12.2015 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wujek86 Napisano Październik 3, 2015 Witam. Ile sztuk i jaka cena ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KOROLLA Napisano Październik 4, 2015 Witam 3 opakowania czyli 3 zastrzyki a co do ceny to zaproponuj .Wrocław Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gwujek86 Napisano Październik 4, 2015 Witam ponownie. Jestem z Poznania, więc musiałaby być wysyłka. Cena jaką mogę dać to max 40/szt. W założeniu ,że to pregnyl czyli 5000ui ,a nie 1500 ui. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KOROLLA Napisano Październik 4, 2015 Witam jest to PREGNYL 5000 j.m. przechowywany w lodówce ,mogę wysłać .Pozdrawiam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gwujek86 Napisano Październik 5, 2015 Pogadajmy via mail. wujass@o2.pl Jestem chętny w takim wypadku . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2016 Odkupie ovitrelle lub pregnyl kontakt dp.brzezinska@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 25, 2016 Witam!Mam do sprzedania 1 opakowania Pregnylu cena35zl.tel.731191879. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 18, 2016 witam mam do odsprzedania kilka opakowań pregnylu sama nikol11235@yandex.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 18, 2016 witam moge odsprzedac kilka opak pregnylu 668448355 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuzka89 Napisano Kwiecień 27, 2016 witam. posiadam kilka zbednych opakowan Pregnyl 5000j z data waznosci do 2018 r prosze o komentowanie i od reki zalatwiamy gdyz jestem w pelni dyspozycyjna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wojtekasza Napisano Kwiecień 27, 2016 do zuzka89 ile i jaka cena? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuzka89 Napisano Kwiecień 28, 2016 Wojtekkasza mysle,ze sie dogadamy. A ile potrzebujesz? gdy to bede wiedziec latwiej mi bedzie okreslic cene. 792903359 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćgregor Napisano Maj 15, 2016 Witam,potrzebuje odkupić pregnyl od kogoś komu nie jest już potrzebny ,mój mail : grzesiek248@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 12, 2016 witam, mam do sprzedania pregnyl 2 ampułki. Czy ktoś potrzebuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 12, 2016 witam, mam do sprzedania pregnyl 2 ampułki. Czy ktoś potrzebuje? madula08@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 1, 2017 Kupie pregnyl, mail kowianeczeq@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 20, 2017 Mam do sprzedania 2 ampułki pregnylu i jedno opakowanie clostybegyt,Warszawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KamilaK1984 Napisano Styczeń 30, 2017 Mam do sprzedania pregnyl 5000 j.m. 3 szt. Ważny do 2019-06. Mój kontakt KamilaK1984@poczta.fm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Mati i gosia Napisano Marzec 7, 2017 Odkupie od którejś z pań pregnyl ;) Mateusz.ficekk@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 8, 2017 Może ktoś ma na sprzedaż femare lub letrazol apotex 2,5. dp.brzezinska@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m55 0 Napisano Kwiecień 23, 2017 Chętnie odkupię Pregnyl 2 ampułki i Clostilbegyt. Pilne. Jeśli komuś został po leczeniu proszę o info na mwa4@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 24, 2017 Chętnie odkupie pregnyl. Poznań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 3, 2017 Ma ktoś na sprzedaż pregnyl .proszę o wiadomość potrykus.s@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KamilaK1984 Napisano Czerwiec 4, 2017 Sprzedane. Nieaktualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aaaaagość Napisano Czerwiec 5, 2017 Posiadam proszę o kontakt mail Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość M Napisano Czerwiec 10, 2017 Odkupię Pregnyl i clo - Pilne! mwa4@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 27, 2017 Odkupie pregnyl 5000 wia-tr@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2017 Pilnie poszukuję pregnyl 5000 j.m. okolice Opola, Kluczborka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach