Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żabkaaaa

Czy w taka pogodę wypada założyć spódniczkę i pończoszki?

Polecane posty

Gość żabkaaaa

j/w

Gość żabkaaaa
Mieszkam w malej miescinie i tutaj dziewczyna w spodniczce i ponczochach to k**** lubie taki styl bo czuje sie wtedy kobieco ale nie wiem jaka bedzie reakcja otoczenia.

przejmujesz się tym co mowia inni? stare babki? 100 lat za murzynami mlode dziewczny-> moze zazdroszcza figury, stylu? Nie przejmuj sie tym

Gość pytanie na śniadanie
ale masz problem co cie obchodzxa inni , jak maja gadać to i tak będa. założysz krótką powiedzą dziwka, założysz sersze ubranie -powiedzą puściła sie i teraz w ciąży

Zaraz zaraz ? Chcesz założyć mini i ponczochy? No wybacz ale bielizna jest od tego aby była schowana pod ubraniem. Więc pończochy tylko do spódnic odrobinę dłuższych żeby nie było widać :P Odradzam jeśli nie chcesz wyglądać jak tania dziwka i totalne bezguście.

Gość pytanie na śniadanie
a chodzi ci o pogode czy o gadanie ludzi?

Gość żabkaaaa
Ta spódnica kryje pończochy, nie jest taka krótka że tylko tyłek zasłania poza tym jesli dla Ciebie pończochy to totalne bezguście to załóż barchany. A spódnica Jest prosta skórzana beż zadnych swiecidelek itp.

Gość żabkaaaa
Bardziej chodzi mi o wzrok ludzi bo jak dla mnie to nie jest zimno. Poza tym bede siedziec w lokalu a nie na dworze