Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgbhk

yhymmm wy tez byscie sie obrazily, gdyby

Polecane posty

Gość fgbhk

wasz facet nie chcial u was nocowac? ;/ Chlopak sie na mnie obrazil, ze nie chcialam u niego na naoc zostac, a wczesniej pisal mi esa, z prosba zebym u niego spala, na krotego nie dalam mu odpowiedzi. Wyszlam o 22 i nawet mnie nie raczyl odprowadzic, a co lepsze nawet nei zadzwonil czy doszlam do domu :) Dla mnie to smieszny powod.

Poczekajcie aż będziecie mieć więcej jak po 20 lat. Dopiero będziecie miec problemy. :classic_cool:

Gość szukasz...
nastawił się na bzykanko i nie yszło to sie obraził. moim zdaniem szczeniackie zachowanie

Gość nie wyobrażam sobie
A co to za przymus??? Na szczęćsie ja mam normalnego meżczyznę, który mnie szanuje, dba bym bezpiecznie wróciła do domu i nie obraża się o byle gówno jak dziewiętnastowieczna panienka. Powiem ci kiedyś miał chwilę faceta, który miał problem z odprowadzeniem mnie do domu - przekonałam sie bolesnie na wlasnej skórze, że mnie nie ochał i mu na mnie nie zalezało.

Gość a ja lubię błękitne
hehe , szkoda że nie miałem takich problemów jak miałem naście lat :D

Gość fgbhk
no tym bardziej ejst do dla mnei smeiszne bo on ma juz 21 lat . Kurde to, ze czasem sie zdazy ze u niego spie to nie znaczy, ze bedzie tak caly czas . Wysmialam go i tym bardziej chyba jest zly . A jesli chodzi o to, ze sama wracalam to byl tak zmeczony, ze dlatego chcial zebym u niego spala, zabralam dupe w troki i poszlam , moim zdaniem kazdy facet ma obowiazek , szczegolnie wieczorem odporowadzic swoja kobiete do domu nawet gdyby tego nie chciala !

Gość nie wyobrażam sobie
miało być: kiedyś przez chwilę miałam faceta, który...

Gość nie wyobrażam sobie
" A jesli chodzi o to, ze sama wracalam to byl tak zmeczony, ze dlatego chcial zebym u niego spala, zabralam d**e w troki i poszlam " mój, żeby miał umrzeć za pięc minut to by nie pozwolił, żeby sama musiała wracać do domu Ten twój chłopak to jakaś dziecinna porazka :-O

Gość fgbhk
Zagadza sie i dlatego zastanwiam sie czy wogole warto byc z nim dalej :( Minely 4 lata, a on zamiast dorastac to coraz bardziej diecinnieje. Obraza sie o byle gowno.

Gość nie wyobrażam sobie
4 lata i 21 lat w dowodzie? może czas szukać dorosłej miłosci, a dzieciństwu powiedzieć PA PA! ???

Gość fgbhk
taka przykra prawda :( i jescze mnie totalnie ogranicza ten zwizek ... Nie powinno tak byc

Gość fgbhk
wczesniej wydawal sie rozsadniejszy i mial wicej szacunku do mnie neiz teraz . Coraz czesciej czuje sie zle i jest mi przykro ... Nawet patrzac na inne pary . On wciaz mysli o tym co on chce i czego on potrzeboje , nie patrzy na to czym ja jestem zainteresowana i czego bym chciala .

hehe, na bank był taki od samego początku, tylko może Ty teraz troszkę dojrzałaś i masz troszkę większe wymagania, niż kiedyś (to dobrze), a on już nie dorasta. coś mi się zdaje, że to taki związek "chodzących ze sobą nastolatków" i facet chyba zatrzymał się na tym etapie... popieram kogoś tam powyżej - czas rozglądnąć się za dorosłą miłością :)

Gość mamy to na co się godzimy

Gość fgbhk
Bardzo mozliwe, ze wczesniej tego nie widzilam. Teraz mienily mi sie poglady, i moije potrzeby. Pragne czegos wiecej ... Nie chce by bylo za pozno na zmiane ... Nie chce kiedys zalowac, ze wybrala zla droge , juz cierpie, i ejst mi ciezko . Wiem, ze kiedys moze byc gorzej, nie moge na to pozwolic . Nie chce by koledzy i kieliszek wodki byl wazniejszy ode mnie, nie chce , by wciaz bylo tak jak on chce, nie chce by robil mi przykrosci ze on ejst lepszy, a ja gorsza ... Nie chce byc porownywana z innymi . Chce sie spelniac i kochac, chce byc wspaierana i szanowana .

Gość fgbhk
heheh Kapitan Duffy chyba pozostawil ten temat bez komentarza :P heheh

Gość vjhkbjmk
:) hehe