Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kapitan Duffy

Kurwa nie cierpie tego....

Polecane posty

Gość
a ja uwielbiam:classic_cool: tylko wlasnie nie pada cholera, a zbiera si jakby chcialo a nie moglo:o

Gość
mogloby dojsc, wczoraj tez caly dzien sie zbieralo i chuj, dopiero w nocy cos skapnelo:o ja mam draze z biedronki i lejsy solone:D

tez macie tak,ze w taka pogode wiecej jecie? :O to pewnie dlatego,ze siedze w domu...ciagle jestem obstawiona chipsami, czekolada, ablo jakimis innymi frykasami...wole nie zakladac tych nowych, obcislych jeansow po tych deszczowych dniach😭

Też mnie wkurwia ta pogoda, w takie dni najchętniej bym zasneła i obudziła sie jak będzie ciepło i słoneczko będzie grzało!

Gość janek wiśnkiewski padł
A ja kocham takie dni, naprawdę. Sama w domu, za oknem deszcz, w głośnikach ulubiona muzyka, herbata obok, jest świetnie. Można pomyśleć, odpocząć, spojrzeć na wszystko z boku. chce Ci się płakać? Płacz! Będzie Ci lżej. Ale możesz też się uśmiechnąć. Dziewczyny, dostrzeżcie pozytywne strony. Nikt się na Was nie patrzy, nikt nie obserwuje, macie wreszcie czas dla siebie. Jest pięknie! :)

Gość pogoda do d..
pogoda do d...,paierosów mi braklo,mam kaca i do tego kuzwa biegunke i nie moge do sklepu wyskoczyc-to jest dopiero przesrane :o

Gość
janek wisniewski - ja tez tak mam;) lubie taka pogode;)

janek wiśnkiewski--->ja tez czasem tak lubie i czekam z utesknieniem na takie dni,ale ilez mozna?:O od soboty praktycznie nic nie robie:O

Gość
yeah, zaczelo lac:classic_cool: zajebiscie, muza na maxa, wstawiam frytki:D:classic_cool:

ooo frytki...:) tez bym zjadala.... dobrze,ze na obiad dzis pizza wlasnej roboty:P tylko ciasto z biedronki,ale ujdzie mam nadzieje:D

Gość
ciasto z biedronki jest dobre;) ja na obiad mam 3 mielone, jeden schabowy, frytki, troche ziemniakow - wezmie sobie kazdy co chce. jutro ogorkowa;)

Mała menda - czasem potrzeba takich dni, kiedy nic się nie robi. Zobacz dookoła - tyle osób biega za swoimi sprawami, martwi się pracą, domem, rachunkami, dziećmi itd. A Ciebie to jakby teraz omija, możesz odpocząć, spojrzeć na to z dystansu. Tak sądzę :) Mi to sprawia radość, wreszcie jakaś chwila wytchnienia. Czym więc się martwić?

janku--> gdybym ja tak umiala sie wylaczyc i cieszyc tym ,ze moge sie polenic;) niestety mam taki charakter,ze martwie sie tym,ze zmiast sie uczyc (za 8 dni pierwszy egzamin) ja robie sobie wolne:P ale z drugiej strony po roku harówki nalezy mi sie kilka dni wolego;) i tak wlasnie mecze sie ze soba siedzac w domu;)

Mała Mendo, czyżbyś była typem kobiety takim jak moja mama? Bez przerwy pracuje, a kiedy już ma wolne - krząta się po domu, sprząta, gotuje, wymyśla, bo ona nie umie nie pracować. Uważaj, żebyś nie wpadła w taki amok :D Ja też dostaję szału, kiedy siedzę w domu za długo, ale jeden-dwa dni wolnego jeszcze nikomu nic złego nie zrobiły, naprawdę. Skoro za osiem dni masz egzamin, z pewnością zasłużyłaś na chwilę wyciszenia, spokoju, odpoczynku, zrelaksowania się. Zwłaszcza, że masz za sobą rok ciężkiej pracy. Mówię Ci, każdy na to zasługuje, Ty też. Więc głowa do góry, ciasteczko w rękę, włączamy piękną muzykę i ODPOCZYWAMY! Migusiem!