Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kat_katerinka

może mi coś zaproponujecie

Polecane posty

Musze przesłać fotografce i kamerzyście jakieś mp3, które nadają się na podkład do filmu/zdjęć z wesela. Możecie mi zaproponować jakieś fajne kawałki, bo kompletnie nie wiem co wybrać.

Gość BobbudowniczyQ
ja ci zaproponuje:)jak chcesz:) polskie czy zagraniczne?

Gość pierwsza ladniejsza
ladaco wypieprzaj z tego foruma glupolu nadworny

Gość kizia__mizia
może jakaś ballada roxette by się nadawała

Gość różowamuszelka
weź sobie bo jesteś ty, krawczyka

polecam celine dion think twice albo Adamsa every thing i do; jest wiele fajnych podkladów jak love hearts z przeminelo z wiatrem :) albo love is in the air itd... te co podaje sama mam na plytce ze zdjeciami, na poczatek mam krzysztofa krawczyka bo go uwielbiam marsz weselny mendelsona, najlepiej jest wybrac cos przy czym sie poznaliscie najlepiej bawicie itp... potem sa super wspomnienia, a jak ciezko sie zdecydowac too zdac sie na kamerzystke :> ja tak zrobilam do filmu ze spaceru, nawet nie wiem co to za utwory ale podoba mi sie :))

Gość alabamacity
to zalezy co lubicie... widzialam pare filmow weselnych, i podkladem byl Rubik - jedni lubia drudzy nie - mnie sie naweet podobalo :)

my w menu mamy piosenkę Paula - Od dziś Zdjecia z dziecinstwa - James Blunt - you're beautiful Sam wstęp już do filmu czyli data, kościol, my, świadkowie bla bla bla piosenka z naszego pierwszego tańca - Zabiorę Cię właśnie tam. Pięknie nam to wyszło.