Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beqata

Ja chce dziecko on ---- kupimy psa !!

Polecane posty

Gość beqata

mam 29 lat chce miec dzieciaczka... od dwoch lat slysze ""nie teraz", "poczekamy" "nie stac nas" ja nie pracuje on na razie tez nie ale jest OK bo pomagaja nam rodzice a on jedzie do Niemiec na wakacje praca i kasa bedzie wiec pora na dziecko bardzo dobra a on--ZAMIAST DZECKO KUPIE CI PSA !!! i faktycznie tydzien temu przychodzi do domu wieczorem, ja go pytam: gdzie byles? on że na piwiie.... po czym wyjmuje psa za pazuchy jakiegoś zapchlanego kundla! samo odpchlanie i odrobaczanie kosztuje majatek poza tym psies zre jak szalony az beka z przeżarcia. !!!! co mam zrobic w takiej sytuacji!?!??!

Gość jestem dzis mega wkoorviona
A co po wakacjach jak przyjedzie i kasa sie skonczy? Bedziecie dalej zerowac na rodzicach?! Masz pojecie ile kosztuje dziecko!? Odpchlenie psa kosztuje 6 zl!! Ale skoro dla Ciebie to majatek... Na miejscu Twojego meza nawet psa bys nie dostala.

Gość fredek
pamiętaj pies to najlepszy przyjaciel człowieka :)

Gość ty sobie chyba żartujesz
:O:O:O oboje nie macie pracy , mąż jedzie na jakąś fuchę a ty myslisz o dziecku ? :O Stuknij się w łeb za przeproszeniem a wcześniej zacznij się rozglądac za pracą , w tym wieku na garnuszku rodziców ? To musi byc prowokacja

Gość beqata
"jestm dzis wkorviona" wez sie zamnij szmatko!!! nie wiesz nic o mnie wiec sie zamknij

Gość jestem dzis mega wkoorviona
buhahaha no wlasnie, wez sie za robote nierobie, a nie parachanie dzieci, jak Cie na nie nie stac. Potem bedziesz sie zalila na forum, ze na pampersy nie masz, a mamusia nie chce dac. Dorosnij kretynko. Dobrze, ze Twoj facet ma mozg i nie mysli o dziecku, skoro ewidentnie nie ma to warunkow.