Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ally-20

POMOCY NIE WIEM JAKĄ SUKNIE

Polecane posty

hej mam problem. Mam 174 mm wzrostu i duży biust (miseczka D) nie mam pojęcia jaką suknię wybrać. Do tego dodam że nie jestem gruba ale zdecydowanie nie można mnie nazwać chudą. Proszę pomóżcie w doborze sukni

Gość MINKAA
najlepiej idź do salonu ; napewno Ci pomoga ekspedientki ; one wiedzą co komu pasuje

Gość linie-A
jesli masz duzy biust to napewno dekolt V ewentualnie sercowaty i prosty-ale to trzeba mierzyc.Raczej suknia w ksztalcie litery A,aby zachowac dysproporcje ciala :)

Gość Evinion
Najlepiej zmierzyc kilka modeli. Niekoniecznie musisz ograniczac sie do typowej sukni z gorsetowa gora. Niedawno babka z wiekszym biustem mierzyla u nas w salonie suknie zapinana na szyi i wygladala super, bo jej sie ladnie doleczek robil. http://www.evinion.pl/kolekcja?func=detail&id=44 http://www.evinion.pl/kolekcja?func=detail&id=45 Ten typ tez ladnie lezy przy wiekszych miseczkach, ciekawe wyciecie w łodeczke, dodatkowo do sukni tez sa ramiaczka http://www.evinion.pl/kolekcja?func=detail&id=95 Powodzenia w szukaniu!

Bardzo podobają mi sie takie suknie jak podała Evinion te dwie pierwsze :) A w sumie jedna :)

Dzięki ale jakbyście miały więcej zdjęć proferowanych sukni to bardzo bym była wdzięczna.

ta pierwsz ajest obrzydliwa, jesli jestes dbrze zbudowana ale nie gruba beda ci paswoaly wszytkie sukienki tylko faktycznie trzeba wybrac dekolt w serek jak masz durzy biust, jesli jestes proporcjonalana masz talie a biust i tylek tej samej wielkosci to berdzo dobrze wygldaja suknie podkreslajace figure klepsydry.

mam ten sam problem... Jestem dosc szczupla ale moja miseczka to DD - E ( w zaleznosci od marki stanika) Czy jest szansa ze uda mi sie kupic suknie na tak duzy biust? Czy pozostaje mi szycie? Aha, dodam ze jestem niziutka, mam figure typowej klepsydry. W jakiej sukience byloby mi dobrze? Przepraszam autorko ze wcinam sie w Twoj topik ale chyba nie ma sensu zakladac drugiego o takim samym tytule. Kiedy moja siostra kupowala sukienke ( tez strasznie cycata) to babki powiedzialy jej ze z takimi jak ona mialy najwiekszy problem bo wiekszosc sukienek jest szytych na male biusty. Powiedzialy jej tez ze np jednoczesciowa sukienka zupelnie u niej odpada bo nie istnieją po prostu suknie tego typu na miseczki od D w gore. Czy rzeczywiscie tak jest??

Hej nie mam żadnego problemu że się \"wcinasz\". Z tego co zdjęciach widzę to miseczki są małe zawsze, ale chyba jest szansa uszycie takiej sukienki na większy biust. Ja po prostu nie wiem w jakim fasonie bedzie mi dobrze :(