Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najta-1

najtańszy wózek NOWY z allegro..ktoś ma?

Polecane posty

Gość najta-1

Czy ktoś kupil na allegro jakis bardzo tani wózek- za 100-300zł , np jakieś koncówki z magazynów, sprzed kilku lat model, ale NOWY i jest zadowolony?Niesteyty brakuje mi strasznie pieniązków, bede musiala wydac jak najmniej.Niech mi ktos powie czy taki zakup zawsze nic nie wart?

Gość Matao
sama jestem ciekawa czy komu sudało sie kupic wozek NOWY za 100-300 zł :)

Gość kosmetyki dla maluchaaa
a nie lepiej używany kupić? tak patrze po wózku po mojej córce to wygląda jak nówka po praniu i czyszczeniu.

Gość a ja miałam i używany i nowy
i z używanego jestem niezadowolona, niby ładny, nic nie połamane, ale koła wyrobione i jakoś źle się nakładają i byłam niezadowolona, za to kupiłam spacerówkę nową na allegro, wyszło sporo taniej niż w sklepie i jestem bardzo zadowolona. Kurier przyniósł do domu, nie było problemu z transportem, wybór ogromny, jak to w internecie. Co prawda wydałąm więcej niż 100 zł ;-) ale i tak się opłaca

Gość kosmetyki dla maluchaaa
napewno zależy ile dzieci jeździło już w danym wózku :) po mojej córce był mało używany bo kupiłam wielufunkcyjny w gondoli pojeździła dwa miesiące potem dostała od babci spacerówke. Ale to racja trafić można różnie

Gość qqqrka
jesli chodzi o spacerowke to do 300 spokojnie kupisz w sklepie z artykulami dla dzieci

Gość najta-1
No spacerówkę to wiem , ze kupię, to cena standardowa, ale mi chodzi o wózek głęboki lub wielofunkcyjny.O takich za tysiąc nie mam co marzyć nawet. Nie chcę po kimś wózka, nie wiem, ale wolę żeby moje dziecię mialo nowe, tak samo ciuszków w lumpach nmie kupuję, wolę nawet gorszej jakości z hipermarketu, ale nowe. Sobie kupuję w lumpie, ale dla dziecka chcę nowe. Widzialam na allegro kilka aukcji z tanimi wózkami. Te aukcje zdarzają się rzadko, ale są. Wózek nie musi być szczegolnie ładny, tylko żeby się nie rozleciał

Gość najta-1
Jeśli chodzi o ten wózek retro- to jak dla mnie zbyt wyróżniający się. Jednak na polskim rynku nie bardzo się przyjał, bo mieszkam w duzym miescie i bardzo bardzo rzadko można taki spotkać. Nie chcę jakoś szczegolnie zwracać na siebie uwagi. Nieraz widać jak babeczki jeżdzą na taikich rowerach a la ukrainach ubrane jak damy z lat 20stych. Jest to takie w swoim rodzaju pozerstwo. Ja nie mam ochoty stylizować się w nawiązaniu do wózka, wolę normalny "sportowy" wózek.Zresztą ten z aukcji jedzie z ceną wciąż w górę,na pewno bedzie z 2x drozszy

Gość ....................89
Wiesz co dziwne jest Twoje podejście Na allegro są naprawdę śliczne używane wózki w idealnym stanie, nawet nikt nie musi wiedzieć że to używany, tak samo z ciuszkami- te z lumpeksów są czasem jak nowe a i jakość lepsza Mnie stać na nowe ciuszki, a wolę iść do lumpeksu czy kupić używane na allegro Myślę że naprawdę warto się nad tym zastanowić

Gość najta-1
Nie, nie chcę po kimś rzeczy dla dziecka. Myslę , ze cała produkcja czegokolwiek procz jedzenia upadklaby gdyby wszyscy wymieniali sie tylko używanymi rzeczami

Gość godsonek
tak to jest jak się ma wymagania a funduszy brak :) sportowy wózek za 300 zł - powodzenia :) i jeszcze nowy :)

jest wiele ladnych ubranek nowych i tanich..ja bym uzywanych swojemu dziecku nie kupila - jak pomysle,że nawet raz zostały założone i pzy okazji całe zasikane bądź kupka pleckami wyszla to mnie obrzydzenie bierze.Róznica w cenie pomiedzy uzywanym a nowym jest niewielka,no chyba,że ktos stawia na marke tych ubranek to wtedy rzeczywiscie uzywane wychodzą dużo taniej.Na starcie nie fundujmy swoim dzieciom ubranek z drugiej ręki...

Gość najta-1
Nie mam wymagan, bo chce wózek za 100-300zł ale nowy.Mialabym wymagania chcąc aluminiowy wózek superlekki itd za 2 tys. Czy ktoś jest tutaj, kto kupił wózek na allegro w jaknajniższej cenie i nei był to przedmiot używany juz?

a co do wozka to swietnie Cie rozumie - sama mialam podobny dylemat,jednak kupilismy nowy za 900 zł.....wydaje mi się,że uzywany wozek to nic strasznego,zawsze posciel do wozka kupujemy sami wiec chyba to nie ma takiego znazenia.Ja mogę Ci polecic wozek seka...bardzo wygodny z nosidelkiem i spacerowką oraz wersja głęboka - jego cena 500 zł,trochę więcej,ale naprawde warto,no chyba,że wygoda maluuszka schodzi na drugi plan.

Gość pearlineee
bardzo trudno Ci będzie Spacerówke to i owszem ale głęboki sportowy.... ja kupiłam tanio ale to i tak było ok 600 zł

ja miałam jakiś taniutki wózek wielofunkcyjny- bo wiedziałam, że szybko mała przełożę w spacerówkę i spacerówkę chciałam kupić właśnie już solidniejszą (przy pierwszym dziecku wielofunkcyjny miałam graco- wtedy to był hit i szczerze mówiąc miałam mu wiele do zarzucenia) i powiem ci że może jakiś cud miód to on nie był- ale normalnie się nim jeździło i normalnie wyglądał i nic nie odpadło ani się nie zepsuło to zależy na jaki okres czasu będzie ci potrzebny

Gość najta-1
dzięki madziulka, wózek ąłdny , na allegro jest oferta za 250 i 400zł ale używanego:(

http://www.allegro.pl/11847_wielofunkcyjne.html?id=11847&shops=&hide_categories_form=0&state=0&city=&distance=1&postcode=&view=gtext&order=t&buy=0&listing_sel=2&listing_interval=7&price_from=&price_to=300&a_enum=1&change_attr=Poka%C5%BC jezeli moge sie wtracic,jezeli ni jestes osobą zamożną lepiiej wybrac przesylke pobraniową,chociaz masz pewnosc,że zaplacisz za wozek,a nie tylko przelejesz komus kase.

Gość kaśka wędraśka..
ten Ci polecam siostra moja ma tylko niebieski

myslę że spokojnie sobie coś znajdziesz wbrew pozorom bardzo wiele mam po ulicach jeździ tymi wózeczkami tańszymi

Gość kaśka wędraśka..
ja mam wrażenie ze najwiecej jeździ tymi tańszymi tylko na kafe jakos tak niby każda kupuje te po 1000 ;) ale jak topik o pieluchach to tylko z biedronki ;)

:D coś w tym jest:P tu nie honor się przyznać do niemarkowego wózka chociaż co do pieluch moja osobiście ma uczulenie na wszystkie oprócz pampersów- ale nie powiem, że jestem z tego zadowolona:D

mi tez się tak wydaje,ja kupilam w promocji za 889 zł i zaluje,bo jak wchodze na allegro wiele tanich jest calkiem ladnych no i wygodnych.Mi osobiscie się podoba ten tako oliwkowy,bo jako wozek jest bardzo wygodny dla dzieka,tylko ten kolor trochę niezbyt ladny :O

Gość kaśka wędraśka..
ja też nie jestem zadowolona z tego, że tylko pampersy nie uczulają, nie odparzają i nie przeciekają :) z miłą chęcią kupiła bym tańsze a dobre :) a wózek??? oby był wygodny i tyle :) lansować się nim nie trzeba ;) ale ten retro tutaj wklejony śliczny :)

tez polowalam na ten retro..jak ja bylam mala mialam podobny no i teraz tez bym taki chciala dla swojego dziecka :) Nietety nowy jest za drogi,a uzywane nie przekonują mnie.Ale zawsze ktos musi byc kto kupuje nowe by pozniej sprzedac jako uzywane.Ponad to kupowanie uzywanego na allegro nie oznacza,że ten kto sprzedaje mial wozek nowy,moze sprzedaje wozek podwojnie uzywany :P