Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalia h

Moja siostra...

Polecane posty

Między mną a moją siostrą jest spora różnica wieku bo,aż 7 lat.Ja jestem młodsza.Mam 19 lat.Ona ma męża,dziecko.Jednak zachowuje jak jakaś gówniara.A nie jak dorosła kobieta.Tydzień temu przyjechała do nas z mężem na urodziny naszego taty.I od razu zaczęły ginąć mi ciuchy.A dokładniej \"zapodziały\" sie gdzieś moje dwie bluzki i spodnie.Pytałam wszystkich czy nie wiedzą gdzie są.Ale,wiedziałam,że to jej robota.Chociaż na nią i tak byłyby te ciuszki za małe.I miałam racje.Kilka dni temu jej synek przez przypadek wyciągnął te bluzki z jej torebki.Zginął mi też mój pamiętnik,który dwa dni temu znalazłam u niej pod poduszką.I nie tylko to mi zginęło.Czasem też pyta mnie czy może pożyczyć jakiś kosmetyk.Zawsze jej pozwalam.Jednak kiedy ja chcę coś pożyczyć.Owszem pożyczy mi,ale najpierw musi to skomentowac np.\"Kup sobie,a nie będziesz mnie prosić\" itp. Nie jednokrotnie jej mówiłam,że nie życzę sobie,żeby grzebała w moich rzeczach.Ona jednak twierdzi,że tego nie robi.Nie wiem co mam robić.Tymbardziej,że odwiedza nas dość często.

Gość skarpetka12345
To chowaj rzeczy nie wiem zamykaj pokój na klucz powiedz rodzicom jaka sytuacja była nawet z tym że dziecko wyciągneło ubrania z torebki

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyk
skop jej ryja!

Gość 7 lat to mała różnica
wieku. Między moją siostrą a mną różnica wynosi aż 22 lata!!! tak wiem, że moja sis mogłaby być moją mamą.I też zachowuje się jak gówniara, mimo, ze ma 2 dzieci i jest po rozwodzie.Niektórzy mówią, że zamieniłyśmy się chyba duszami bo ja jetsem spokojna i cicha a ona pyskata itd. Wkurza mnie nieraz bo gdera, ze jestem nudna, że chlopa mi brakuje i takie tam głupoty.A sama jest roztrzepana i tonie w długach...