Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym a boję się bardzo

co to znaczy luźny związek?

Polecane posty

Facet na którym mi zależy ostatnio powiedział, że chce luźnego związku. Zeby mówgł robić, co chce, oczywiście w ramach rozsądku. Co to znaczy? Prosze o poważne odpowiedzi

Gość De Joda
to znaczy ze nie bedzie to Unia Europejska

Gość 1234567.........
to znaczy że nie będzie Cię traktował jak swoją dziewczynę a liczy na sex jak mu się zachce ....i nie masz prawa wtedy ingerować w jego życie

Gość De Joda
Znaczy to,ze jak trafi się lepsza partia to idziesz do wymiany.

chodzi o to, że on jest po rozwodzie i nie chce się angażować, bo żona go zdradziła. Też mi się nie podoba to określenie - luźny związek. Ale wydaje mi się, że mu na mnie zależy. A może mi się tylko wydaje?

Gość 1234567.........
próbowałaś dopytać co dla niego znaczy zdanie oczywiście w ramach rozsądku?

Gość De Joda
de joda kurde twarez co sie podszywasz? chcesz luzno zarobic w kapuche?

w ramach rozsądku = seks tylko ze mną

Gość cokolwiek by to nie
znaczyło, nie warto sie pakować w taki układ. Chyba że zależy Ci tylko na seksie bez żadnych zobowiązań. Pamiętaj tylko, że on prawdopodobnie będzie bzykał na prawo i lewo i nie zawsze będzie dostepny dla Ciebie.

Gość 1234567.........
no wiesz jak facet jest po przejściach to może rzeczywiście nie chce się na razie wiązać z żadną na stałe...tylko jest pytanie czy dasz radę tak żyć z nim ?...bo może się okazać że będziecie razem i nagle on odejdzie jak Ty będziesz na dobre zakochana ...poczujesz się skrzywdzona a on będzie czysty bo od początku powiedział czego oczekuje

Gość nietrafiony prezent
no i pewnie bedzie sie spotykal z innymi laskami, a ty nie bedziesz mu mogla zrobic o to afery bo to przeciez luzny zwiazek:)

Gość nie zgadzaj się
miałam tak samo, to nie ma sensu, poczekaj na bardziej zdecydowanego - szkoda nerwów

Gość qwer
faceci.. brak słów.

Gość qwer
uciekaj od niego, bo to nie ma sensu !! będziesz później tylko cierpieć.

Gość wiadro zimnej wody
seks bez zobowiazan na lewo i prawo

Revolver luźny związek ...to jak luźne spodnie czyli w luźne spodnie włożysz więcej "towaru" :P?

Gość wg mnie...to tak
zgadzma sie z nietrafiny prezent, ale nie znaczy cze chce sie spotykac z innymi na stopie podrywacza, jeśli w pewnych granicach prawdopodobnie chce swobody bez kazan typu i znów poszedłes na piwo, porozmawiaj z nim i zapytaj jak on to rozumie jak sam odpowie dowiesz sie czy jest mentem i chce sie spotykac z innymi jak ma ochote czy tyczy sie to jedynie piwka z kolegami i kawą z koleżanka (nie myl z randka, wbrew pozorom niektórzy faceci to rozgraniczają)

Revolver luźny związek ...to jak luźne spodnie czyli w luźne spodnie włożysz więcej \"towaru\" tak...więcej.... \"dziurawego\" :D

tak...więcej.... "dziurawego" śmiesz powiedzieć, że gorszego? dziurawy przynajmniej jest oryginalny :D

Gość jakkkkkkkk
wchodzi na luzie,a potem otwierasz buzie

Gość tzn ze chce Cie tylko
do seksu jezeli zalezy Ci zeby sie z nim spotykac to spotykaj sie ale nie sypiaj z nim

śmiesz powiedzieć, że gorszego? dziurawy przynajmniej jest oryginalny nie śmiem ...chodziło mi o coś innego z tym "dziurawym towarem" :D

Gość klauduniaa
ja ta twoim miejscu bym z znim nie sypilala tylko rznela sie cala noc

Gość a moim zdaniem...
wiekszosc z Was tu pitoli glupoty. Sam jestem niedlugo po rozwodzie i calkowicie faceta rozumie. Podobnie jak facet autorki mam wrecz alergie na wszelkie zobowiazujace zwiazki. Dam Wam przyklad. Niedawno poznalem calkiem atrakcyjna kobiete. Widze jednak ze jej celem jest trwaly zwiazek ze mna. Z tego powodu celowo rozluznilem nasza znajomosc. Wkrotce wybieram sie na urlop. Wiem ze ona chetnie by pojechala ze mna. A ja... mimo ze ona mi naprawde odpowiada, wole szukac na wspolny wyjazd dziewczyny na necie ktorej jestem sklonny zaplacic za towarzystwo (moze ktoras z Was jest chetna?;)). To dlatego ze taki uklad jest gwarancja braku zobowiazan. Wiec nie pitolcie w stylu "kopnij go w du**". Ja faceta calkiem rozumie. Jesli autorce na nim mocno zalezy powinna dac mu czas. I przede wszystkim nie naciskac by sie z nia trwale wiazal. Jesli nie jest w stanie tego zaakceptowac, trudno niech sie rozstanie. Ale nie musi to byc "kopniecie w du**".

ze sztuka zrobić " dziure w dziurze" zrobić...ale też i zamknąć w tej "dziuuuurze" :)

Gość baba broni faceta...
a moim zdaniem zgadzam sie całkowicie, dlatego dowiedz sie jak on to widzi i dlaczego tego chce wtedy bedzie łatwiej i jasniej, ustosunkujesz sie do jego zdania sprawa załatwiona jesli sobie ufacie dogadacie sie rozmowy sa potrzebne

zrobić...ale też i zamknąć w tej "dziuuuurze" :) no co za dużo to nie zdrowo :p facet to facet, jedno z 2wóch potrafi - nie wszystko odrazu :D

no co za dużo to nie zdrowo facet to facet, jedno z 2wóch potrafi - nie wszystko odrazu wszystkiego od razu nie - tylko po kolei , tzn. stopniowo , tzn .krok po kroczku..... :D