Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ajrion

Frywolne historyje i inne opowieści z mojego żywota wzięte

Polecane posty

Ajron z zapamiętaniem majstrował pod kwiecistą kołderką. Blednąc i purpurowiejąc na przemian sapał cichutko poświstując przytkanym katarem siennym nosem próbując osiągnąć spektakularny orgazm. Niestety, zdrętwiały od rękoczynów członek ślizgał się i sterczał nieczuły na jego zabiegi. Nawet szmaciana lalka młodszej siostry - ponętna Zuzia z guzikowymi oczkami - nie była w stanie doprowadzić do upragnionej ejakulacji choć posadził ją na burku na wprost swej pryczy i wpatrywał się usilnie w jej obnażone z fatałaszków ciałko. - Zuzia... lalka nieduża... płaszczyk malutki zbyt duże butki - nucił z wysiłkiem zmuszając obolałą prawicę do jeszcze jednego wysiłku...

Zabawę przerwał łomot gwałtownie otwieranych drzwi, przez które niczym kula armatnia wtoczyła się macierz Ajrona. - Pośpiewamy razem - ćwierkała patrząc czule na syna i skacząc radośnie klaskała w tamburynek - Zuzia to moja ulubiona piosenka. - Oczy... ma jak pięć złotych, wełniane loki - śpiewali unisono aż do obfitej erupcji z czubka otartego Ajronowego penisa, który nareszcie pod kołderką doszedł...

Głośne pukanie do drzwi wyrwało go brutalnie ze słodkiego, lepkiego snu. - Kogo znowu niesie - mamrotał człapiąc do drzwi. Zdążył jeszcze chwycić dyżurny krucyfiks do odpędzania demonów, akwizytorów i małych dziewczynek z warkoczykami i kolorowymi puszkami zbierających datki na chorych. Uchylił odrzwia i błędnym wzrokiem spojrzał na intrygującą grupę stojącą przed jego domostwem. - Cześć koleś - zagaił pryszczaty chudzielec w pstrokatej i niemiłosiernie brudnej koszulce z wizerunkiem psa Pluto - Chcemy się przyjąć do naszego klubu Elitarnych Magów Masturbantów Marzących o Prawdziwej Miłości i Seksie w skrócie EMMMoPMiS...

Osłupiały wpuścił barwne stado acz przyjrzawszy się uważniej zatrząsł się z nietłumionego gniewu. Skoczył jak oparzony i jął okładać po łbie biblijnego potwora, obmierzłego Lewiatana, wszetecznicę świata, która wtoczyła się do przedpokoju wraz z przybyłymi. Tłusty blondynek chwycił go za rękę uzbrojoną w mosiężny i słusznych rozmiarów krzyż tłumacząc cierpliwie. - Spokojnie kolo. Wyluzuj. To nasza Matylda. Matka i kochanka naszej wesołej gromadki. - To Zło - syczał Ajron śliniąc się zawzięcie - ZŁO. - Żadne tam zło - zakpił ten chudy - Zwyczajna stara, brzydka, gruba baba. Trochę ociężała umysłowo, ale nieźle robi lodzika i nie haczy zębami - uśmiechnął się promiennie i poprawiając wymiętą koszulkę przedstawił się grzecznie - Jestem Lubelak. Przez jedno "L"...

Gość ajron ktos cie kopie
po dupsku a ciebie stac tylko na tyle ? jestes zalosnym kutasikiem :D :D :D Autor :classic_cool:

Gość Beznadzieja jestes
beznadzieja:-(

Gość eee fajne nawet
w koncu srajron doczeka sie swej epopei buehehhee, cham jeden i wiesniak

Gość popierame ajrona należy
potraktować tak, jak tego wymaga ajronowe IQ. Zorać mu rowa i nasrać do ryja :classic_cool: Pismak niech pisze dalej bo mnie bawi :classic_cool:

Gość Beznadzieja jestes
chodzilo mi o Ajrona - jest beznadziejny :O

Gość co taki zastój dalej pisać

- Bardzo Miły Blondyn - uśmiechnął się grubasek - Matyldę już znasz. Grubaska uśmiechnęła się promiennie rozmazując wierzchem dłoni zielonkawy smark, który majestatycznie zwisał jej z nozdrza. - Chcesz dupci - spytała z nadzieją podkasając burą spódnicę powyżej pępka. Fałdy bladego tłuszczu zadrgały lubieżnie a przerażony Ajron poczuł, że od dziś jego spojrzenie na kobiety diametralnie się zmieni. - O Matko Przenajświętsza - wyszeptał pobladłymi wargami. - Dziękuję - skromnie spuszczając oczy Matylda wyjęła z przepastnej pochwy słoik korniszonów - Chcesz ogóra od Matyldzi?...

Gość hehehe a ja wiem kto to pisze
i widać nie ma już starej gwardii na forume skoro się jeszcze nikt nie zorientował Pozdro :classic_cool:

Brzęk tłuczonego szkła przerwał radosną konsumpcję. Ajron wpadł jak burza do kuchni gdzie wśród resztek szklanek gramolił się prawdziwy tłuścioch. - Wlazłeś oknem - wystękał - On włamał się do mojego domu - histeria Ajrona sięgała zenitu. - Spoko, spoko to Garguś. Jest z nami w klubie - BM Blondyn lekceważąco machnął ręką. - Ale to moja kuchnia... i moje szklanki - szlochał Ajron. - Nie pękaj - Lubelak uspokajająco poklepał go po plecach - Mati zrobi ci lodzika i będzie git...

Gość dalej dalej dalej
:D

Gość Próba zazdrości
jestem oburzona:D nie pisz juz wiecej, bo zxaczne ciebie pragnac😠

Gość zadnego smyrania
a lyzka na to niemozliwe(oczy z orbit)

Gość piszcie dalej

ale ja nie wiem kto pisze:( jakas małodomyslna jezdem...:O ale czyta sie niczym powiesc szpiegowska:) dalej!

Gość D D D D D D
super

Gość kto rano wstaje
:O