Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoskaaa aga

co myslicie o obecnej dziewczynie waszego ex?

Polecane posty

Gość ktoskaaa aga

Gość e - f
ze mi nigdy nie dorówna :)

Gość nic nie myślę
bo to olewam

Gość cyfry
ja się dziwnie czyję z tym że obecna dziewczyna mojego ex jest bardzo podobna do mnie:O

Gość asia99
ze jest ladniejsza ode mnie, ciekawsza i nie dziwie sie ze ja wybral

Gość onaaaa2555
mala zwykla niczym sie nie wyroznia nie wiem czym go zdobyla?pewnei w lzoku dobrze ciagnela hehe

Gość szaman szaman
że jest beznadziejna, tępa i ma brzydką figure i debilny wyraz twarzy(wiecznie niedomknięte usta jak głupek). poza tym obciachowa.

mają wspólne hobby, którego ja nie cierpiałam, więc mam nadzieję,że będą ze sobą żyli długo i szczęśliwie pasuje do niego mały i mało twarzowy pulpecik bez mgr i w ogóle nie jestem podła i złośliwa :P

Gość angie.
co te male takiego maja ze dla nich zostawiaja faceci swoje dziewczyny?

o przepraszam, ja zostawiłam mojego byłego samca bez polotu jakieś 2 lata temu jego aktualna jest małym obwarzankiem i się cieszę niezmiernie, bo poprzednia była bardziej modelowa niestety a on zawsze powtarzał,że kobieta musi być trochę tylko brzydsza od anioła taki wymiar sprawiedliwości dla próżności reszty eks się nie czepiam, bo byli naprawdę fajnymi ludźmi

Jest mi to całkowicie obojętne, jednakże ja jestem szczupła i się podobam a ona wygląda jak słonina gat. III :P

Gość ewaaaaaaaaaaaaaaaaa
dziewczyny dolujecie mnie dlaczego faceci zostawiaja dla malych pasztetow w dodatku grubych? boze co sie z nimi dzieje?

Gość ewaaaaaaaaaaaaaaaaa
wola brzydsze?zalamalas mnie:( myslalam ze jak juz zdradzaja to chociaz z ladniejsza milsza madrzejsza

Gość zdradzil mnie z nia ale
mi jej zal, bo jest starsza, bardziej zaangazowana, buduje na nim cale swoje zycie, a ja wiem, ze ja notorycznie zdradza (widzialam)

Gość jisissjs
tak wiekszosc napisze ze obecna dziewczyna jest brzydka pusta iw ogole bleee i mało ktora przyzna ze to fajna laska .... nawet jak jest brzydsza to moze jest mądrzejsza ....

Gość ucieszna
obecna mojego exa nigdy mi nie dorowna i nie jest to tylko moje zdanie:)

Gość za to
mojego bylego obecna dziewczyna skubie go na kase rowno.Nie jest brzydka ani wyjatkowo piekna tez nie-po prostu przecietna tyle tylko ze jej zalezy na jego kasie i dlatego zrobi dla tego wszystko.a jak wiadomo faceci mysla hujem a nie glowa

Nawet nie wiem czy kogoś ma. Nasze drogi sie rozeszły i nie interesuje mnie jego życie. Mam też nadzieję, że u niego wszystko dobrze:)

Gość nic nie myślę
widocznie dla niego jest lepsza, kocha ją i tyle i generalnie po czasie mam to gdzieś :)

Gość nie wiem co on w niej
zobaczył i tak ja zdradza ze... mną :P, całkowite moje przeciwieństwo, czyli niska brzydka blondynka, dla mnie to tylko seks, ale biedaczek chyba chce wrócić - never

Gość arcadis
Smiesza mnie laski, ktore mysla, ze obecne laski ich eksow im nie dorownuja ;-) Moj facet i jego znajomi uwazaja, ze to wlasnie jego byla nie dorownuje mi w niczym. Nie dosc, ze wygladala jak pulpet, to jeszcze miala powazne braki w wyksztalceniu (mgr najwyrazniej nie jest gwarancja wiedzy ani umiejetnosci). Tak wiec, nie badzcie takie zadufane w sobie, bo obecne laski wcale nie maja kompleksow z waszego powodu. Pozdrawiam wszystkie byle i obecne!!

Gość ja bym olała chama i tyle
cóż...mysłę, że jest pzreciętna, niska, nijaka i troche skośne oczy ma:D zresztą nikomu się nie podoba, mój były mógłby miec lepszą, ale chyba jemu tez nie za bardzo się podoba skoro cały czas mi wypisuje, że jestem taka siaka i owaka i łądniejszej i mądrejszej mieć nie będzie, a czy to parwda, cóż, chyba tak skoro woli spedzać czas ze mną, a nie z nia:P

Gość bylinka
Aha! Uwazaj - moj byly tez kiedys spotykal sie z panna, ktora rzekomo "nie dorastala mi do piet". Zostawil ja dla mnie, potem jednak stwierdzil, ze to ja kocha. Minelo co najmniej 10 lat a oni wciaz sa razem. Czasem facet zawiesza sie na bylej, chociaz tak naprawde kocha wyobrazenie o niej (szczegolnie jesli zwiazek trwal krotko).

Gość bylinka
I zeby nie bylo watpliwosci - kiedy sie z nia spotykal, juz byl moim bylym.

Gość bardzo ładną i intekigentna
ma teraz barzeczona zycze im szczescia

Gość kobiety sa żałosne
myślicie ze facetów obchodzi z kim spotykają sie ich byłe?:)