Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxzcvvccx

Jestem meska prostytutka

Polecane posty

Gość xxxxxzcvvccx

Nawet nie wiecie ile jest chetnych kobiet na platny seks, grunt to w miare dobrze wygladac i za przyjemnosc Ci placa.

Gość jkjjkjkjnkjn
chwalisz się czy żalisz

Teraz taka moda. Faceci korzystają z usług prostytutek, więc kobiety też zaczynają to robić. A im więcej potencjalnych klientów, tym rynek płatnego seksu staje się bogatszy i bardziej konkurencyjny. W dłuższej perspektywie czasu to się oczywiście źle skończy.

Gość gorąca i rozpalona 40latka
ale to nie wasza sprawa, ja korzystam z panów do towarzystwa. Zawsze mi towarzyszą, jestem bogata, zadbana, i samotna. Niezalezna i cenie sobie ta niezaleznosc, a ze mam ten luksus to place i mam mlodych i pieknych meskich panow. Generalnie teraz mam jednego, i dzielimy sie z kolezanką, Np w weekendy zapraszam kolezanke i pana, i on robi nam pokaz, swoją reka... A jak jestem sama, wtedy pragne by jego reka byla na mnie, i on na mnie. Dzieki temu ma na studia i jesczze kiedys mu zalatwie prace w mojej firmie, ale jak sobie na to zasluzy, testuje go..

Gość gorąca i rozpalona 40latka
no, bawi sie recznie, az do wytrysku. Ale to moja przyjaciolka ma takie fantazje. Ją kreca jeszcze trojkaty

A ja bym chciała na studia. Ale leniwa jestem :O