Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bo to ja i tylko ja

Peeting a ciąża

Polecane posty

Gość Bo to ja i tylko ja

cześć wszystkim ;) mam pewien mały problem.Chodze z moim chłopakiem już prawie dwa lata i zaczelismy uprawać peeting.Raczej zawesz po dotykaniu czy tez braniu do buzi jego członka staram sie pilnowac o mycie rąk.Jednak kiedys o tym zapomniałam i poszlam do łazienki i wytarłam się.Co prawda nie doszlo do wytrysku jednak słyszlam ze czasami rpzed wytryskiem tez pojawiaja sie plemniki w takim jakby śluznie .No i oczywscie wycieralam sie niby pamiepram czy to mzoliwe zeby była w ciąży ?????????? pomurzcie

Gość niestetyrrrr
Nie jesteś w ciąży

Gość Bo to ja i tylko ja
czy to ejst pewna w sumie ejst dopiero 26 dzień od ostaniej miesaczki a moje cykle wachaja sie od 25-30 dni odczuwam zmeczenie a to podobno objaw ciąży jestem strasznie przez to zestresowana

Gość Bo to ja i tylko ja
prosze napiszcie jeszcze cos czy moge byc pewna braku ciazy czy jednak powinnam sie jej obawiac a mzoe zrobic test ciazowy bardzo sei martwie pomocy :(

Gość Bo to ja i tylko ja
samasobie jesteś tego pewna sa przypadki podobno gdy plemniki przez przeniesienie palcem dostana sie do pochwy to mzoe dojsc do zapłodnienia czy to prawda ??i czy to mogla by mozliwe takze w moim przypadku ???

Gość Bo to ja i tylko ja
Edessa wiem ze wydaje sie to śmieszne ale strasznie sie tym stresuje jestem jescze sitrasznie młoda wrecz gowniara i boje sie tego wszystkiego

no to ja ci mowie jak sama twierdzisz ze jeszcze młoda jestes to do nauki poucz sie bilogi i poczytaj na necie jak dochodzi do zaplodnienia od pełnego stosunku nie od pettingu powtarzam zadna ciaza

Gość siuset
a np w moim przypadku tez jestem dziewica blablabla i do stosunku nie doszlo ale dotykal penisem bezposrednio moich drog rodnych (takie 'mizianie' itp) bez wytrysku. powinnam na dniach dostac okres, bola mnie piersi i jestem zmeczona. mozliwosc ciazy?

Gość Bo to ja i tylko ja
chdzi o to że 3 miechy wcześniej moje kolezanka z klasy zaszła w ciąże przez wprowadzenie plemników palcem do pochwy boje sie ze w moim przypadku tez tak moze byc