Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa81

odór piwa przy niemowlaku

Polecane posty

Gość ewa81

Mam pytanko czy ktoś orientuje się może czy niemowlakowi nie szkodzi odór wypitego przez tatusia piwa. Mój mąż pije około 3 piw wieczorem a śpimy w pokoju razem z 3,5 miesięcznym synkiem?

raczej nie powinien,pozdrawiam ja tez mam ccorcie w tym samym wieku i tez lubi se gulnac zimnego bronka po pracy i na szcescie nic sie dziej

Gość ewa81
Dzięki za odpowiedź, wszędzie pełno artykułów o wpływie biernego palenia na dziecko a kompletnie nic o wdychaniu oparów alkoholu.

Gość Wspolczuje..biedne malenstwo

Gość Wspolczuje..biedne malenstwo

Gość Kaarrraaammmbbaa
Wasi męzowie codziennie piją np. 3 piwa? Brrr.. ja bym tego nei zniosła.. A co do tematu to raczej mu to nie zaszkodzi ale wiadomo, ze lepiej jakby dziecko mialo czyste powietrze w trakcie sny, wywietrzony pokoj itp..

Gość Kaarrraaammmbbaa
Chociaz... jakby tak sie zastanowic.. To czy ten odór piwa nie bedzie działał w jakiś sposób na delikatny zmysł węchu dziecka? nie bedzie podrazniał? Jednak chyba to nei są najlepsze warunki do snu dla niemowlaka..

Gość ewa81
Nie macie linku do jakiegoś artykułu, może to by przekonało męża.

Gość ewa81
Myślałam żeby go wykopać do innego pokoju, ale ja mam bardzo twardy sen jak padnę wieczorem to ciężko mnie obudzić natomiast mąż nawet po tych piwach słyszy jak synek się obudzi i cicho marudzi bo np. się odkrył i mu zimno. Nie chcę go przyzwyczajać do tego, że to tylko matka ma wstawać w nocy do dziecka. Moje znajome tak zrobiły i teraz mimo tego, że również pracują i są ubite to hrabia śpi smacznie w drugim pokoju, a one w dzień ledwo co funkcjonują bo dziecko ząbkuje i płacze pół nocy.

ALKOHOLIK! ODOR PIWO MOZE I NIE ZASZKODZI,ALE WYCHOWANIE DZIECKA W RODZINIE ALKOHOLIKA ZASZKODZI MU NA PEWNO!

3 piwa codziennie wieczorem? ma naprawde alkoholowy problem, radze sie nad tym zastanowic moj 3 piwa to wypije raz na 2-3 miesiace jak sie z kolegami spotka na miescie, a ja w nocy nie wyrabiam jak kolo niego spie ;) jestem wrazliwa na pkt alkoholu bo moj ojciec byl alkoholikiem

Gość o matko boska raz czy dwa
to moze bym nic nie powiedziała ale codziennie ??Mój to baaardzo rzadko wypije piwo -nie przepada a ja nie cierpię tego smrodu !Jak wypije nie śpi w sypialni tylko w salonie na kanapie i koniec :O Ja nie musze nawet nic mówić ...A dziecko ma swoją sypialnie .Ja bym na to nie pozwoliła

Gość ja tez bym na to
nie pozwolila!! sama nie moglabym w smrodzie piwska spac a co dopiero dziecko! ktore NIC nie moze z tym zrobic....

Gość dda i mlodsza siostra cien
Rowniez zalaczam sie pod glow nám pytaniem, jaki wplyw maja wdychane opary po alkoholu podczas spania dziecka malego czy pozniej duzego z np . Nietrzezwa matka? ??

Gość gość
Spanie z nietrzeźwy matka na pewno szkodzi! Ale na psychikę dziecka

Gość khkjhk
Hmmm.... albo ty przesadzasz, albo twój mąż pije jakieś naprawdę podłej jakośc***iwo i na dodatek źle je trawi. Jedno albo drugie trzeba zmienić. Proponuję żeby mąż ograniczył piwo do dwóch butelek, zmienił na aktualnie lepsze (nie chodzi o cenę, tylko jak to akurat browarowi wychodzi) a ty żebyś odpuściła bo nie może być źle skoro twój mąż po tych trzech piwach nie śpi jak kamień wydzielając smród przetrawionego piwa, tylko potrafi dopilnować synka. (Nie sugeruj się wypowiedziami osób po przejściach, z rodzin alkoholickich, bo one mają traumę a ich ocena sytuacji jest zafałszowana. Dla nich alkohol to od razu choroba alkoholowa bo nie mogą mieć pojęcia o kulturze picia alkoholu. To nie ich wina ale na pewno nie powinny oceniać innych bo ich oceny są niemiarodajne, jak wyżej piszę.)

Gość gość
Alkoholik. Może niech pomyśli o terapi.kurde codziennie piwo chlac

Gość gość
Ja wolę drinka ,... i dopiero 3 piwa.

Gość gość
piwko jest pyszne, też lubię sobie chlapnąć :) ale tak 2 razy w tygodniu wystarczy , teraz mam przerwę bo jestem w ciąży ale później oczywiście napiję się czasami piwka :)