Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CierpliwaDoCzasu

co byscie zrobily?

Polecane posty

Gość CierpliwaDoCzasu

Mam problem, pod ktorym kryje sie moj byly juz facet. Otoz, poprzez portal fotka.pl proponowal okolo 150 dziewczynom spotkania w realu, slodzil im przy tym jakie to one piekne itp.. Rozdawal numer telefonu i jestem pewna ze niejedna sie odezwala. A czy sie spotkal z ktoras to wie tylko on.. Kiedy to odkrylam zalamalam sie ze nie jestem jedyna i wyprowadzilam sie. Juz dwa razy w nasze zycie wkradla sie jakas dziewczyna i bylo nie ciekawie. Teraz mam wrazenie ze przegial. On przeprasza i chce bym wrocila. Prosze o jakakiolwiek rade bo samam nie potrafie do niczego dojsc :(

Gość ja bym olała chama i tyle
nie warto zyc z takim bo stało sie 2 razy to stani sei 10 kolejnych, lepiej zkonczyc i leczyc rany, im szybciej tym lepiej:)

Gość willa
daj sobie spokoj kobieto,trafilas na casanove jakiegos i on juz sie nie zmieni,zobaczysz

Gość CierpliwaDoCzasu
Tak, tylko ze my mieszkalismy razem juz prawie rok a w sumie dwa lata zwiazku. Cholernie ciezko uwierzyc ze on tak po prostu z tego rezygnuje, i ze mnie.. Mowi ze kocha i zaluje tego co sie stalo ale nie potrafi wytlumaczyc dlaczego to robil.. Twierdzi ze to nic nie znaczylo i ze z nikim sie nie spotkal..

Gość CierpliwaDoCzasu
doradzcie .. :(

Daj sobie z nim spokoj... Jak juz teraz takie rzeczy robi i to nie pierwszy raz to sie juz nie zmieni.. Co to sa dwa lata zwiazku w porownaniu z calym zyciem ktore przed Toba. Zaslugujesz na kogos kto bedzie Cie szanowal,trzymaj sie :)

Gość She83
szanuj sie dziewczyno!!! A jego kopinij w zadek. Taki typ sie juz nie zmieni, jedynie moze byc jeszcze gorzej a chyba nie chcialabys obudzic sie pewnego "pieknego" dnia i stwierdzic ze on ma kochanke a ty musisz zajmowac sie dzieckiem bo on "nie wie jak to sie stalo"

Gość CierpliwaDoCzasu
ja pomyslalam sobie ze skoro juz odeszlam to ma wystarczajaca nauczke. I ze jak wroce to juz nie bedzie tak robil bo nie bedzie chcial mnie stracic znow przez taka fatalna sprawe. Moze to sie juz nie powtorzy.

Gość sie nacplam
i niedowidze,ze az musze oczy mruzyc

Gość AaliyahHaughton
dziewczyno mowy nie ma o powrocie, tacy faceci sie nie zmieniaja, zawsze sciema ze nic sie nie wydarzyło itp, olej go całkowicie, zasługujesz na kogos lepszego

Gość po tym posciepowyzej
az wytrzezwialam jakbym z plaskacza dostala

Gość CierpliwaDoCzasu
Ojej, myslalam ze chociaz jedna powie zebym dala mu ostatnia szanse :(

Gość CierpliwaDoCzasu
Czy przez taka sprawe skreslilybscie go juz calkwicie momi cholernego uczucia ktore wciaz jest?

Gość łolabogaa
ale wy jesteście pojebwane gdzie wy tych facetów wynajdujecie:(

Gość esmerauda9
Do faceta juz nie wracaj,swietnie ze sie wyprowadzilas!!! To palant kompletny

Dostał już dwie dodatkowe szanse. Ile jeszcze? Tysiąc?:O Ma taki charakter. Skoro nie skorzystał z pierwszej szansy i nie skorzystal z drugiej szansy, to skorzysta z którejkolwiek? Z której? Z pięćsetnej? Ile jeszcze łez chcesz wylać przez niego?

Gość goracakotka
JA wczoraj rozstalam sie z facetem po 3 letnim zwiazku. Nie raz obiecywal mi poprawe, a ja ciagle naiwnie w to wierzylam. Nie daj sie Kochana! zostaw mondziola, tacy sie nie zmieniaja.

Gość CierpliwaDoCzasu
gdyby mnie zalezalo a on tak mowi to bym juz wiecej nie zawiodla. Moze teraz naprawde sie postara?? Co bedzie jesli ta ostatnia trzecia juz szansa mialaby byc juz ta najpowazniejsza? i zmarnujemy zycie nie bedac razem.. Jesli sie zmieni i nie bedie juz tak robic? szkoda mi poswiecic zwiazek z takiego powodu.. Przeciez to nie taka typowa zdrada ze sie z kims przespal czy cos takiego.. Pisal z tymi dziewczynamii i proponowal spotkania. Wierze ze zadne nie doszlo do skutku, tej wersji sie trzymam.

Gość marakuja*
ja nie wiem jak Ty możesz w ogóle rozważać powrót do takiego typa... on się nie zmieni, najwyżej będzie się bardziej krył albo zostawi Cie dla jakiejś laseczki z netu... przejrzyj na oczy, tacy faceci nie są nic warci i się nie zmieniają

Gość lkjhgfdsa
ja juz bym nie zaufala a zwiazek bez zaufania nie istnieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bedziesz juz go zawsze podejrzewac jak tylko zobaczysz go przy kompie,jakies smsy,psychika ci siadzie i zameczysz sie net jak

Gość lkjhgfdsa
nawet jak nie bedzie dlugo wracal z pracy bedzesz go podejrzewac,mania,beda klotnie itd szkoda ciebie dziewczyno uloz sobie zycie z kims normalnym i kto bedzie cie szanowal bo nie szauje cie napewno przykre ale prawdziwe,co cie nie zabije to cie wzmocni

Gość CierpliwaDoCzasu
Rozwazam powrot bo kocham .. Wiem ze byloby ciezko ale moze czas by pomogl.. gdyby nic sie nie dzialo dalabym spokoj paranojom.

Gość fsbdhnhhh
ale ty jesteś glupia ;x co ci da czas jak za chwile znów się okaże że robi to samo :O nie wiem skąd się biorą takie naiwne baby :O no ale skoro lubisz sie męczyć z dupkiem który cie zdradza i przedklada nawet jakieś lachony z netu nad ciebie to najlepszego :P to ty będziesz poźniej płakała

Gość CierpliwaDoCzasu
no jestem glupia , moze kiedys zrozumiem ze nie warto..

Gość cierpliwaaaa
do jakiego czasu?

Gość goracakotka
CierpliwaDoCzasu ja Cie bardzo prosze!!!!! pora sie otrzasnac, wystarczajaco sie przez palanta nacierpialas. Nie wiem czy doczytalas moj poprzedni post, wczoraj zerwalam z facetem po 3 latach, mieszkalismy razem, jednak ZAWSZE bylo to przeczucie ze on woli sie wyszalec i faktycznie...SZANUJ SIE! oto moja jedyna prosba...

tak jestes naiwn, ze myslisz o powrocie, boisz sie godnej samotnosci?moja kolezanka ma takiego, wiem ze ja zdradzal, nawet wpadl raz i sie pytala czy ma meza odstawic,to kazalam jej dac mu szanse. no bo co mozna doradzic zdesperowanej ,zakochanej kobiecie?skoro ty juz masz odpowiedz, za kilka lat zaplacisz za glupote. ja tez przeszlam przez zwiazek, koles wysylal podania na ILOVE....wrrr do setek lasek

jak wpadl przez ilove, to oczwiscie go zostawilam:D JUZ TERAZ JEDZ TAKSOWKA Z PAKUNKAMI I PIERZYNAMI I WPROWADZ SIE SPOWROTEM, PONADYMAJ JESZCZE TROCHE NOSEK I UDAJ NIEZADOWOLONA, POTEM MYK DO LOZKA I NAPISZ JAKA TO JESTES Z PYSIEM SZCZESLIWA

bardzo dobrze ze go zostawilas:) moze i bylo ciezko ale lepiej aby rozstanie nastapilo teraz niz pozniej. Facet ktory zdradzi raz zrobi to ponownie a Ty tak naprawde czulabys sie nieszczesliwa

Gość jejku jakie te dziewczyny
sa glupieeeeeeee Naiwnie wierzysz, ze sie zmieni. Powiedz, po co masz dawac mu kolejna szanse? Myslisz, ze teraz sie zmieni? Nie, on sie nie zmieni. Nie rozumiem, dlaczego dziewczyny maja tendencje do umartwiania sie. W imie czego? Milosci? I to ma byc milosc? Chlopak, ktory kocha nie oglada sie za innymi laskami, nie szuka wrazen. Jest wpatrzony w Ciebie a nie na inne laski. Dziewczyno on sie nie zmieni. Jesli dasz teraz mu szanse to jestes najzwyczajniej w swiecie glupia! A potem za kilka lat bedziesz plakac przez niego i nad swym zmarnowanym zyciem. Zostaw drania, otrzosnij sie i zyj swoim zyciem. Trafisz na lepszego, zobaczysz.