Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małakobietaaaaaaa

wyjustowanie

Polecane posty

Gość małakobietaaaaaaa

Mam pytanie.jak wyjustowac tekst jesli po kazdej linijce dawalam enter i teraz opcja zaznacz wszystko i wyjustuj nie działa POMOCYYYYYY błagam

Gość pasztet drobiowy
co zrobic?

Gość małakobietaaaaaaa
no własnie co????????

Gość makabreska
jak to po kazdej linijce dawalas enter??ile tego tekstu jest??? niestety wlasnie na tym polega roznica w enterza i pisaniu "bez przerwy" ze tego tekstu sie juz nie wyjustuje bo np. w pisaniu pracy po enterze jest np. nowy akapit i justowanie rozciagneloby nawet dwa wyrazy na jedna cala linijke (to samo sie dzieje kiedy zamiast zwyklego entera da sie tzw. twardy enter) nie pozostalo ci chyba nic innego jak wykasowac entery

Gość małakobietaaaaaaa
kurcze tego jest 70 stron,praca mgr:/ to nieźle dałam plamę jestem kompletnie zielona od strony technicznej:( a kasować entery normalnie?i co dalej?wiem że to glupie pytanie ale jesteś moją ostatnią deska ratunku:(

Gość makabreska
no jak tylko moge pomoc to zrobie wszystko co w mojej mocy bo sama tez jestem wlasnie w trakcie, bronie sie we wrzesniu wnioskuje, ze wczesniej nie pisalas licencjata :) no ale chyba pisalas jakies referaty, kurcze no KOBIETO!!!! :) nie wiem jak ci tak na odleglosc pomoc ale wiem jedno - enter jest wlasnie po to by nie robic wyjustowania...powiedz jak ci moge pomoc ps. 70 stron magisterki? ja mialam 100 licencjata...zalamalabym sie gdybym musiala sie skracac :)

Gość makabreska
jesli zaznaczysz wyjustowanie i wykasujesz entery pod kazda linijka (oprocz tych, po ktorych jest normalnie akapit) to tekst sam sie wyjustuje, a w miejsce enterow zwykla spacja... kurcze babo!!ales ty sie musiala napstrykac podczas pisania...i gdzie byl twoj promotor???? nie sprawdzal ci po jednym rozdziale?? czemus nie sprobowala wyjustowac po pierwszej stronie??? z ciekawosci chocby jak to na gotowo wyglada?? wiem, wiem, pytania nie na miejscu ale jak sobie pomysle iles czasu zmarnowala to samo sie na usta (i palce) cisnie ps. a reszte masz dobrze? tzn. odstepy miedzy wierszami, wielkosc czcionki, marginesy itp.?

Gość małakobietaaaaaaa
niestety,robię jednolite magisterskie i właściwie pierwszy raz piszę coś poważniejszego,aż wstyd się przyznać.Dziękuję Ci bardzo za pomoc,już właśnie się wszystko naprawia,robię tak jak mówiłaś-usuwam entery w każdym akapicie ,pózniej zaznacz i wyjustuj. 100 na licencjat?????????Nieźle! U nas przyjęło się między 50 a 100 stron na mgr.

Gość małakobietaaaaaaa
promotor był zajęty swoimi sprawami niestety.reszta chyba jest ok,bo tylko do tego miał zastrzeżenia.Oby:)

Gość noooooo
a jak zrobić zeby tabelki staraczek/zaciązonych i mamu, np w topikach ciążowych wychodziły równo?

Gość makabreska
no to zycze powodzenia :) jakby co to szukaj mnie na kafe ;)

Gość małakobietaaaaaaa
dziękuję ślicznie.moze kiedyś i ja sie odwdzięczę.pozdrawiam

Popros kogoś kto zna się coś na programowaniu żeby napisał Ci program który będzie justował z tymi enterami tzn. najpierw zamieni entery na spacje.