Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona123456

czy jest jakikolwiek sposób poza przespaniem się z facetem aby się dowiedzieć o

Polecane posty

Gość zaniepokojona123456

rozmiarze jego penisa?? czy są jakieś fizyczne detale, które mogą to sugerować?? prosze o poważne odpowiedzi

Gość zaniepokojona123456
no a poza laską?

Gość mamunia .....
Możesz go tam złapać :) Albo przejść się z nim na basen i zbaczyć w kąpielówkach :)

Gość zarosniete krocze pani zdzisi
zrob mu kule tudziez balkonik :o

Gość zaniepokojona123456
a czy właśnie w kapielówkach to coś widać? tzn widać ale czy to jest adekwatne? no bo może facet miec duże jądra prawda?

Gość zaniepokojona123456
o kciuku nie słyszałam:)

Gość zaniepokojona123456
dobre:):) śmieję się w pracy a ludzie się gapią:)

Zobacz jakim samochodem jeździ. Im większy samochód tym mniejszy fiut

Gość zaniepokojona123456
znowu ryknęłam śmiechem, ma małe autko!! uf..:)

Gość Kierowca TIRa
a nieprawda:D:D:D

Gość zaniepokojona123456
ludzie ja sie zesikam:)

Gość zaciekawionyyy
a kto jest twoim obiektem zainteresowania ?:) czyzby ktos z pracy?

Gość zaniepokojona123456
nie, poznałam kogos i jest bardzooo miło ale on jest naprawde atrakcyjnym interesującym mężczyzną 33 letnim i ja głupia szukam trupa pod łożkiem pt. jak to sie stało, że żadna go nie usidliła do tej pory..wiem, że miał 7 lat dziewczynę i ona go dla innego zostawiła i nie chce mi się to mieścić w głowie..

Gość zaniepokojona123456
a dla mnie rozmiar ma znaczenie..może ktoś mnie zjedzie za to ale byłam męzatką i miałam chłopaków wcześniej więć wiem czego potzrbuję i nie chciałbym się zaangazować uczuciowo i się rozczarować..

Gość 20 cm wystarczy
?

Gość są różne wersje
im niższy facet tym dłuższe przyrodzenie, długi nos też o tym świadczy :) A tak prawdę mówiąc to chyba nie o wielkość chodzi, tylko o sprawność. Co ci po wielkim jeśli tylko wisi?

Gość zaciekawionyyy
nie pozostaje nic innego jak wziasc na probe:)

hmmm...problem jasia fasoli:) nigdy nie dowiesz sie jaki ktos jest w wyrku dopoki go nie przetestujesz. a nawet wtedy sa male szanse ze od razu bedziecie dopasowani. zwykle ludziom zabiera czas jakis poznanie swych cial, reakcji i bodzcow jakie sprawiaja im najwieksza rozkosz. hmmm....a nie mozesz po prostu zaczac z nim krecic bez skakania od razu na glowke?

Gość zaniepokojona123456
nie myslę, że będzie na tyle wyrozumiały jakbym sie spytała, ..:) sprawność sprawnością ale ja mam takie punkty głęboko, że jak jest pożądny to mam orgazm jak nie to nie..no co tak juz mam.. no cóż bardzo mi się podoba więc zapene wkrótce sie przekonam..wzrost 183? to jaka długość?:) ale coś w tym jest..najcudowniejszego penisa miał moj kochny P. właśnie nie był za wysoki..och jak za nim tęsknię..

Gość zaniepokojona123456
my już "kręcimy", chodzimy na randki:) piszemy jest bosko..:) dlatego panikuje, ze cos musi byc na rzeczy..ale może się mylę taka to ze mnie "optymistka"..:)

typowy problem naszego pokolenia. na wszystko musimy miec 100% gwarancje bo jak jej nie mamy to dostajemy schizy:) krec wiec dalej...w koncu dojdzie do jakis rekoczynow lub lodzika i wtedy sie dowiesz. a serducho to tylko miesien - wytzryma kolejne rozczarowanie.....

Gość zaciekawionyyy
dlaczego martwisz sie na zapas?:)

Ile razy mozna wałkować? Nie ma żadnych cech które określą wielkość fiuta :D A niektóre z tu wymienionych wzajemnie się wykluczają, bo jeśli ma duże stopy to zazwyczaj jest wysoki. A jeśli jest wysoki to nie wyobrażam go sobie w małym samochodzie. Tak przy okazji - to jaki jest \"w zwisie\" nic nie powie na temat tego jaki jest we wzwodzie. Standardowo zwiększa się 3 do 5 razy. Czyli jeśli wiszący ma 5 cm to sztywny może mieć od 15 do 25 :P Już nie wspomnę że jak jest zimno to kurczy się bardziej :D

Gość zaniepokojona123456
dlaczego?? właśnie dlatego, że nie chcę aby moje serducho mięsień się rozczarowało..i dlatego, że przydażyła mi się kiedyś przedziwna historia, właśnie z kimś kogo prawie na męża "chodowałaM' tez sobie mówiłam co niby mogło by byc nie tak?? nawet nie macie pojęćia co religijny z pozoru normalny facet lubił...

Gość zaniepokojona123456
do mało stanowczy ale ponoć jak mały w zwisie to duzy potem i na odwrót? więc by się nie zgadzało, ze każdy się zwiększa3-5 razy? czy to nie prawda?

laska....ale nie dostaniesz zadnej gwarancji na nikogo i od nikogo. no chyba ze zostaniesz zakonnica i bedzie miala jezusa za oblubienca. gwarancja braku seksu gwarantowana:))