Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amaretto 25

jak wzbudzic poczucie winy u faecta?

Polecane posty

Gość amaretto 25

narozrabial, flirtowal, zakladal profile na str z flirtami, sympatia itp mimo ze jestesmy malzesntwem. jak wzbudzic wielkie poczucie winy u niego, tak, zeby mial dosc takiego zachowania? ???

Gość amaretto 25
:) a inne rady?

Gość 987654321
obojętność.

Gość amaretto 25
wiem, ze obrazanie nie poskutkuje. obojetnosc ale do jakiego stopnia? brak obiadu, sexu itp?

Nie powinnaś wzbudzać winy. On powinien czuć się winny. Teraz na złość mu będziesz to wypominać przez następne kilka lat ? Bo tak się wzbudza poczucie winy.... Ludzie, czy wy nie potraficie rozmawiać, tylko od razu chcecie winę zwalać na kogoś, obwiniać, oskarżać ?

Gość amaretto 25
chce zebym to ja byla gora a on czul sie jak zbity pies. wiem swinia ze mnie ale to jego wina.

Gość odświeżacz oryginal
załóz konto na ilove, co rano fajnie się ubieraj i koniecznie niech przychodzą ci wirtualne pocałunki na pocztę, do której on ma dostęp aa i jeszcze wychodź co jakiś czas z domu, a na pytanie : gdzie? odpowiadaj "do niego"- u mnie zadziałało

Gość amaretto 25
karygodne zachowanie- nie rozumiesz mnie... wlasnie chodzi o to, ze nie chce mu wypominac tego tylko jakos taktycznie go podejsc aby zapamietal, ze zrobil zle.

Gość 987654321
rób to co robiłaś do tej pory, ale nie pokazuj żadnych emocji. Kamienna twarz, nie daj się sprowokować do dyskusji. W wolej chwili wyjdź i nic nie mów, ubierz się elegancko i zamknij za sobą drzwi. Choćbyś miała iśc sama na spacer. I obserwuj jak się bedzie zachowywał. Obiad mozesz ugotować ale nie podawać, wyjdź i niech sobie sam weźmie.

Gość cykorka
naiwna :O facet i poczucie winy... on nie wie co to takiego!

Gość amaretto 25
odswiezacz oryginal - nie mamy wspolnej poczty.. ale pomysl spoko:)

Gość z forum
jezeli on sam nie czuje poczucia winy to ty go nie wzbudzisz... mozesz co najwyzj wzbudzic litosc do siebie ale to nie jest to czego bys chciala..

chyba każdy ma swoją własną wewnętrzną "wagę uczynków" gdybym była w takiej sytuacji, nie chciałabym wzbudzać winy. nie chciałabym też faceta, czy męża, który po czymś takim nie czuje się winny. Pewne zasady są ustalane na początku związku. Skoro ja się ich trzymam, on powinien również....

Gość amaretto 25
Britnej- oczywiscie ze tak, gada, ze z ciekawosci itp. - dzieki.. na chwile jest poprawa a za mc widze znow ze to samo. niczego mu nie brakuje, jestem ladna dziewczyna a sex 1-2 razy dziennie.

Gość amaretto 25
987654321 mysle, ze to dobry sposob. dziewczyny to nie jest takie proste. jestem 2 lata po slubie mam male dziecko. :O slub z milosci a gdzie ta milosc??

amaretto 25 ja miałam kiedys takiego chłopaka - wiem Wy jestescie małżeństwem, macie dziecko. Tez niby mu niczego nie brakowało, ale właził na jakieś randki, chuje muje i inne czaty. Zapewniał mnie ze to ciekawosc, ale w końcu zaczał sie umawiac z laska z czata. Wywaliłam Go z chaty w środku nocy, był lament płacz przepraszanie na kolanach. Ale mnie to juz nie ruszało. Po rozstaniu dowiadywałam sie ze z niejedna tak sie umawiał. Czasami takie przepraszanie i udawanie winnego nie jest szczere. Dlatego kolejnego który by mi cos takiego zrobił to od razu bym wywaliła z domu i ze swojego zycia. Mam nadzieje ze u twojego męża to naprawde tylko ciekawosc.

Gość amaretto 25
Britnej i wlasnie tego sie obawiam, chce teraz zareagowac albo jest ze mna albo nie i juz. swoja droga to ostra z Ciebie kobietka jest:D

amaretto-> nie masz pewności czy na virtualu się skończy...w końcu może przyjść poQsa nie do odparcia. Swoja droga podziwiam,że chce Ci się sex uprawiać- ja bym ciągle myślałą,że to na inną się najarał:D

Gość amaretto 25
burn the barbie - ales mnie kuzwa pocieszyla z tym seksem :O

10:17 [zgłoś do usunięcia] amaretto 25 Britnej- oczywiscie ze tak, gada, ze z ciekawosci itp. - dzieki.. na chwile jest poprawa a za mc widze znow ze to samo. niczego mu nie brakuje, jestem ladna dziewczyna a sex 1-2 razy dziennie. a skąd wiesz, że niczego mu nie brakuje ? Chyba przed ślubem zachowywał się podobnie...

Gość amaretto 25
mowi, ze nieczego mu nie brakuje... to po cholere tak robi??? ciekawosc???!!

Sama sobie sie dziwiłam ze tak go potraktowałam. Ale jak zobaczyałam go z inna baba to taka złosc we mnie wstapiła ze chyba cudem mu nie wpieprzyłam. Jakby taka sytuacja była z mężem z którym mam dziecko pewnie załatwiłabym to inaczej. Na pewno bym nie pozwoliła na cos takiego. Musi dokonac wyboru - albo Ty, dziecko, Wasze małżenstwo i wtedy rezygnuje z takich rozrywek. A jak nie podobasz mu sie Ty, Wasz związek, dziecko - to niech wypierdala. Jesli naprawde jestes dla niego wazna to zrozumie i dokona własciwego wyboru. W takich sprawach trzeba ostro, nie ma sie co litować bo to wykorzysta.

amaretto-> no sorry, ale przecież to się samo nasuwa:P... Podziwiam Cię za opanowanie, ja bym pewnie już ciuchy na ulice wyrzuciła. Jeżeli jasno nie zareagujesz,że Ci się to nie podoba będzie tak robił dalej. A znam jedno małżeństwo ,gdzie to aQrat kobieta zachowywała się jak twój mąż. W końcu przeniosła virtual w real. Ty tez to ryzyQjesz.

Gość amaretto 25
britnej no wlasnie zastanawiam sie jak zrobic zeny bylo dobrze, jedne laski pisza obojetnosc, Ty, ze ostro i niech spierdala ... jak tu znalezc zloty srodek?

Gość amaretto 25
wiec co, spakowac ciuchy i niech wyperdala?!

amaretto 25 ja obojetnosc w takim przypadku nie popieram. Ty to olejesz a On uzna jako Twoje ciche przyzwolenie na to. Tak samo uzna ze niewinny skok w bok to nic. A Ciebie będzie dobijała myśl ze moze On akurat sie z jakas spotyka. Bedziesz unikała zbliżen bo bedzie Cie obrzydzała mysl ze moze wczesniej bzykał inna. Czasami trzeba potrzasnąć patałachem:)

Gość amaretto 25
jak to zrobic- teraz jest u rodziny pomaga na budowie u brata, wroci w sobote. wejdzie do domu i od razu za szmaty go?

Jesli facet robi cos źle i nic po tym nie czuje, ani winy ani wstydu to ja dziękuje za taki okaz. Każdy człowiek musi wiedzieć gdzie są granice - jesli on ich nie zna to niech się rozstanie. Standardem jest, że najpierw czat, portale randkowe, smsy, potem spotkania i zdrada... nie rozumiem jak można być takim debilem, idiotą, skurwysynem żeby potem płakać i obiecywać poprawe... nie powinno sie myśleć PRZED?C Dlaczego tak wielu facetów myśli PO? dlaczego tak wiele kobiet wybacza tak żałosne zachowanie? Udawac że nic sie nie stało? Jeszcze gorzej. Nie odzywaj się do niego przez tydzień, spędzaj całe dnie poza domem i olej takiego faceta. Nienawidze takich ściemniaczy... najpierw się podniecają jakimis pindami z iinternetu ale jak przyjdzie co do czego to płaczą, błagają i przepraszają... wrr..

Ja bym chyba poczekała az zacznie wchodzic na te randki po powrocie. Wiesz to tak samo jak z dzieckiem, nie nakrzyczysz dzis za cos co zrobiło tydzień temu. Jak bedziesz wiedziała ze znowu zaczyna flirtowac z jakimis laskami to fora ze dwora. Bez tłumaczenia, ze jest ciekawy, ze tylko ogladał itd. To trzeba "na goraco" bo inaczej moze zabraknąc Ci odwagi i w końcu przekabaci Cie na swoja stronę. Ja bym zrobiła tak. A co Ty zrobisz to już zależy od Ciebie:) W kazdym razie sa granice których przekraczac nie można. Będąc w związku szanujesz partnera, kochasz wspierasz ale tego samego oczekujesz od Niego. I On musi to wiedzieć ze nie moze Tobą pomiatać w taki czy inny sposób.