Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trea

Czy on ma rację, że przesadzam?

Polecane posty

Gość trea

Wokół niego kręcą się dwie zauroczone, zakochane w nim kobiety. Mówił mi, że się z nimi nie spotyka i ma mały kontakt. Dowiedziałam się od przyjaciółki, że jedna z nich rozpowiada, że są parą. Mój powiedział mi, że coś sobie ubzdurała i wymyśliła. Weszłam dzisiaj na konto na nk mojego i znalazłam komentarz od tej drugiej. Niby takie zwykłe słodzenie sobie, nazywanie siebie kochaniem też ma nic nie znaczyć. A na koncie tej dziewczyny jest ich wspólna fotka z imprezy, na której jej wg. mojego ukochanego mężczyzny nie było. No i jeszcze ten podpis "ja i mój partner". Ona też podobno sobie coś wymyśliła, albo jej chodziło o to, że razem poszli na imprezę. Co moje kochane słoneczko zapomniało mi powiedzieć. Szukam dziury w całym ?

Gość z forum
zapytaj ja. normalnie bez jakis wyzwisk. calkiem mozliwe ze oklamuje was obie.

Gość MatyldaS
Wcale nie szukasz dziury w calym, a niestety znalazlas ja!! To jakis kretyn, a Ty naiwna dziewczyna!

Zapytaj wprost. jak sie nie przyzna a wierze w to ze winny jest to miej na niego oko, klamstwo ma krokie nogi i szybko wyjdzie na jaw a wtedy to juz chyba wiesz co robic gdy ma sie do czynienia ze zdrada

Gość trea
Zapytałam go. Ciągle odpowiada, że to one sobie coś wymyśliły, a on im nie dał żadnego powodu. Do tej dziewczyny napisałam, ale nie odpisała nic.

Każ chłopaczynie wyjaśnić z tymi dziewczynami przy tobie tą sytuację, co byś sobie nerwów nie psuła. Jak nie będzie chciał, to znaczy, że ma coś na sumieniu:) Następny krok to out dla amanta:p

hmmmmmm moze i te laski sobie cos ubzduraly ale watpie w to.Powiedzial Ci,ze nie byl na imprezie a masz na to dowody i to z kim na dodatek poszedl...robi Was w bambuko:O

oj kochana twój facet cie ewidentnie oszukuje....albo oby dwie was robi w balona. Powiedz mu wprost co o tym myslisz. Nech ci powie całą prawde, a jak nie to do widzenia ! jak zacznie kręcić to wiesz że ma coś na sumieniu. I wcale nie przesadzasz. Nie wyobrażam sobie tego, żeby mój facet robił mi takie numery.

Gość hulajnóżka
ciekawi mnie, jak wytłumaczył obecność na zdjęciu z imprezy, na której go 'nie było'? photoshop? Co za typ!