Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robota to głupota

PYTANIE DO KOBIET

Polecane posty

Gość robota to głupota

czy powstaną z tego jakieś konsekwencje w postaci ciąży jeżeli: -do współżycia doszło 2-3 dni przed jej okresem? - po okresie. Jak mozna długo się kochać naturalnie, aby nie doszło do zapłodnienia? dopiero wchodzę w ten etap. Dziękuję z góry!

Gość gieowefa
ja zaszlam w ciaze 5 dni przed okresem:)

Jak będziecie stosować się do tych sposobów to niedługo zostaniecie rodzicami :D Nie stać Was na prezerwatywy lub pigułki?

Gość zacznij brać tabletki albo
uzywać prezerwatywy to nie będziesz miała takich problemów. Mogło dojść do zapłodnienia, zawsze może i jeśli się w żaden sposób nie zabezpieczasz to szanse są większe.

Gość gieowefa
a dla chlopa ktory nie chce kondona napewno bym sie nie trula tabletami...to ejst cholerne swinstwo

heh..a jak gościowi niewygodnie w oponie, a ona nie chce brać chemii to morał jest prosty: nie uprawiać seksu :) i wszyscy zdrowi będą.. ;)

Gość Pewine że są
Ja pomimo swojego nikłego doświadczenia wiem że kobiety zachodzą w ciąże na złość, to ich taka sztuczka , w najmniej oczekiwanym momencie oznajmiają kochanie będziemy mieli dzidziusia :classic_cool:

Gość gieowefa
te lapiace nqa dzidziusia to musza byc albo chore na umysle albo bardzo zesperowane....dla tych inteligentniejszych to wiadoma rzecz ze chlopa z powodu dziecak nie zlapiessz

Gość Pewine że są
moja wypowiedz jest naszpikowana cynizmem , choć jest też w niej ziarno prawdy bo do 25 dzieci robią się same , a po 30 latach o dziecko się ludzie starają :O