Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona ...............

Zawiedzeni rokiem 2009

Polecane posty

rok 2008 był do niczego, myslalam ze ten bedzie lepszy..... a tu jeszcze gorzej, brak kasy, kilka osob z mojej blizszej i dalszej rodziny milao problemy ze zdrowiem, praca licencjacka napisana ale kiepsko, za malo materialow.......choc sie staralam...Ma ktos podobne odczucia co do 2009????

NIE - Mi było dobrze i w 2008 i w 2009 też jest fajnie :)

Popieram:O Dla mnie rok 2008 byl bardzo udany a ten to porazka za [porazka:O Weszlam w Nowy Rok w chorobie i jaki poczatek roku taki caly rok:O Masakra:O Do dupy jest ten rok 2009:O:O

wszystko sie wali jakos

Gość 2009 sucks
eh, kompletna porazka, od 9 miesiecy jestem bezrobotny pomimo w miare dobrego wyksztalcenia i 6 letniego stazu pracy na dobrym stanowisku, oszczednosci sie koncza, jedyny plus to ze zakochalem sie w cudownej dziewczynie i wydaje mi sie ze z wzajemnoscia, nie wiem tylko ile ona wytrzyma z bezrobotnym facetem...

i moja wymarzona, niedoscigniona praca uciekła.. :o przyjęto mnie i od razu zawieszono w próżni. Powód? krysyz->cięcia budżetowe=brak etatów.. fuck!

Gość sami w pomarańczach
tez jestem zawiedziona :O miałam w sobie w tym roku tylko 5 naganiaczy w tym 4 przed wczesnie wytrysneło mi w wagine :O

Gość czułam ze 9
nie jest szczesliwa cyfra:(

Gość sdfghjkasdfghjklxdcvb
ten rok jest dla mnie naj gorszym jaki pamietam i mam nadzieje,ze bog mi juz oszczedzi i jakos spokojniej przejde do konca tego roku i oby nastepny nie byl dla mnie tak tragiczny mama mi umarla brat zgina w wypadku mam ogromne dlugi chlopak mnie zostawil tata sie rozpil syn zlamal noge boze juz nie chce wiecej oszczedz mnie:(

Gość mey86
U mnie tez tragedia. Chlopak mnie zostawil, ojciec dostal jakiegos swira i nie zamienilam z nim slowa od ponad 4 miesiecy, na studiach ledwo dalam rade, plany praktyk i wielkiego wyjazdu nie wyszly i wszyscy patrza sie na mnie z politowaniem godnym nieudacznika zyciowego. Ech...nie jest dobrze.

Gość do dupy kolejny rok
ja myslalam ze w tym roku sie zakocham szczesliwie a tu lipa:( z tym co chcialam mnie olał:(

Gość zabiedzona
Rok 2009 to tragedia :O, będzie tylko jeszcze gorzej :O :O :O Kiedy ten koniec świata, bo już się nie mogę doczekać...