Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśkaa20

mój chłopak chce się obrzezać!!!???

Polecane posty

Gość kaśkaa20

mój chłopak chce się poddać obrzezaniu. uważa że ma za długi napletek. mnie się taki podoba jak jest i nie widzę potrzeby zmiany a on sie upiera! co robić? poradźcie!!

Gość aldona jak chce
jak chce to mu pozwol, tylko lepiej dla ciebie

Gość anka z Krakowa
po co jak nie ma potrzeby????? to jest poważny zabieg z narkozą a efekt może być rózny. Kiedyś na tym forum ktoś pisał, że coś poszło nie tak i były kłopoty.... ewentualnie jak ma długi napletek to niech sobie go skroci ale nie calkiem usuwa.

nie bede sie wypowiadac czy to dobrze czy zle ALE facet z nieoslonietym zoledziem moze dluzej uprwaiac seks bez ejakulacji.

Gość robert ze skróconym
no wlasnie racje ma anka. ja przeszedłem zebieg bo musialem i zdecydowalem sie na skrócenie. obecnie mam zolędz tylko czesciowo zakryta ale napletek jest

Gość aless
glupia jestes! dlugie napletki sa wstretne a obrzezane penisy wlasnie sliczne i czystsze i higieniczne!!

Gość aless
I później - jak już chłop ma zupełnie nieczułą żołądź można mu kupić taki fajowy sztuczny napletek (produkują je w WB) żeby znów mógł odczuwać przyjemność z seksu. Bardzo podniecające :D

Gość DarekZ
no ladnie to wyglada - taki sexy i zadbany penis wtedy+depilacja jeszcze-idealnie... ja tez czesto chodze z sciagnieta skorka w tyl. akurat z czasem wytrzymania podczas sexu nie mam wogole problemow - ale tez slyszalem o tym, ze to \"znieczula penisa\" i dluzej facet wtedy wytrzymuje....

Gość kaśkaa20
teraz chlopak mi proponuje czy bym nie chciala jemu odwalic tasakiem!

Gość Andrzej .C
Zgłupiał zupełnie czy co ? W Polsce obrzezywanie jest synonimem Żyda. Dla nich to jest zabieg religijnie obowiązkowy. W czasie okupacji Niemcy po tym rozróżniali; żyd czy chrześcijanin i dlatego ukryć żyda było znacznie trudniej niż żydówkę. Jak był obrzezany to wszyscy się bali. A nadal w Polsce o obrzezanych mówi się że "chrzczony scyzorykiem". Jak sie znajdzie goły w męskiej grupie to będzie miał przechlapane. Chyba że jest żydem - ale to sprawa przynależności do tej religii. W Polsce ze względów kulturowych - stanowczo odradzam

Gość pupa77
"Jak sie znajdzie goły w męskiej grupie to będzie miał przechlapane" Na co miałby byc goły w męskiej grupie? Chyba że gej... Synonim Żyda? No i co z tego? Podobno u nas nie ma antysemityzmu....

Gość 9870
i bardzo dobrze;) mój obecny jest obrzezany i jest:classic_cool:

Gość Andrzej .C
Goły w męskiej grupie to naprzykład w szatni na pływalni, albo na plaży nudystów. A antysemityzm jest i ma się dobrze, tylko żydzi uchwalili że wyrażanie takich poglądów jest karalne. Toteż ja takich poglądów nie wyrażam a

Gość Kochowicz
Dziwne

Gość retreyre
kocham obrzezane penisy!

Gość niech tego nie robi
Będzie miał mniej wrażliwy członek. Może i będzie mógł dłużej dzięki temu, ale więcej pieszczot będzie mu potrzebne do wzwodu.